אני לא באמת רוצה להרוג אותם אם לא הבנתם את הקטע של הדיון. אני לא מאחל לאף אחד למות גם אם זה איש שאני מאד שונא.
אתה יודע את הקטע שאתה לא באמת רוצה להרוג אותם הבנתי, אבל פרסמת בדיון הזה כל כך הרבה תגובות,כל כך הרבה שנאה,כל כך הרבה נגד סוגים של אנשים שאני חייב לומר שמנוקדת מבטי אתה הוא האיש הממורמר ולא המורים.פשוט אתה.
איך אפשר לאהוב אותה ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx בואנא אנשים אתם יותר מדי רציניים , הדיון הזה הוא ציני אף אחד לא באמת מאחל מוות למישהו תירגעו כבר
נכון שזה ציני אבל למה זה אמור להפריע למישהו שאנשים אוהבים בירה שחורה?.. חוץ מזה תלוי איזה בירה. אני בד"כ אוהב בירות שחורות(מעדיף לבנות בכל זאת) אבל לא גינס. מר וכבד מדי.
צריך להרוג את המעפנים הקטנים בשכונה שלי שמשחקים אותה שדרים באמצע שאני משחק כדורגל... זה מעצבןןןן... צריך להרוג את אלה ששמים את המכנס או את הג'ינס מעל הטבור!!! חחח והוא לא באמת מתכוון להרוג מה אתם לוקחים רציני? חחחח
לשסף את הגרון של הילד בשכונה שלי שמנגן כל יום על סקסופון ואת השכנה המעצבנת שלי שכל יום ב-10 בבוקר מנקה את הבית עם שואב אבק תעשייתי-בקיצור להרוג שכנים מעצבנים שעושים המון רעש.