אבי נימני הסמל של מכבי 8 זה בדם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/notworthy.Xxx זהו, אני לא אומר יותר מילה בנושא .
אבי נמני זה לא הסמל, זה מכבי. פשוטו כמשמעו. ומה שהכי מצחיק, שהוא הרס את המועדון מהרגע שכף רגלו דרכה שם, בדיוק כפי שהוא בנה.
גם אתה מאלה שמדברים בסיסמאות?... מה הוא בדיוק הרס? אם בשבילך להרוס נקרא לשחק 17 שנים בשביל מועדון אחד ולקחת איתו 4 אליפויות ו5 גביעים, להבקיע בשבילו כמעט 200 גולים ולבשל לא פחות, להילחם בשבילו בכל משחק בכל דקה ולהיות הקפטן והמנהיג הנצחי שלו זה נקרא להרוס, אז כן, הוא הרס את מכבי יפה מאוד.
גם אתה מאלה שבכוונה לוקחים את החלק שלא קשור למשפט ומכניסים בו זיוני שכל רגשיים?... אמרתי הרי שהוא הרס "בדיוק כפי שהוא בנה". אז הנה לך, כל ההישגים הוא בנה. כל התקופה שאחרי האליפות עם קלינגר הוא הרס. גאד דאמאט, קבוצה שלמה תלויה רק בו ובמה שהוא יחליט(מבחינת האוהדים), זה לא נקרא להרוס ?! ולנושא - אוהדי נמני.
או בכלל אנשים שאוהדים קבוצה רק כי השחקן האהוב עליהם משחק שם ואם הוא יעבור לקבוצה אחרת הם יעברו ביחד איתו. או אנשים שאוהדים רק את הקבוצה שמצליחה נניח באנגליה צ'לסי כי עכשיו היא הכי טובה אבל לפני 3 שנים ארסנל וכן הלאה.
הוא לא הרס כלום, קלינגר, דריקס ולוני הרסו. בשביל מה הם זרקו אותו מהקבוצה? ברגע שזה קרה היה ברור שהשנים הקרובות ייהרסו. אז היו בעיות בקבוצה, זה אומר שצריך לזרוק את השחקן הכי חשוב שלה? החלטה אומללה שחוץ מזה שהפנתה את האוהדים נגד ההנהלה, הרסה את הקבוצה מקצועית ומכל בחינה אחרת. וזה ממש לא רק זה, קלינגר גם הואיל בטובו לפרק את כל הקבוצה המצוינת של האליפות ולבנות קבוצה אפורה, משעממת ובונקריסטית עם סגל של מרכז טבלה והתוצאות היו בהתאם. בעונת 04\03 סיימנו מקום 2 בגלל חולשה כללית של הליגה באותה עונה ואח"כ כבר הגיעה התרסקות למקום 8. בעונה שאחריה ההנהלה החליטה להשתגע בגלל שנת ה100. לאבי נימני אין שום קשר לזה. השלישיה הזאת הרסה את מכבי בשיטתיות מדהימה ולא מובן לי למה כ"כ אוהבים לייחס את זה לנימני
אנשים שאוהדים קבוצה מהארץ אבל כשקבוצה שהם לא אוהדים מגיע לאירופה הם רוצים שהם יודחו מאירופה איך אפשר להיות נגד קבוצה מהארץ שלך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
אני בדרך כלל בעד הישראליות באירופה .זה מקדם את הכדורגל הישראלי . אבל השנה כשחיפה פגשה את ליברפול הייתי בעד ליברפול. למה?כי אני אוהד את ליברפול ,אני מאחל לחיפה בהצלחה באופ"א לא על חשבון הקבוצות שאני אוהד.
הייתי בעד חיפה, עד שראיתי עשרות אוהדי חיפה קופצים בגול הראשון של בוקולי.. והשינאה עלתה לי לראש.. זה מחזה שבא לך להתפוצץ באותו רגע ואני לא צוחק