זה סוקרטס אמר? ול"היי6" (קונטרה להיי פייב?), אם היו הורגים את הרוסים בארץ, הייצוא הכי גדול של המדינה היה שש בש.
אני בחיים לא נתלקלתי בתופעה של אנשים שצועקים "כדורגל" כשמרימים כדור בתחילת המשחק. אם קיימים כאלה, אכן צריך להרוג אותם ובהקדם האפשרי. גם הקטע של ה1-2-3 דבילי. מה זה הספירה המטופשת הזאת? זה לא שהם באמת יודעים מתי הכדור יחזור לריצפה שהם סופרים לאחור לקראת המאורע הזה, בשביל זה צריך להתשב בשיקולים פיזיקליים כמו מהירות הכדור ברגע הזריקה והתנגדות האוויר. אנחנו פשוט אומרים שאסור לגעת עד הפעם הראשונה שהכדור חוזר לריצפה. להרוג דחוף את מי שכתב את זה, לשרוף את הגופה ולפזר את האפר בים, למרות שאני מסכים עם השאר. --------------------------------------------- ----------------------------------------- *מכירים את המילה "שמאלי"? מכירים את אלה שמבטאים אותה smoli במקום smali? חייבים להרוג אותם.
ובאותה מידה את אלה שאומרים "נתנת" במקום "נתת".. "בית כינסת" במקום "בית כנסת" "תוזיז/י" במקום "תזיז/י" "מוחק" במקום "מחק"
אני אוהב רוסים ויש לי כמה חברים רוסים, אבל אי אפשר להתעלם גם מהפשעים והאלימות (בעיקר בקרב בני נוער) שהם הביאו, כמו שהם הביאו דברים גדולים ופיתוחים והרבה חוכמה, הם הביאו גם הרבה אלימות.