אחחח מרקו... חלום , עדיין לא מצא את אמא שלו. אח שלי הגדול היה צוחק עליי כשבכיתי בקטעים שהוא נפרד(חבר'ה אם אתם צוחקים עליי , אל תדאגו - אני אמצא אותכם מוההאהאהאהאה) מהבני משפחה שלו , חברים וכו'... הסדרה הכי גדולה שראיתי - אני עדיין זוכר את השירים על קופיפו, אני אשיר לכם בהזדמנות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx. נילססססס תאמינו לי הוא גאון , כל יום שושו השועל היה בא ומנסה לאכול אותו ואת כל האווזים , ונילס כל הזמן עבד עליו. שושו השועל יותר גרוע מהמכשף מדרדסים... הוא כזה גרוע.
יש לי עוד משהו להוסיף לדיון: אם ראית את הפרק הראשון של קרובים קרובים לא בשידור חוזר או בלופ (ערוץ 11) אז סימן שנולדת ב....
(בעיקר החברה הרוסים) מי שאסף את קלפי המכוניות בשם טורבו מהמסטיקים. מי שראה את הסדרה הצרפתית "אלן והחבר'ה" (Hélène et les garçons)
:aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: קרעת אותי!!! יש לי עדיין אוסף ענקי של הקלפים האלה (בעצם אחרי מעבר הדירה האחרון, אני לא יודע אם נשאר), וכן, הייתי רואה את הסדרה הזאת כשהייתי קטן!!!
מי שיש פוגים מי שיש את חבורת הזבל המקורית מי שהצביע או ליכוד או עבודה (הייתה תקופה שאלו היו המפלגות הגדולות וכל השאר היו קטנות) מי שיש לו קלטת של אצלנו בפסנתר מי שסיים את שירותו הצבאי מי שמגיב כאן