אל תספידו את ליגת העל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏5/10/05.

1. Guns n' Roses Member

בנאדו אפס פשוט אפס
    סטרול עדיף עליו.ההבדל בין שתי הקבוצות הוא בהתקפה!

2. נדב מיכאלי Member

בנאדו לא אפס,הוא מבוגר ואיטי והוא כבר לא מה שהיה פעם.
    לעומת זאת קייסי ואלון חרזי רק משתבחים עם השנים אני חייב לציין.
    ואתה באמת חושב שמה שעושה את חיפה לטובה יותר זה רק בגלל ההתקפה המצויינת שלה?
    חיפה גדולה על הליגה לא רק בגלל ההתקפה הטובה (אבל גם בגלל זה),בגלל ניהול נכון לאורך שנים,קבוצה שבנויה טוב ורצה כבר שנים ביחד (פחות או יותר).
    את זה אין לתל אביביות ולבית"ר ,למכבי פתח תקווה דווקא יש (חוץ מהקטע של ההתקפה)

3. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדיון הזה התחיל מצוין. אל תקלקלו.

4. robson Member

יופי, תמשיך להעדיף את אבו סיאם על פני קייסי ואת יחיאל על פני חרזי ונראה מי יגיע רחוק יותר..

מכבי חיפה היא קבוצה שרצה ביחד כבר הרבה זמן ולכל שחקן יש מחליף בסגל, מה יש למכבי ת"א אם יחיאל או אבו סיאם נפצעים?..
    מה יש לקלינגר אם נימני נפצע?.מה יש לקלינגר אם דוארטה נפצע{ראינו את זה כבר}?..
    אתם יכולים להמשיך לרדת על מכבי חיפה אבל מדובר בקבוצה שהיא מאומנת היטב, נמצאת בשיא הכושר שלה כל שנה בזמן, ומבחינת תקציב זה של מכבי ת"א עולה על שלה..

עכשיו נאמרו כאן דברים על מכבי חיפה הגדולה ביותר של כל הזמנים אז בתור אחד שראה את כל האלופות שהעמידה מכבי חיפה אין על קבוצת הצ'מפיונס
    וזה מה שגורם לי לכעוס כל כך על שום ואוואט..

5. Igi Member

תירגעו.. האליפות עוד לא סגורה ולא נעליים.

אבל יש פה אנשים מצחיקים...
    אתם צוחקים על דבידוביץ'? הוא יותר טוב מכל שוער אחר בארץ.
    צוחקים על בנאדו? הבלם הישראלי הטוב בארץ.(ולא בטוח שרק מבין הישראלים הוא הכי טוב)
    קייסי? למרות הגיל הוא עדיין המגן השמאלי הכי טוב בארץ.
    חרזי? אולי לא מרשים במיוחד.. אבל אין הרבה שעולים עליו.

וככה אני יכול להמשיך עם פשוט כל שחקן בהרכב הראשון.

אגב "ג'ון ברנס" אתה מצחיק אותי... אתה אומר שההגנה שלנו בינונית ומטה.
    עכשיו תגיד לי משהו..מי ספג שלישייה מבני יהודה, הבועל ומקבוצת דייגים מסכנה?? ותאמין לי שיהיו לכם עוד כאלה השנה.
    אל תתרצו לי עכשיו עם החרטות שלכם שזה גביע טוטו וכו'.. זה לא עובד ככה.

אני רק משועשע מעצם העובדה שבניתם קבוצה שמתבססת על 3 קשרים זקנים באמצע, ואפילו הבאתם עוד קשר זר! ומה התברר? בכלל חשבו שהוא חלוץ....
    במכבי לא חשבו אפילו לרגע על הצלחת הקבוצה כנראה כי רועי דיין הוא לא בדיוק שבצ'נקו.

אז תעשו לי טובה כל אוהדי מכבי פה.. לפני שאתם יורדים על המצב הכל כך גרוע של מכבי חיפה הקבוצה הגרועה בארץ שמתנהלת באופן הכי שוק בארץ, תסתכלו על הקבוצה שלכם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/10/05
  6. TariboWest Member

בחייך, תנסה לכתוב באובייקטיביות ולא כאוהד מכבי ת"א...
    אוהד מכבי ת"א קורא לחרזי וקייסי זקנים, איזה אירוניה.
    אתה מדבר על הטכניקה של קייסי כאילו אבו-סיאם הוא איזה רונאלדיניו. אבו-סיאם הוא שחקן נטול טכניקה שחוץ מאגרסיביות ובעיטות לשמיים אין לו הרבה. להשוות אותו לקייסי זה השפלה לכל המגנים השמאליים בארץ.
    שטראובר משתווה לדוידוביץ'? מה יש לשטראובר חוץ מאינסטנקטים? איזה ביטחון הוא נותן לקבוצה שלו? איזה מנהיג הוא? במשך שנה שלמה סבלתם מהטעויות המדהימות שלו ועכשיו אתה בא ואומר לי שהוא לא נופל מדוידוביץ'?

7. Rafael Member

עתיד שחור? למה שחור, חס וחלילה? הרבה מאד קבוצות עשו החלפות שלמות בעמדות תוך עונה, זה לאו דווקא אומר שהן נחלו כישלון חרוץ
    תחשוב על הנתון הבא: אם מכבי של העונה תכשל, קלינגר הולך הביתה. אם אין קלינגר, תהיה קבוצה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

לג'ון ברנס - אבי סטרול בן 25. הוא כבר לא כישרון.

נערך לאחרונה ב: ‏6/10/05
  8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרך אגב מבחינת מגינים אין מישהו שמגביה יותר טוב מקייסי תחת לחץ או בכלל
    יש לו הגבהות מצויינות,הגנה טובה ומשחק ראש שיש למעט שחקנים בארץ אם הוא רק היה יכול להגביה
    ולרוץ לנגוח הוא היה מלך השערים.

בקשר לכל אלה שאומרים שבנדאו כבר לא בכושר...כבר שנתיים שכל הזמן אומרים את זה עליו וכל פעם
    הוא משתיק את כולם נותן תקופה מצויינת ואז בגלל משחק אחד שהוא לא קיבל 8 אלא 7 כולם מתחילים
    עם הנגינה המוכרת על הגיל...

9. John Barnes Member

טריבו, נגעת בדיוק בנקודה. מה יש לדוידוביץ' חוץ מאינסטנקטים? איזה ביטחון הוא נותן לקבוצה שלו? האם הוא בכלל מנהיג? מה הוא היה עושה אם היו משחקים לפניו הגנה גרועה שכוללת את ג'ובאניני ומוסא? האם ההגנה של מכבי ת"א בעונה שעברה הייתה יותר טובה איתו?. על אבו סיאם אין הרבה מה להתווכח, כי כנראה לא ראית את המשחקים האחרונים של הקבוצה.

"זלאטן איברהימוביץ'" - יש הרבה מגינים בארץ שעולים על חרזי, שניים מהם נמצאים אצלך בקבוצה. כנ"ל קייסי, שוב בדוק בסגל קבוצתך.

גיל- אמנם למכבי ת"א אין כזה עומק בסגל, אבל המחליפים בהחלט לא רעים. ואה כן, הם גם משחקים לפעמים.

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הוא היה עושה?מה יש לו חוץ מאינסטינקטים?יש לו הכל חוץ מלעלות לכדורי גובה..
    מה יש לשטראובר חוץ מאינסטינקטים?כלום...הוא בטח לא נותן תחושבת ביטחון להגנה מה שניר כן נותן
    ב- 1 על 1 הוא כבר לא כמו שהוא היה פעם לעומת ניר שהשתפר בצורה מדהימה בזה
    הדבר היחיד ששטראובר טוב בו זה זינוקים לא קשורים למציאות ותאמין לי שאני עוקב אחרי שטראובר
    עוד מאז הימים שלו בבני יהודה שהייתי מת עליו.

בקשר למגינים,נכון יש 2 מגינים שעולים על חרזי בליגה..אולי 3
    סבן שאני לא מבין למה הוא לא פותח
    קייסי ומגרשוילי..אחרי זה יש את חרזי מן הסתם וגם את עיסמאיל עמר

11. TariboWest Member

תאמין לי שראיתי העונה הרבה משחקים של מכבי ת"א (6 או 7 משחקים), וחוץ מדריבל יפה מאוד על האין-הגנה של ביתר-לא ראיתי הרבה מאבו-סיאם, ואני עוקב אחריו מעונה שעברה.
    לגבי דוידוביץ' ושטראובר, הטעויות של שטראובר לא צריכות לקרות גם אם עומדים לפניו בלמים מילדים א'. הטעויות השטותיות שלו לא נגרמו בגלל מוסא וג'ובאניני. לא יודע אם אתה זוכר, אבל בעונת 03/04 ניר דוידוביץ' היה אחראי ב-50 אחוז לאליפות (נבחר גם לשחקן העונה, תואר נדיר לשוער), כשהגנה שלו עומד בלם כאריק אג'ייפור ומגן ימני חסר ניסיון כאיתן עזריה, כשהקישור האחורי בכלל לא קיים עם מרקוס פאולו אלבס הכבד. אתה מתעקש ששטראובר לא נופל מדוידוביץ', למרות שלא נראה לי שאתה באמת חושב ככה, כי זה לא מבוסס על שום דבר.
    עכשיו, איזה מגן ימני טוב יותר מחרזי? ההוא שאשם ב-3 מתוך 4 שערים שחטפנו באשדוד? זה שבועט כדורים על שחקני יריב? אם כל הכבוד, אורי אוזן וקלמי סבן הם שני שחקנים מוערכים על-יתר המידה.

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אורי אוזן בתור בלם הוא מצויין,והאמת שבזמן האחרון התגבשה לי דיעה שגם סבן בלם יותר טוב
    מאשר מגן ימני...לשניהם יש הגנה מצויינת[במיוחד לאוזן] אבל הגבהות ופריצות...איך אני אגיד את זה..
    לא משהו בלשון המעטה...

לדעתי לוי צריך להשאיל את דקל לעונה ולתת את ההזדמנויות שלו לאוזן בתור בלם.

13. TariboWest Member

על חשבון מי אורי אוזן יישחק בלם? את אולארה ובנאדו גם 2 טנקים ו-3 מטוסי קרב לא יזיזו מההרכב.
    אוזן הובא לקבוצה על תקן מגן ימני במקום אבישי ז'אנו, הוא לא עשה את העבודה שלו כראוי-שחרר אותו.
    אם זה היה מגן ימני מהנוער היו משחררים אותו אחרי טעות אחת.

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא בהרכב,אלא פה ושם להיכנס כמחליף שאפשר
    גביע הטוטו ובמידה ויש פציעה או השעייה..

15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מוכן לקנות לך טלסקופ וללמד אותך איך לכוון אותו לשמש.

דבידוביץ' עשה טעות אחת ענקית מול מאלמו (בינינו, תן לי שם של שוער אחד מקבוצת פאר באירופה שלא עשה טעות במשחק גורלי).
    דבידוביץ' נתן כמה מהתצוגות היותר גדולות שנראו פה מזה הרבה זמן (רק עכשיו עולות כבר שתי תצוגות אדירות שלו מול וולנסיה ובישראל-ספרד), ובכלל, הוא שוער יציב שלא מרבה לעשות טעויות (יחסית לשטראובר ואוואט לפחות).
    שטראובר בדיחה, הוא בדיחה במכבי, הוא בדיחה בין אוהדי מכבי, והוא בדיחה בכדורגל הישראלי.
    לא סתם הפוזה הכי מוכרת שלו היא הפוזה שבו הוא רץ לצעוק על ההגנה אחרי עוד שער שטותי שהוא ספג.
    הוא פשוט שוער לא טוב, ואני לא מבין למה כל השנים האלה מכבי מתעקשת להשאיר אותו.

בקשר לנושא הדיון, גם אני חושב שזה מוקדם מדי לקבוע אם חיפה תהיה אלופה, היו כבר לא מעט מקרים שמכבי התחילה לא טוב ואז בחצי השני של העונה התחילה לתת הצגות (והיא תתן, לדעתי הם יתחברו בסוף ויתחילו לשחק טוב, במיוחד כשדוארטה יחזור).
    חיפה פשוט צריכה לרוץ עכשיו ולפתוח פער כמה שיותר גדול כדי שגם אם מכבי תתחיל ריצה, זה לא יספיק לה להדביק את הפער.

נ.ב.
    אני צמא לגביע, מוכן לעשות הכל בשביל לראות סוף סוף את בנאדו מניף את הגביע עם קונפטי ירוק ברקע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx