קמרון וזמביה עולות!!! גאבון מפסידה 1:2 לזמביה ומודחת. קמרון משיגה 2:2 והן עולות בזכות טבלה פנימית. זמביה מסיימת ראשונה קמרון שניה. זמביה תשחק נגד ניגריה. מצרים תשחק נגד קמרון אנגולה נגד גאנה חוף השנהב נגד אלג'יריה מצרים נגד קמרון זמביה נגד ניגריה.
יופי של ערב היה לנו. לא הרמה הכי גבוהה אין ספק, אבל ערב שבו כל גול בכל אחד מהמשחקים שינה את תמונת העלייה. במיוחד אותה דקה שבה נכבשו 3 שערים בשני המשחקים יחד.
כמובן שאני בעד ניגריה בטורניר הזה, אך מצפה בכיליון עיניים למשחק בין מצרים לקמרון, סמואל אטו ואלכסנדר סונג מול עמאר זאקי ומוחמד זידאן. חוף השנהב וניגריה קיבלו הגרלות יחסית קלות אך לבטח לא יהיה להם טיול בדרך לשלב הבא, מאמין שהשתיים תעבורנה בסופו של דבר אך זה לא יהיה קל, בטח לא לפילים שאמנם פייבוריטים בטורניר אך לא תמיד הטובים ביותר זכו בגביע, הן אם זה במונדיאל, ביורו או בכל מפעל ספורטיבי כזה או אחר, יהיה מעניין. שאלה: אנוג אנו שנבחן אשתקד במכבי חיפה, מקבל דקות במפעל הזה?
זה בית פנימי ביחד עם גאבון ובבית הפנימי המצב הוא כזה: 1. זמביה 4:4 4 2. קמרון 3:3 4 3. גאבון 2:2 4 גאבון - קמרון 0:1 קמרון - זמביה 2:3 זמביה - גאבון 1:2
אני לא יודע בן כמה אתה, אבל תתבגר קצת. לא כל משחק בליגה האנגלית / ספרדית / איטלקית הוא יפה עם רמה גבוהה. דבר שני, משחק יפה שנהנים ממנו לא חייב להיות ברמה עולמית. יכולה להיות דרמה, שערים וגם טעויות שיפוט, זה חלק מהמשחק. תפסיק עם השחצנות האירופאית הזו. ביורו יש מספר לא מועט של משחקים משעממים.
עמנואל מאיוקה ינסה להכניע את וינסנט אניימה, אני לא מדבר על הדרבי התל אביבי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
איזה פינאלה. חוף השנהב כבר ראתה את עצמה בחצי הגמר כשג'רביניו העלה אותה ל-1:2 בדקה ה-89 אבל כדורגל אתם יודעים משחקים עד שהשופט שורק ואלג'יריה השוותה ל-2:2 בדקה ה-92 ואנחנו הולכים להארכה...מרתק.
זה לא היה ג'רביניו, זה היה עבדולקאדר קייטה עם פצצה לחיבורים של שאושי. מג'יד בוגרה הבקיע את השוויון מנגיחה. אתה לא זוכר שראינו אותו בבלומפילד?
צודק אני כנראה אינסטנקטיבית שמעתי את השדר אומר את המילה ג'רביניו אז הנחתי שהוא כבש כי את השער לא ראיתי... יואב בבלומפילד ראינו הצגה של הצ'ים בום בום ביחד עם פועלי בניין מיוזעים... ועוד דבר, הארכה מתחילה ויתרון ראשון לאלג'יריה 2:3 על חוף השנהב...איזה משחק ענק, גם דרבי מילאנזי גם חצי גמר גדול גם ברק נתניה מנצחת את מכבי כדורסל, 3 משחקים מעניינים במקביל איך אפשר לשלב? וגם גול ענק של כריסטיאנו רונאלדו וגם אדום מכוער שלו והכל במקביל. עכשיו נראה את החוסן של חוף השנהב...אני רוצה 3:3 ופנדלים. דקה 121: שוב קוון טועה, גול חוקי של קולו טורה נפסל!!!
אם מצרים מחר תנצח את קמרון, שוב נראה את המפגש הצפון האפריקאי שעשה כל כך הרבה רעש בנובמבר, הפעם בחצי הגמר. אלג'יריה שוב הראתה עד כמה היא הכי "אירופאית" מכל היריבות האפריקאיות שלה, אומנם לא מראה משחק אטרקטיבי במיוחד, אבל מול נבחרת מפוצצת בכשרון כמו של חוף השנהב יש לה את הגישה הנכונה. מצד שני אוהדי חוף השנהב יגידו כי גנבו להם שער בדקה ה122, קולו טורה לא היה בנבדל והבקיע, אז השופט פסל את השער. יהיה מעניין.