אלכוהול ועישון

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏22/12/02.

1. Emil Member

סיגריות...גועל נפש...בחיים אני לא אתקרב אל זה, מהריח, הטעם, כמובן מסיבות בריאותיות, היגייניות ופיננסיות. יש לי דברים טובים יותר לעשות עם הכסף (והבריאות) שלי.

אלכוהול...לא מת על זה, אין לי בעיה בסבבה לשתות קצת אבל לא יותר מכוס אחת או שתיים.

2. ג'רי בית הלוי Member

באמא שלי אתם טיפשים..
    אתם אומרים שסיגריות בחיים לא, אבל נרגילה כן?
    מה, אתם צוחקים עלינו או על עצמכם?
    נרגילה זה פי שתיים יותר חמור מסיגריות!

אצלי זה ככה:
    סיגריות- בחיים לא. אין מצב. no way. גם אם ישלמו לי אני לא אתקרב לדבר הזה. זה כבר נגמר במוות של מישהו במשפחה שלי, ולעוד אחד זה משפיע לכל החיים. גם בלי קשר, העשן של זה מגעיל, וכמו שאמיל אמר, יש לי דברים יותר טובים לבזבז עליהם את הכסף והחיים שלי.
    נרגילה- עישנתי פעם אחת, ולמרות שזה נחמד, אני עלול להתמכר לזה,ואז תהיה לזה השפעה כמו של סיגריות.
    אלכוהול- אני לא שותה הרבה, אבל כשיש, אני נהנה מאוד לשתות, בעיקר יין, מה שגורר תגובות מוזרות מאוד מהמשפחה שלי. טעמתי פעם אחת וודקה ונגעלתי, גם בירה לא ממש אהבתי, אבל מרטיני.. אחח מרטיני.... משקה מצוין.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מה אתה אידיוט??????? בדיוק להיפך!!!!

נרגילה זה בכלל לא מסוכןן מה אתה משווה בכלל????

תגיד שאמרת את זה בצחוק.......

4. Roy Member

ניצן אני באמת לא מבין מה התכוונת....

ואל תגיד לי שהשפיע עליך מה שמזיינים את המוח בבתיה"ס שיש בזה כל מיני חרא של גמל וכאלה דברים כי זה די בולשיט וזה בא כדי להרתיע ולמנוע מילדים לעשן נרגילה

אין מה להשוות בין הסכנות של נרגילה וסיגריות, אפילו שגם נרגילה יכולה למכר

אני לא נוגע בנרגילה בלי קשר לזה ואני בכלל לא משווה עישון נרגילה לעישון סיגריות, אני פשוט שומר על הגוף שלי כמה שיותר, ומעדיף שלא לעשן נרגילה...
    תשאלו כל ספורטאי (לא שאני ספורטאי במיוחד, אבל יש לי תזונה ומשמעת של ספורטאי) וכולם יגידו שהם לא נוגעים בנרגילה וכזה....

5. ג'רי בית הלוי Member

תתפלאו, אבל נרגילה הרבה יותר סמכונת מסיגריות.
    ולא למדתי בבצפר שום דבר על חרא של גמלים, ורק בשבוע הבא מעבירים לנו על זה סדנה.
    יש הרבה פחות אנשים שמכורים לנרגילות מאשר לסיגריות, ובגלל זה הנושא לא כ"כ נפוץ כמו סיגריות, אבל זה בהחלט מזיק

6. AFC Member

די, נו באמת, יש חרא של גמל בנרגילה (או משהו כזה).

נרגילה זה באמת יותר חמור מסיגריות, פעם אחת עישנתי - בלעעעעעעעעעעע. לא נוגע בזה.

אלכוהול - אני מת על זה! פעם אחת הלכתי לבר-מצווה של חבר שלי, המלצר כמעט התעלף מרוב הריצות שלו בשביל להביא לי בירה. אני משתדל לא לשתות הרבה, כדי לא להיות אלכוהוליסט ובסה"כ זה יגרום לי לא לגבוה.

7. לירן-ביתר Member

אני אף פעם לא ניסיתי סיגריות, גם לא שחטה אחת ואני לא מתכוון לנסות. זה הדבר הכי מסריח
    שראיתי, ואני לא מבין איך אנשים מכניסים לפה את הסירחון הזה, בלי קשר לזה שזה לא בריא.
    נרגילה גם לא ניסיתי. טעמתי כמה משקאות עם אלכוהול. טעמתי ערק, יין, בירה לבנה, פינה
    קולדה, ליקרים (יש בזה אלכוהול?) וכל מיני קוקטלים כאלה שברמנים עושים בבר מצוות והכל מגעיל.
    מה שאהבתי היה שמפניה. וגם בירה שחורה שיש בזה אחוז קטן של אלכוהול.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נרגילה זה כמעט שלא מסוכן, וסיגריות זה מאוווווד מסוכן.

אין לי כח להסביר אבל זה קשור לניקוטין שנמצא בסיגריה בעוד שבנרגילה זה בכלל לא נמצא.

אז... אין מה להשוות בין 2 הדברים האלו.

9. Tomzo Member

ממה שאני יודע אני כמעט בטוח שבבירה שחורה אין שמץ של אלכוהול
    חוץ מזה שאני חושב שנרגילה הרבה פחות מזיק מעישון אבל לא משנה
    בכל מקרה אני עדיין לא ניסיתי סיגרייה, ואני ממש נגעל מזה, אבל אני יודע שיום אחד אני אנסה סיגריה כי אני חייב לדעת מה לעזעזל ההתלהבות מזה אבל אני יודע שגם אם זה יהיה הדבר הכי טוב בעולם ולא משנה מה אני לא אמשיך עם זה.
    עכשיו אני יודע שחלק ממכם יגידו שאני לא אפסיק... אבל כבר עמדתי בפיתויים בחיים שלי. נכון שלא גדולים כמו זה אבל זה לא מעניין אותי רני ראיתי מספיק אנשים חולים ומתים בגלל זה, אז אני כבר יודע שאני לא אכנס לזה.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

11. לירן-ביתר Member

טוב, אז הדבר ביחיד שאני אוהב זה שמפניה.
    ובליקרים יש אלכוהול נכון?

12. RE-QL Member

נרגילה זה בכלל לא מסוכן ולא לא בריא! תלוי מי מכין את הנרגילה אני מנרגל רק כשחברים שלי מכינים את זה... אבל למשל אם אני אסע להודו ואראה שם נרגילה אני לא אעשן כי הם יכולים להכניס לזה דבירם ממכרים ולא בריאים.

13. Rossoneri Member

חחח פולקמן.. מעניין, אם אני הייתי מארגן לך נרגילה.. היית מעשן? דרך אגב סיגריות ונרגילה זה אותו דבר, אל תאמינו לשטויות שהמים בנרגילה מדללים את העשן וחרא כזה כי זה פשוט שטויות, המים בסה"כ עוזרים לעשן להספג בריאות(!!!) ואם כבר, זה יותר מסוכן מסיגריות.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

איך איך איך??? איך נרגילה יותר זה יותר מסוכן מסיגרייה???

זה לא נכון, לא הגיוני ולא יכול להיות!!

15. Rossoneri Member

מה לא הגיוני? אני ייתן לך טיעון אחד מהרבה, השאחטה שאתה דופק בנרגילה זה הולך ככה: מהראש (שם יש את הטעם) האוויר שאתה שואף עובר דרך הגחל (יוצר עשן בטעם), משם זה הולך למיכל מים הזה, ששם העשן רק הופך להיות סמיך ומלא במים (אדים), משם זה נכנס לריאות שלך ונספג בכמות הרבה יותר גדולה בגלל שהמים עוזרים לזה להספג בריאות, מה שגורם לריאות שלך להדפק הרבה יותר, שני הטיעונים היחידים שיש שסיגריות יותר בריאות זה א. שהמים מדללים את העשן ומורידים את הנזק (בולשיט)! ב. שמעשנים הרבה פחות נרגילה מאשר סיגריות כי זה לא זמין (נכון, אבל אנחנו מסתכלים אחד לאחד) מבין?!