אחרי 4 שנים של שרף מחוץ לאימון . הוא בטוברוק ומצליח שם . הוא יודע לטפח צעירים. הלוואי שיבוא אני מאד מחזיק ממנו.
תיהיה בטוח שהוא לא יכנס מסיבת עיתונאים ועליו לא ידברו מחר בעמודים הראשונים של העיתונים השונים למיניהם.
פייי כמה זמן לא הגבתי כאן בגלל מחסור בזמן אבל חזרתי אז ככה טוב לראות שארקדי גם אם לא פיטר את אוחנה גרם לו ללכת הגיע הזמן לבית"ר של שנות האלפיים לא מבין למה החתימו את אפק לא שאני מתלונן אבל יש לנו בעיה בקשר אחורי ובלם למה קשר התקפי מוחתם אלה אם יש תיכנון לפתוח עם שתי קשרים אחורים שזה מליחי ואנסומבו ואז לא צריך עוד קשרים אחורים אבל זה תלוי במאמן החדש בקיצור נחכה ונראה אלי תודה על הניסיון לא תודה על התוצאות תמיד תישאר בליבנו.
אחי , בלי לפגוע, אבל אם פעם הבאה תוכל לכתוב עם סימני פיסוק זה יהיה ממש נחמד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
DREAM ON ! ואתה בטח חושב שזה היה מונע מארקדי לקנות? חחחח....הוא ממילא לא רצה אותך, גאון. סוף סוף התעקשת על משהו - לא מקצועי, כי אתה שפן ופחדן , אלא ענייני כבוד עצמי! פושע אתה לא - גם לא מאמן ולא מנהיג. חמש דקות? עשה עליך סקאוטינג - הוא יודע להפעיל VCR / DVD .... בטח קבוצה טובה - בלי בלם, ובלי עושה משחק. בטוח לא אתה - אם כולם אומרים, כנראה שזה נכון. אירוניה?! פעם ראשונה שקמת מהספסל וצעקת לשחקנים - ועשית את זה כשהתחלת לחשוש לכסא שלך , עשית רושם רק על בלון צהוב מסכן, ותו לא! כתובת בית הדין לעבודה היא ברחוב שוקן בת"א, ליד הבוטקה של עודד זרגרי ויניב בן חקון , יהיה להם קל"ב לסקר את ההתבזות שלך בבית המשפט. צלצל לרון עמיקם, הוא יספר לך על עוד כמה מקרים כמו שלך. http://www.nrg.co.il/online/3/ART/982/674.html איך אמר פעם יהורם גאון בסרט "קזבלן" : " בשביל כבוד צריך לעבוד "
תראו, כולנו פה יורדים ומכסחים את האיש {ובצדק} על ההתנהלות שלו בשנים האחרונות בתור מאמן אבל לי אישית כואב לי לראות את אוחנה בביזיונו אבל הוא יכול להאשים רק את עצמו, הוא נתפס בכוח במשרת המאמן למרות שהיה ברור שכל המערכת שעוטפת את בית"ר כבר לא מאמינה למה שיוצא מהפה שלו, גם הדמעות תנין של שחקניו שקוראים לו לחזור לא אמינים בכלל..
למה לכולם כואב לראות את ההצגה התקשורתית שלו? לא כאב לכם לראות את בית"ר ניראית כמו שהיא ניראית בתקופתו? לא כאב לכם ש"קבוצת הגביע הטיפוסית " (משנות ה-70 וה-80) לא מגיעה כל שנה בכלל לרבע הגמר?ועפה במשחק הראשון או בזה שאחריו? לא כאב לכם לראות את בית"ר משחקת באנמיות? לא כאב לכם לראות איך מליקסון,דנין,עזו,בן שושן נקברים ונהרסים אצל אוחנה? לא כאב לכם לראות את בית"ר מציגה כדורגל יפה רק לפעמים ? זה מה שכאב לי.לא ההתפטרות של אוחנה שהיתה צריכה לבוא אחרי ההפסד לסכנין.