אלי אוחנה התפטר מבית"ר ירושלים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏10/9/05.

1. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

תאמין לי שאני מסוגל לעשות את זה אם הוא יגיע... אלי אוחנה, חנן אזולאי, אלי כהן, יוסי מזרחי, ניסים בכר ואלי גוטמן. סה"כ 5 שנים של סבל ועינויים, אני לא אעמוד בזה אם גרנט יוחתם.

2. יוגב אסולין Guest

בני עם כל הכבוד לרשימה שנתת בהחלט רשימה מכובדת של מאמנים שהצליחו בהמון מקומות אחרים מלבד בית"ר כמעט כל אחד מהם זכה בעבר בתארים עם קבוצות אחרות מלבד בית"ר. חלקם בתצוגות גדולות של משחקים וחלקם בשיטה טקטית שזה גם סגנון אימון.

היום אין ספק שבית"ר עשתה צעד ראשון בדרך לקדימה ליפתר מאלי אוחנה זה היה דבר מחוייב לא ראינו שום שיטה שום דרך שום כיוון בבית"ר כבר המון שנים. מאמנים שהיו לפני היית רואה כיוון היית יודע מה לצפות מבית"ר איזה סגנון וכו'.. אצל אוחנה הכל היה מקרי הכל היה שכונה ואם זה היה כל מאמן אחר הוא היה הולך ממש מזמן.

אז כרגע בית"ר נפתרה מהבעיה מספר אחד שלה. היא צריכה להביא מאמן חדש שהשנה ינסה להציל מה שיש לשלב שחקני נוער.. ולסיים את העונה בכבוד. כאשר הוא יתחיל כבר בשלב מוקדם של העונה ליבנות לשנה הבאה עם גאידמק או בלי.. זה לא משנה. לגבש שיטה לגבש דרך להביא שחקנים שמתאמים ועם זה ליצעוד קדימה. בלי קבוצת כוכבים ובלי קבוצת צעיירים.

לפי דעתי יצחק שום מאמן המתאים ביותר היום לבית"ר מאמן שהראה גם בארץ וגם בחו"ל איך מביאים תארים מאמן עם סגנון שידע לעשות את השינוי בבית"ר. הפחד שלי בהגעה שלו לבית"ר זה שבמידה ויהיה לחץ הוא לא ידע להתמודד איתו והקהל של בית"ר בעייתי מאוד בתחום הזה..

3. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

חלק מהמאמנים ברשימה הם מאמנים לא רעים ואפילו טובים מאד. פשוט היו לבית"ר תקופות מזעזעות איתם, כנראה בגלל בעיות של עיתוי, מזל וכו'.

יצחק שום? אני די מפחד. אני עדיין זוכר שהוא איכשהו הצליח לא לזכות עם מכבי חיפה באליפות כשהוא מפסיד בערך כל משחק אפשרי בסוף העונה.

4. Melixon 15 Member

אתה כבר מתכנן איך לקלל ולהיפרד משום?

5. בית"רי מלידה Member

תנוח דעתך דניס:

ארקדי רוצה את שום או סמיונין

אולמרט רוצה את אורי

דעתי:

הייתי מביא עד לסוף העונה את אלי כהן כדי שיטפח את הצעירים שאוחנה לא הצליח להרוס, אחרת כל בית"ר תהיה רכש.

בן שושן אתמול היה מצויין - צריך להתחיל לחשוב על איזה EXIT יפה על אסולין, כי להחזיק אותו רק בשביל פנדלים זה בזבוז. עדיף שאחד הצעירים יתפתח.

שפיגלר כמנג'ר - רעיון לא רע בכלל. השאלה אם מאמן בכיר יסכים לעבוד תחתיו , ונראה לי שאפילו אורי לא יסכים.

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הוא מביא את אלי כהן בתור סקאוט הוא יוצא ענק,בחירת הזרים של אלי כהן זה משהו מדהים

7. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

סתם שאלה, בלי טיפת ציניות או אי אמונה, על איזה זרים שהצליחו בארץ אלי כהן אחראי? חוץ מיעקובו (נכון?)

8. בית"רי מלידה Member

יעקובו זה יותר טוב מעשרה אמבמבה...

9. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן אבל זה עדיין אחד, אני מאמין שאת התיאורים של "בחירת הזרים שלו זה משהו מדהים" מבססים פה על יותר מאיגביני אחד

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת..אני מקווה שאני לא טועה אבל את מיכאלסקי הוא הביא תוך שבוע
    זוטאוטאס,ננו פראליה,גחוקידזה,פישונט,אונישנקו,קלצנקו והיו עוד כמה שאני לא זוכר כרגע..

11. נדב מיכאלי Member

המועמד המוביל לדעתי זה אורי .
    אולמרט ילחץ על ארקדי להחתים אותו.
    וכמובן שהפעם אורי יבוא ויתקבל כמו מלך (אני מקווה) .
    אופציית יצחק שום לא ריאלית -הליגה ברוסיה עוד לא נגמרה והקבוצה שלו עדיין במאבקי הישארות בליגה.
    משה סיני -עדיף כבר את אוחנה
    קשטן -נחכה וניראה מה יהיה שנה הבאה,אחרי מחזור אחד עם הקבוצה שהוא בנה השנה הוא בטח לא יעזוב
    אלי כהן - מת לקבל חזרה את הג'וב בבית"ר ולפתוח קדנציה שלישית במועדון תוך 10 שנים .
    אבל לא הייתי מביא אותו,אולי בתור יועץ מקצועי.
    אברם גרנט -יעזוב לחו"ל לדעתי.
    גיא לוי -מאמן סימפטי אבל לא ישרוד בבית"ר.

12. robson Member

יש שמועות עקשניות שטענות שאברם גרנט עומד להודיע על התפטרותו מהנבחרת במסיבת העתונאים שהוא מכנס ביום שלישי..
    האם אוהדי בית"ר צריכים להכנס לכוננות ספיגה?.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

13. נדב מיכאלי Member

רובסון מה אתה מעדיף : את אוחנה או גרנט?
    גרנט פי 100 יותר טוב מאוחנה.
    מאמן עם קבלות.

14. TariboWest Member

גרנט יהיה מקרה גוטמן 2. מאמן בונקירסט ופחדן של תוצאות 0:1. הוא לא מתאים לאופי של המועדון. האוהדים לא ייסבלו אותו.

15. robson Member

אין לי בעיה עם גרנט, האיש הביא לי שתי אליפויות אחרי בצורת של שבע שנים{גם אם הכדורגל לא היה מרשים} ובנה את הקבוצה הגדולה של הצ'מפיונס ליג..
    השאלה היא איך אוהדי בית"ר יקבלו אותו {במידה והוא יוחתם} על רקע העובדה שאת גוטמן הם כמעט תלו בכיכר העיר..