אוהדי בית"ר, מזל טוב!!! יום חג לאוהדי בית"ר, מאחל לכם שאוחנה יראה את המשחקים מהיציע. עכשיו עם הרכש שהובא+גאידמק+מאמן חדש, לבית"ר יש פוטנציאל אדיר להצטרף למירוץ על האליפות ולהיות באמת קבוצת חלומותיו של אדון ארקדי. ברכותיי!
אין מצב שקשטן יאמן את בית"ר! הוא סגור בהפועל! ומשה סיני הוא הפועל ת"א לגמרי! לדעתי זה יהיה או שום או גרנט, או שבסוף אוחנה ישאר!
זה יום שמח לבית"ר שהצליחה להיפטר ממאמן כושל שחי על אשראי שניגמר מזמן. גם המאמן הבא לא יקבל הנחות כל שהן - אנחנו רוצים הצלחות. יש לי המון הערכה לאוחנה שהיה כפי הנראה גדול שחקני בית"ר בכל הזמנים ( לפחות בימי חיי ) , אבל בעיני הוא לא פחות כושל כמאמן מגוטמן . המבחן של מאמן , כל מאמן, הוא מבחן התוצאה, ובמבחן הזה אוחנה נישכל, למרות שברוב התקופה הוא קיבל גיבוי ושקט מהקהל. מגיעה מילה טובה לכל אוהדי בית"ר, ובהם גם רבים מאוהדי אוחנה שלא השכילו להבחין בעוד מועד , בין יכולתו הענקית כשחקן, לבין יכולתו הדלה כמאמן, שהתבגרו והתפכחו , והבינו שהסמל היחידי הוא סימלה של תנועת בית"ר. תודה רבה לאוחנה על מאמציו, לא תודה על התוצאות, ואיחולי הצלחה בג'וב החדש שלו. אבל המלאכה לא נישלמה: נישאר לי להעיף לכל הרוחות את מאיר ,ומנוי ליציע המערבי כבר יש לי, אפילו עם ניקוב אחד...( לא מהיום ) פניג'ל זה לא הקומץ - כל הקהל שונא אותך!
זה יהיה מדהים עבור בית"ר, הוא עשה מצעירי לוקומוטיב אימפריה, הצליח עם הקבוצה יותר מצסק"א וספרטק העשירות, אבל אני לא חושב שזה מציאותי, אפילו אם רוסיה לא תעלה (והיא כנראה לא תעלה) לפלייאוף, הוא כנראה ימשיך לאמן את הנבחרת.
אברהם גרנט ממילא מתכוון לפרוש מהנבחרת בסיום המקפיין כמו שהבנתי וביום שלישי הוא אמור להודיע זאת במסיבת עיתונאים. לדעתי גאיידמק יפנק אותו בכמה דולרים וגרנט מאמן בית"ר.
שום המועמד הכי ריאלי והאופציה הכי טובה להביא... אם כבר אז הוא... רוצה לחזור לימים של קשטןף אלי כהן לא יעשה כלום אגב, הסגל הנוכחי לא יתאים בכלל לשיטת משחק של קשטן אולי מהעונה הבאה הוא יבוא ויבנה אימפריה, אבל הסיכויים שזה גם יקרה יהיו די קטנים
אני היחיד שהדרך שבה אוחנה עזב קצת חורה לו? אני גם הבנתי בתקופה האחרונה שאוחנה הוא כנראה לא גדול מאמני העולם, אבל שדווקא אוהדי בית"ר היוו את הקש ששבר את גב הגמל- זה קצת עצוב. בטח לא הכי מכובד מבחינתו. אפילו מביך.
מביך או לא זאת הבעיה של אוחנה, הוא כבר למעלה משנה נתלה בקרנות המזבח ומסרב לעזוב כשהוא מגובה ע"י צמד הליצנים פניג'ל ולוי.. הוא כנראה הבין שגב כזה הוא לא יקבל מגאידמק והעדיף לשמור את מעט הכבוד שנותר לו ולהתפטר.. שלום ולא להתראות אלי.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx