בתור נציג אייאקס בישראל אני מוסר את תנחומי הקבוצה לשונאי בית"ר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx . ועכשיו ברצינות: הגיע הזמן שהוא יגיע להמסקנה להתפטר.
זה טוב לבית"ר בסך הכל,אבל תלוי מי יהיה המאמן הבא. הדרך שבה אוחנה מתפטר וכל מה שהיה מסביב-מאד לא מכובד.
הלילה לילה לילה שמחה גדולה הלילה בית"רי שירו איתי!!!! זה כבר היה ידוע מהשעה 16:08 היום בפורום מחנה האוהדים של בית"ר ירושלים אנשים שם צחקו על מי שאמר ועכשיו הם רוצים לנשק לו את הרגליים יאלללה עכשיו מתחיל להיות כיף תתחליו בספקולציות!! יש איזה מאמן זר בעל שיעור קומה פנוי? דיברו גם על מאמן נבחרת רוסיה
אני הולך על יצחק שום-קשטן לא ישוחרר מהבועל,גרנט עדיין תחת חוזה,אלי כהן כבר עבר זמנו בטדי,אולי גם שלמה שרף יצטרף לרשימת המועמדים?
רק מאמן זר יוכל להצעיד את האימפריה גם עם הסגל הקיים! יש צעירים שמחכים למאמן שייפתח אותם ואז הם ייהפכו לדבר הכי חם בליגה!
שלמה שרף אמר לא מזמן, אם אני לא טועה, שהוא לוקח הפסקה מאימון קבוצות. לדעתי יקרה מה שצריך לקרות, מיליון דולר הולכים להפועל ת"א, קשטן חותם בבית"ר,והפוך להיות המאמן המרוויח ביותר בכל הזמנים בכדורגל הישראלי.