אליפות העולם עד גיל 17 - מקסיקו 2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏17/6/11.

1. Muurad Member

לא ממש התמקדתי בהתחלה של המשחק של אורוגוואי - אבל כמו תמיד ההגנה בטורנירים כאלה מוכיחה עליונות.

ההתקפות המתפרצות והיציבות בקו האחורי של אורוגוואי הוכיחה שהיא הדרך הנכונה לניצחון, ואחרי השער הראשון לאוזבקים לא היה שום סיכוי למרות שלפני המשחק הם נחשבו לפייבוריטים.. שמח לראות שאורוגוואי עלו לחצי הגמר כי גם באליפות דרא"מ הם שיחקו טוב והיו אולי הקבוצה הטובה ביותר יחד עם ברזיל, אותה תפגוש בחצי הגמר למפגש מרתק..אין לי מושג מה קורה עם מאסקיה למרות שנראה שסיים את הטורניר, אבל בלעדיו אורוגוואי מחמיצה דיי הרבה וחסרה את המחץ והסיומת בהתקפה ויהיה לה קשה מול ברזיל

ברזיל-יפן היה באמת יופי של משחק וענה על הציפיות... ברזיל כבשה ראשונה ממצב נייח(שמי אם לא אדריאן אחראי עליו) ואחרי שהיא עולה ליתרון הוא הראתה בכל המשחקים שלהם שקשה עד בלתי אפשרי לחזור נגדם, כשהם יודעים לשמור על התוצאה ויוצאים למתפרצות יחד עם גרמניה הכי מסוכנות באליפות.. וולטר 2.0 הלא הוא אדמילסון כבש את שערו ה-5 בטורניר וכוכב הקבוצה אדריאן עם מבצע אישי נפלא העלה ל 3-0, כשליפן פשוט אין תשובה.

היפנים לקראת הסיום נתנו לברזילאים כמה התקפי לב, כשבדקות האחרונות בילבול בהגנה הברזילאית הרשה להם לכבוש 2 שערים ולחזור למשחק עם המון מתח, וכמעט הבקיעו את השיויון, אבל בסופו של דבר הברזילאים שמרו על התוצאה וניצחו בצדק בדרך לחצי הגמר הדרום אמריקאי.

---

היום אני הולך עם גרמניה וצרפת, לגרמנים יהיה טיפה יותר קל - כשלצרפת לדעתי יהיו חיים טיפה יותר קשים כשמקסיקו הראתה שהיא נבחרת טכנית עם כמה שחקנים טובים בהתקפה, עם הקהל מאחוריה.. אבל הפיזיות של הצרפתים תכריע כאן עם חטיפת הכדורים באמצע וההתקפות המהירות.

נערך לאחרונה ב: ‏4/7/11
  2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

לחטוף שער מכדור ארוך against the run of play... איזו נבחרת אנגלית מוזרה. קודם לנצח בפנדלים ועכשיו זה.

3. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית מרגיזה מבחינת אנגליה. 2-0 לגרמנים במחצית שהיתה מאוזנת לגמרי. מעצבן כי אנגליה משחקת פה כדורגל טוב עם הנעת כדור מרגל לרגל וגרמניה הבקיעה שני שערים מזליקים בחאווה מכדור ארוך ומקרן עם ערבוביה ודיפלקשן. שערים שאנגליה רגילה לכבוש בדרך כלל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx.
    אם הנבחרת האנגלית היתה ככה מוותרת על הנעת הכדור ליריבה ומסתפקת בכדורים ארוכים כבר היינו יורדים עליה חזק...

גרמניה מאוד יעילה וקטלנית בחלק הקדמי. מפחיד לחשוב מה היה קורה אם הם אשכרה היו משחקים במחצית הזו.

למרות שהחלק הקדמי של אנגליה משחק בסדר גמור עדיין חייבים להיעשות פה שינויים בגלל התוצאה. הייתי מעלה את מורגן ואת רדמונד כבר במחצית, במקום אחד הקשרים המרכזיים ובמקום הנשל. הלאם הופ צריך עוד פרטנר לידו בדמותו של מורגן, הוא בודד מדי.

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כבר להפסיד אז שיהיה הפסד הירואי כמו זה...

איזה אריות :aaa12:

5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

טוב, נתנו לכם במתנה את התקווה הזאת. מילא הפנדל של מאגרי, אבל השער השני הייתה קומדיית טעויות בחלק האחורי של גרמניה. המגן השמאלי (דוקש?) שלהם עשה שטות, נתן הכדור לרדמונד אני חושב ואז גם ולאכודימוס השוער פישל שמה. מאז אנגליה קיבלה הרבה בטחון וגם ניסתה כמה פעמים מרחוק (הייתה גם מספרת מעולה של צ'לובה עוד לפני), אבל לולא גרמניה הייתה נרדמת אני חושב שאנגליה הייתה סופגת עוד שער או שניים. פעם ראשונה שאני רואה את החברה האלה במשחק מלא, הנבחרת מהאי הבריטי בעיקר עם כשרונות אתלטים ומהירים (רדמונד, סטרלינג), וגרמניה עם הנגיעה הטורקית והכדורגל הקטלני והטכני. אמרה ג'אן, סאמד ישיל, לבנט אייצ'יצ'ק, מטפלים כולם בכדורים בצורה יפה לעין והם מעולים בהתקפה.

אז ככה - יום חמישי ב23:00 ברזיל תפגוש שוב את אורוגוואי ויותר מאוחר ב02:00 המארחת שניצחה את צרפת 2-1 תשחק בטוראון מול גרמניה. אני בעד גמר עם אורוגוואי (שמעולם לא הגיעה לחצי הגמר) וגרמניה (שמעולם לא זכתה בגביע).

נערך לאחרונה ב: ‏5/7/11
  6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם שני השערים הראשונים שאנגליה ספגה לא בדיוק היו כתוצאה מהתקפות מבריקות...

אין ספק שהנבחרת הגרמנית מאוד איכותית, במיוחד בחלק הקדמי, כשיסיל החלוץ מתבלט שם מעל כולם. קטן קטן אבל זריז ותחבולן, עם חוש ריח מצוין לשערים. אני בטוח שבהתאחדות הטורקית עוקבים בעניין רב אחרי מעללי הנבחרת הגרמנית הזו, שעלתה אתמול עם 6 שחקנים ממוצא טורקי בהרכב כמדומני, בתקווה לגרום להם לעבור לשחק עבור טורקיה בגילאים המתקדמים יותר.

7. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אתה צודק, אבל הסטטיסטיקה לצידי.

אגב מה אתה אומר על בראדלי סמית'? בלי שום ניסיון לעקוץ.

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסטטיסטיקה גם אומרת שאנגליה בעטה אתמול לשער 24 פעמים לעומת 15 של הגרמנים. אני מסכים שהם נבחרת קצת יותר איכותית מאנגליה וההעפלה שלהם היא מוצדקת, אבל הפערים על המגרש אתמול ממש לא היו גדולים.

בראדלי סמית' היה אחד השחקנים המרשימים יותר של אנגליה בטורניר הזה, ואני חושב שיש לו עתיד מבטיח, במיוחד בהתחשב בזה שהוא משחק בעמדת המגן השמאלי שתמיד יש בה מחסור, אבל אתמול הוא היה מזעזע. עשה חורים בהגנה, הרחיק פעמיים כדורים בצורה גרועה עקב פאניקה מוגזמת, לא יום שהוא ירצה להכניס לרזומה שלו. כנ"ל גם לגבי צ'אלובה, שגם כן היה אחד השחקנים המרשימים בטורניר אך נתן אתמול משחק רע.

9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

האמת היא שאחד הכוכבים הגדולים של גרמניה לא מקבל פה הזדמנות, הוא יכול היה לשדרג את המשחק ההגנתי וההתקפי.
    לבחור קוראים ראני קדירה (או חדירה אם אתה בוחר להתעלם מהעולם) והוא אח של...
    חבל שפרויינד לא נותן לו הזדמנויות, הוא וצ'אן זה וואחד קישור מרכזי.

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא שמעתי על הבחור, אבל הקישור המרכזי של גרמניה נותן להם עד עכשיו מעל ומעבר, במיוחד באספקט ההתקפי.

11. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

בנוסף למה שסיפרת, בראדלי קיבל צהוב לא עקב עבירה, לזה התכוונתי.

12. Muurad Member

חצאי הגמר היום, 2 משחקים נהדרים.

אורוגוואי ברזיל יעשו שיחזור ל0-0 מאליפות דרא"מ, שם האורוגוואים ממש הקשו על ברזיל עם ההגנה החזקה. כמו במשחק מול יפן, הכל תלוי כאן על מי תכבוש ראשונה וזה ישנה לגמרי את המשחק והיא תהיה זו שתנצח..אורוגוואי הייתה הסוס השחור שלי בטורניר הזה, אבל למרות החיסרון המשמעותי של אדריאן אני עדיין הולך כאן עם הכוח של ברזיל בהתקפה כשפיאזון חוזר, ואדמילסון הפנטסטי בדרך להיות מצטיין הטורניר אם ברזיל תזכה בו - אני יודע שאמרתי וולטר, אבל הילד הזה משחק כמו רומאריו קטן ואני מתכוון לזה ברצינות... אורוגוואי בלי מאסקיה חסרה את העוקץ ומחמיצה מצבים קורצים.

בכל מקרה יהיה משחק חם מאוד עם 2 קבוצות שמכירות טוב מאוד אחת את השנייה כשגם בדרך לאליפות פגשו זו את זו במשחקי אימון וכו'..יהיה שקול אבל ברזיל תלוי מתי תכבוש את השער שלה יכולה גם לדרוס ולסיים את המשחק מהר מאוד כמו נגד יפן ברבע.

במשחק השני נפגשות 2 הקבוצות היחידות שניצחו כל משחק שלהם בטורניר, כשמקסיקו המארחת פוגשת את הקבוצה החזקה והאיכותית בטורניר לטעמי לאחר ההדחה המאכזבת של הולנד ודנמרק.
    מקסיקו ממש הפתיעה אותי, ותשימו לב אצלה למספרי 11 ו-9 : בואנו ופיירו בהתאמה, כשהאחרון ממש סכנה לכל הגנה ובהחלט השחקן המלהיב וטוב של מקסיקו... הופתעתי ממקסיקו כי בגילאים האלה הוכח שנבחרות שמנסות ומשחקות עם הכדור ברגל שלהם לרוב מפסידות לאלו המתבססות על התקפות מתפרצות, אבל המקסיקנים עד עכשיו מראים בדיוק ההפך ומצליחים בעזרת הקהל להפוך את החזקת הכדור למעלה.

עם כל המחמאות לדעתי הסיפור שלהם נגמר היום - הגרמנים הם הקבוצה הכי מסוכנת בטורניר, ותקבל בברכה את הרצון של מקסיקו להחזיק בכדור - ובחילוצי הכדור של ילצין וקאן במרכז השדה יצאו למתפרצות המהירות והקטלניות של אצ'יסייק, וויסר(שמראה יופי של ורסטיליות ויכולת לשחק גם כקיצוני, היה המגן הבולט באליפות אירופה לדעתי) וכמובן יסיל.
    ההגנה שלהם לא משהו לספר בבית - ופיירו והחברים ממקסיקו יעשו להם כאבי ראש בטח עם הקהל מאחוריהם, אבל קשה לי להאמין שלא נראה גמר של גרמניה-ברזיל.

נערך לאחרונה ב: ‏7/7/11
  13. Muurad Member

1-0 אורוגוואי מפנדל ועוד פעם טעויות של חובבנים בהגנה של ברזיל - חבל על צ'ארלס שהיה מצויין כל הטורניר..השער ממש הגיע בניגוד למהלך המשחק - למרות שעם ההגנה של ברזיל כל קבוצה תקבל לפחות 4 שטויות כאלו בהגנה.. עד עכשיו אורוגוואי קיבלה 2.

עכשיו המשחק הזה יהיה מעניין - אורוגוואי יהיה יותר מתרפצות ואני לא אופתע אם תבקיע את השני, אבל ברזיל פעם ראשונה במשחק חשוב נכנסת לפיגור, ונראה איך הם יתמודדו עם הלחץ והמצב הקיים.. אני לא מאמין בהם אבל בוא נראה מה הם שווים במצבים הקשים באמת.

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

זה משטח סינטטי שם?

הדלקת אותי על המשחק, נראה מה הברזילאים שווים.

15. Muurad Member

כן. לדעתי המגרש הטוב באליפות הזאת, למרות שהכדור קופץ עד השמיים.

אוי ואבוי, זה נראה כמו שבר של ליאו.. מקווה שיהיה בסדר.. תיקול חריף מאוד של ולאסקווז - או הוא חזר למגרש יופי, בהילוך חוזר זה נראה ממש מכוער.