אליפות אירופה עד גיל 21

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏1/6/13.

1. Civil Anti Madridista

סוף סוף כדור ברשת. לא משחק גדול של הספרדים אבל ללא ספק שליטה אבסולוטית שלהם במשך כל 90 הדקות
    אגב, דימיטרי אוליאנוב על הספסל של הרוסים

2. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

טייו באמת היה בינוני מאוד היום, אין ספק שהוא מוכשר אבל אילולא הפציעה הקשה שעבר קוונקה, אני בכלל לא בטוח שהוא היה באותו מעמד כפי שהוא היום בברצלונה ולדעתי הוא גם לא היה בהרכב הערב. כבר בעונת 2011/12 היה אפשר לראות למי יש פוטנציאל גדול יותר מבין השניים. בכל מקרה, לופטגי היה צריך שחקנים שיכניסו לרודריגו את הכדור, השמירה הרוסית על תיאגו ועל איסקו הייתה מצוינת ובנוסף לעובדה שמוניאין לא היה כשיר במאת האחוזים, טייו היה חייב לנסות לשתף יותר את רודריגו במשחק והוא לא עשה את זה, אלא ניסה לעשות הרבה מהלכים אינדיבידואלים. גם אייארמנדי היה צריך לנסות להנהיג את המשחק בדקות כשתיאגו קצת נעלם אבל הוא עבד בעיקר על משחק ההגנה ולאור הקישור ההתקפי שהיה לספרד זה בהחלט מובן.

במשחק הבא אני מקווה שלופטגי ייתן לקרבחאל את המקום בהרכב במקום מונטויה, זה לא שהקטאלוני שיחק לא טוב היום, אלא שבמשחקים של ספרד הנבחרת היריבה תצופף יותר את ההגנה ותשחק משחק מבוקר יותר, ובעקבות היכולת ההתקפית הרדודה של מורנו, המגן הימני חייב להיות אחד עם אוריינטציה התקפית ובפן הזה של המשחק קרבחאל עדיף על מונטויה שהערב לא ראיתי אותו מבלה הרבה בהתקפה כמו שציפיתי ממנו.

איסקו מדהים דרך אגב, הלוואי ופלורנטינו יביא אותו לקבוצה במקום די מריה.

נערך לאחרונה ב: ‏6/6/13
  3. riquelme1 Member

מסכים איתך בהכל, למעט מוראנו, היום הוא לא עלה הרבה להתקפה, אבל הוא מגן התקפי יותר מאשר הגנתי, יש לו כוח פריצה והרמות פנטסטיות שהיום לא הראה יותר מדי, אבל היום הוא היה נהדר לדעתי.

לגבי טייו, אני איתך ללא ספק, הבעיה שאוהדי בארסה בוכים כל העונה שהוא לא בהרכב, הבן אדם הזה לא מתעלה מול שחקנים בגילאים שלו, ואם זה שחקן להרכב של ברצלונה אז אני לא יודע כבר מה להגיד.

4. Civil Anti Madridista

הוא גם חוזר על עצמו שוב ושוב עם אותו תרגיל על הקו. המהירות שלו בהחלט נותנת לו יתרון גדול, אבל אחרי פעמיים שלוש הוא נסגר בקלות

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לגבי הזימונים של לוזון:
    זה שהוא החליט שלא לזמן את מיכה בטענה שזגורי גם ככה לא אמור להיות שחקן הרכב, וכשחקן מחליף הוא חושב שהוא בכושר טוב יותר, בהחלט מתקבל, גם מבחינת סטיסטיקה. אבל כשיש לך כזה מחסור בקישור האחורי, וראינו כשחקן אחד נפצע איזה חור יש לנו, לא מובנת לי ההחלטה לא לזמן את לוגאסי. כך גם לגבי פאלח. לוזון טוען שהוא עבר פציעה ולמרות שהתאמן בחודש וחצי האחרון אימונים מלאים, הוא עדיין לא היה מספיק כשיר. זה לא הפריע לו לזמן את אור ברוך ששיחק משחק אחד בחודשיים וחצי האחרונים. אם פאלח במקום גוטליב אין לי ספק שההגנה הייתה ניראית טוב יותר.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

2-0 לכתום במחצית.
    כבר הרבה שנים שלא ראיתי משחק חד צדדי שכזה לזכות הולנד נגד השכנים שלי. כרגע הייתי מגדיר את זה 'הגברים נגד הילדים'. אם לפני כשנה וחצי ראיתי נבחרת גרמנית בוגרת משפילה את יריבתה בכתום אז היום זה אמור להיות הנקמה? שני שערים, שלוש הזדמנויות נוספות והולנד ביתרון די מבטיח. אני אומר די כי היריבה שלנו היא גרמניה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

גם נחמד לראות שיש הרבה אוהדים גרמנים במשחק. אני זוכר שנים שזה היה not done לאהוד את גרמניה. טוב לראות שזה משתנה. לשכוח לעולם לא עושים, אבל הדורות הנוכחיים לא אשמים בפשעי הדור ההוא.

עכשיו לקוות שמחצית שנייה דומה ושלוש נקודות ראשונות כתומות בטורניר.

7. BvB Member

ההולנדים נראים מצוין,הגרמנים חושך ציפיתי מהם להרבה יותר
    כרגע הולנד ואיטליה הכי הרשימו אותי,רוסיה ספרד וגרמניה איכזבו
    אני לא יופתע אם נראה הולנד-איטליה בגמר

8. skyday20 Member

במשחק של ספרד, בטדי אפשר להגיע בקלות בתחבורה הציבורית, וגם בכניסה הכל מסודר ולקח זמן קצר מאוד לעבור. והמגרש נראה טוב בעיקר עם הכיסאות החדשים.

נערך לאחרונה ב: ‏6/6/13
  9. riquelme1 Member

במה ספרד איכזבו אותך? גם במשחק כביכול לא הכי טוב שלה, היא בועטה לשער למעלה מ-20 בעיטות, קורות הזדמנויות ומה לא, 72 אחוז החזקה בכדור, וזה מול בונקר רוסי מהדקה הראשונה.

10. אלי מתחן Member

אצל הגרמנים ידוע שהנבחרת הזאת לא מייצגת כלום, כמה שחקנים מהולנד שיכולים לשחק נמצאים עם הבוגרת?

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שידעתי, מול הגרמנים אין ניצחונות בקלות...
    בשביל משחק ראשון בבית שכזה אני כמובן מרוצה, בטח מהניצחון, אבל תיקו היה משקף. פשוט לא ייאמן מה קרה אחרי ההפסקה. מילא הטעות של דה פריי שהחזירה את גרמניה למשחק, אחרי זה הולנד נראתה מבולבלת ולא יודעת מה היא רוצה לעשות. גרמניה התחילה לשחק והשוותה בצדק.

מה שקרה בדקה האחרונה די מדהים אותי. לי יש הרגשה שאף אחד בגרמניה לא מכיר את לירוי פר. שער הניצחון לא מקרי. הנה לכם שתי דוגמאות למה שהבחור יכול לעשות במצבים נייחים:

בקיצור, גרמניה היתה צריכה לדעת את זה. החופש שפר קיבל פשוט מראה שהשחקנים לא ידעו מה יכול לקרות. בכל מקרה אני מעריך שגרמניה לא חסרת ישע מול ספרד, אבל היא תצטרך עכשיו ניצחון. תיקו עלול לא להספיק לה. ביום ראשון הולנד תשחק קודם נגד רוסיה.

אני מניח שאני הולך לישון עם חיוך על פניי בגלל שער הניצחון, אבל גרמניה בהחלט כמעט נתנה לנו שיעור בקאמבק מרשים. אני מקווה שלא נפגוש אותם שוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

12. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אני רואה בכל מקום פירסומים שהיו 7000 אוהדים במשחק בין הולנד לגרמניה ולא ממש מבין איך

האיצטדיון היה כמעט מלא לחלוטין, היציע המזרחי היה מפוצץ ב6000 צופים ( אולי קרחות קטנות בפינות )
    ובמערבי היו לפחות 4000 צופים

היו באיצטדיון 10,000 צופים לפחות.

זה לחלוטין המשחק כדורגל הכי איכותי שהייתי בו בחיי, רק במשחקים כאלה אתה פתאום מבין באיזה חרא אנחנו חיים וכמה הכדורגל שלנו רע.

13. Ajacied Member

רק לורין דוארטה מהרקלס. אבל הוא גם ככה לא היה בתוכניות של הנבחרת הצעירה.
    ואן חל נתן אישור לקחת לו את כל השחקנים שיכולים לשחק בנבחרת עד גיל 21, וזה בעצם גם מה שקרה בפועל.

למרות שלגרמניה היו חסרים כמה שחקני מפתח (דוגמאת גוטצה, רוייס ודרקסלר), לא הייתי אומר שהיא לא מייצגת כלום. הנבחרת הזאת קיבלה עדיפות על פני הולנד בסוכנויות ההימורים השונות והיתה פייבוריטית גם בעיני הרבה אנשים (למרות שהולנד כביכול עם ההרכב האופטימלי שלה).

HUP HOLLAND HUP!
    :aaa021:

14. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אוף טופיק קטן -
    מישהו בחר בהדפסת הכרטיסים באופן עצמאי? האם הדפסת הכרטיסים מקובץ הHTML שנשלח במייל הספיקו כדי להכנס לאצטדיון?

אני מדבר על כרטיסים שהודפסו בבית בפורמט a4 רגיל.

15. aloneli Member

קרייזי היה כתוב במסך באיצטדיון שהיה משהו כמו 7764 אם אני זוכר נכון את המספר.האמת גם לי זה מוזר כי האיצטדיון היה מפוצף וזה היה נראה לפחות כמו 9000.

לגבי המשחק של גרמניה כמה דברים.קודם כל רמת אימון נמוכה מאוד,אין איזון בהרכב ורואים שחקנים שצריכים לשחק בעמדות שהם לא מכירים.למה מאלפא השחקן הכי איטי בנבחרת צריך לשחק באגף?או למה לאסוגה צריך לפתוח בהרכב?זה נראה כאילו המאמן מנסה בכח לעלות עם 4-2-3-1 גם שאין לו השחקנים המתאימים לכך.
    מה שכן הוא תיקן,וולנד מהיר יותר והוסיף קצת מהירות באגפים מאז שנכנס.גם פולטר היה חילוף טוב כי לאסוגה שחקן גרוע מאוד.
    ההגנה גם חלשה ולא בטוחה בעצמה.שני הבלמים כל כך חסרי בטחון שאפילו לנגוח בכדור הם לא מצליחים.הם פשוט לא הצליחו לעמוד במהירות של ההולנדים.לנו אולי הציל שני גולים אבל היה אשם בשני הגולים הראשונים ואולי אפילו בקרן שיכל לצאת לכדור.משחק חלש שלו.
    הולטבי היה מצויין במחצית השנייה אבל אני דווקא יותר אהבתי את המשחק של רודי שהיה מאוד מעורב.לדעתי הוא ורודה לא יכולים לשחק ביחד כי הם די עושים את אותה עבודה.עדיף היה לעלות עם אמרה צ'אן שהוא קשר אחורי גרזן ליד רודי.

בכל זאת מחצית שניה טובה,קאמבק מדהים.רק חבל שספגו בסוף במצב נייח שדי מראה את הבעיה בגובה של הנבחרת הגרמני.באיצטדיון היו יותר אוהדי הולנד אבל כמובן שאין מה להשוות לקהל של גרמניה.אני ישבתי ליד אוהדי גרמניה ששרו כל המשחק,רק חבל שהיינו מעט מידי.אוהדי הולנד פה ושם צעקו הולנד...הולנד.