אליפות אירופה עד גיל 21

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏1/6/13.

1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

עמי, הטורניר הזה לא מעניין אותי וממש לא אכפת לי אם האירגון יהיה למופת או שיהיה בלאגן אחד גדול. עד עכשיו, עובדתית, כל מה שכתוב בכתבה זה נכון. אז מי מחפש לרדת על עצמנו? חלאס, אנחנו מדינה לא מתורבתת, מדינת קומבינה (עלק כל הכרטיסים נמכרו כשיש ים קרחות) וזה מה יש. חלם בדרכי גישה לאיצטדיון, בקופות, בתורים, אלפים שתקועים בחוץ כשרבע שעה כבר חלפה מהמשחק....לא המצאתי את כל זה. אבל לפחות גם אל תעשה מישראל איזו מעצמה בנוגע לכדורגל והאירגון. אנחנו חובבנים כאן וזה מה יש.

נערך לאחרונה ב: ‏6/6/13
  2. ייא Member

אני מוכן להפסיד מחר לאיטל בשביל שאנגליה ינצ את נורבג.
    במצב כזה אנו תלויים בעצמנו במח הסיום בלי קשר למש המקביל.

3. OriRR Member

אני מביא כמה ציטוטים של כמה משתמשים באחד הפורומים של הפועל ת"א בנוגע לכל הארגון אתמול בבלומפילד. משום מה שום דבר שם לא מפתיע אותי.

4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

תודה אורי. נו עמי, כולם מנסים בכוח לרדת על "עצמנו"?

5. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

היה ביזיון עם הכרטיסים בפנים. לידי היו ילדים שהתיישבו במקום של ילדים אחרים..שהם ביקשו לשבת במקום שלהם, אלה שתפסו אמרו להם להעיר לאלה שתפסו להם את המקום. שמישהו הלך לקרוא לסדרן הוא פשוט אמר לו לחפש איזה מקום פנוי...

מקרה אחר היה ששלושה אנשים גם כן התיישבו באיזה מקום, הפעם אלה שהגיעו קצת אחריהם והמקום היה שלהם לפי הכרטיס התעקשו והעיפו את מי שישב שם וגם פה, אלה שברוב חוצפתם ישבו איפה שבא להם עוד העירו להם.

הכרוז שאחרי השער שלא היה של אנגליה המשיך כאילו כלום, לוח התוצאות שלקח לו 4 דקות להתעדכן.

בקטע הבטחוני של הבדיקות לא ראיתי בלאגן גדול, עבר בסדר גמור וגם יחסית לא השאירו ג'יפה של אצטדיון בסיום.

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא אומר שהכל בסדר וזה, וברור לי שיש בעיות כמו עם עניין של הנטייה הישראלית לשבת איפה שמתחשק ולא במקום המסומן בכרטיס, אבל רגע, מה אתם חושבים, שמי שמגיע לאולד טראפורד ברכב פרטי זוכה לנסיעה נעימה ומהירה, ולא תקוע בפקקים בכניסה וביציאה?...

יש דברים שהם בהחלט ישראליים. ויש דברים שהם חלק מהחיים.

7. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

למי שמגיע לאולד טראפורד יש אפשרות להגיע בתחבורה ציבורית
    למי שמנסה להגיע למשחק בישראל אין, וגם שמבטיחים לו שאטלים מהמגרש לאיפה שהוא החנה את הרכב הוא יכול לחפש את החברים שלו כי זה לא קורה.

8. riquelme1 Member

ההרכב של ספרד:

דה-חאה
    מוראנו, אינגו מארטינז, בארטרא, מונטוייה
    מונייאיין, איארמנדי, תיאגו, טייו
    איסקו
    רודריגו

אני אישית מעדיף את קארבחאל על מונטוייה, ואת קמאצ'ו על על איאראמנדי, אבל סך הכל הרכב טוב. את האמת, שגם למוניאיין לא מגיע להיות בהרכב אחרי העונה הנוראית שלו, אבל את הכשרון יש לו בלי ספק.

9. BvB Member

רוסיה בהרכב חלש מאוד בלי קוקורין,דזאגויב וסמולוב יהיה להם קשה מאוד לגנוב נק' היום
    מקווה שיהיה משחק טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

חשבתי שנראה יותר קהל בטדי. מישהו יודע למה האיצטדיון אפילו לא חצי מלא?

11. BvB Member

רשמו שיש עומס תנועה כבד וסגרו כבישים יש מצב בגלל זה.
    אני מאמין שיתמלא יותר ככלך שהמשחק יתפתח.

12. riquelme1 Member

מחצית בטדי, למרות שהמגרש לא מלא, תענוג לראות את האיצטדיון, והדשא נראה מושלם- אירופה.

מחצית בינוניית של ספרד, שליטה מוחלטת במרכז המגרש, הרבה הנעת כדור, אבל מעט מאוד תכלס. ההגנה עומדת מצויין ונותנת שקט, אינגו מארטינז מעולה וגם בארטרא שתענוג לראות את השקט שלו, מאוד מזכיר לי את פיקה שהיה צעיר. גם מוראנו המגן של סביליה נהדר ומונטוייה בסדר גמור. חששתי קצת מאיארמנדי, אבל אולי הוא המצטיין של ספרד עד כה, שקט מאוד ועושה עבודה נהדרת בקישור האחורי, תיאגו פתח טוב מאוד אבל קצת נעלם בסוף.

ועכשיו לביקורת- מוניאיין נראה בדיוק כמו שנראה בבילבאו כל העונה, פח אשפה, לא יעיל, פעולות לא מובנות ולא מדוייקות, אבל הכי גרוע זה 'מארדונה של הפורום של ברצלונה', כרסיטאן טייו, כל כדור שני זה איבוד כדור, הולך ראש בקיר וחוץ מפעם אחד המגן הרוסי מסתדר איתו בקלות, כל כך חד גוני, כל כך שקוף וכל כך לא חכם- מעניין מה שביט אומר עכשיו במגרש, אבל אני פשוט לא סובל אותו, הייתי מעדיף שם את לואיס אלברטו או השד יודע מה ולא אותו.

איסקו גם לא משהו, למרות כמה פעולות וירטואזיות לא משפיע מספיק על המשחק. רודריגו נעלם גדול, לא מובן לי למה הוא נכנס לאמצע ויורד יותר מדי אחורה, במקום ללחוץ על הבלמים הרוסים עם הגובה והכוח שלו הוא יורד לאמצע הגם ככה צפוף ב-4 ספרדים.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בבית שכזה לא הייתי מייחס יותר מדי חשיבות ל-45 הדקות הראשונות בטורניר. רואים בבירור שספרד רוצה לתקוף ורוסיה מסתפקת במתפרצות. בכל מקרה אני לא מצפה לשום מצב שהמשחק הזה יהפוך פתאום לאטרקטיבי במיוחד. אם השער הראשון לא ייפול אז שתי הנבחרות יסתפקו בתיקו אפס. הבית הזה כל כך צמוד ואין בה יריבות חלשות כך שכל נקודה חשובה.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנה השער הגיע. 1-0 לספרד.

קשה להגיד שזה לא מגיע לספרדים. אולי לא משכנעים, אבל לפחות רוצים לשחק כדורגל. ברור שתיקו טוב לגרמניה והולנד, אבל עם ניצחון ספרדי אולי נראה משחק יותר פתוח בפתח תקווה.

15. riquelme1 Member

מגיע וחצי, יש רק נבחרת על המגרש 90 דקות ששולטת בכדור למעלה מ-70 אחוז ובועטת ומגיעה הרבה יותר למצבים.

רק עכשיו אני שם לה שקוקה לא בהרכב, ואני לא מבין למה משהו חסר לי- בושה שהוא בספסל והפלופ הזה טייו בהרכב, שחקן הרכב באתלטיקו ואחד המצטיניים שלה העונה.

גול יפה של מוראטה, שמחתי שהוא נכנס, מאוד מחזיק מהמדרדיסטה הזה, גם הוא צריך לשחק במקום רודריגו.