אליפות אירופה עד גיל 21

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏1/6/13.

1. Raulito Madridista

זמן מוראטה. הוא עלה מהספסל בכל משחקי האליפות והספיק לכבוש, ובידיוק בזמן מוראטה כובש - את חולצת ההרכב הראשון. אלבארו מוראטה שלנו יהיה חלוץ החוד של ספרד הערב במקומו של רודריגו במשחק הגמר נגד איטליה. עד עכשיו כבש ארבעה שערים ועם כל גול גדל התיאבון וכך גם יש עוד הצעות מקבוצות אחרות - מדברים על נאפולי חזק כרגע.

קצת היסטוריה

http://estaticos01.marca.com/imagenes/2013/06/17/futbol/europeo-sub21/1371494572_extras_portada_0.Xxx

רבים הגדירו את הנבחרת האיטלקית הנוכחית כבינונית אבל חבריו של אינסינייה שהגיעו לגמר יקוו להחזיר מהכבוד של הנבחרת הבוגרת שהובסה ע"י ספרד בגמר היורו. גם הנבחרת הזו של ספרד לא סופגת ועד עכשיו הרשת של דה-חאה לא זזה. זו תהיה הפעם השלישית שספרד משחקת נגד איוליה בגמר הנבחרות הצעירות עד גיל 21. ב-1986 ספרד ניצחה בפנדלים, ועשר שנים אחר-כך זו הייתה הנקמה של איטליה במונז'ואיק. אידאקז כבש שער עצמי אבל ראול השווה בבעיטה חופשית פנטסטית. לצערו ההמשך היה פחות טוב והוא פישל בדו-קרב הפנדלים כמו גם דלה-פנייה. עוד בלטו בספרד גם מוריינטס ומנדייטה. גם לאיטליה היו כמה שחקנים טובים - נסטה, קנבארו, פאנוצ'י, טוטי וכן-הלאה.

כמובן בהצלחה לספרדים ולמוראטה שלנו. מוטב מאוחר מאשר אף-פעם. אני אוהב את הילד הזה ומאוד מקווה שהוא יישאר בריאל. וכל משחק של ילרמאנדי ואיסקו הוא חוויה.

2. BvB Member

איזה גמר אנחנו מקבלים עד עכשיו
    דקה 12 1-1 ספרד עלתה ליתרון משער של תיאגו,אימובלה השיווה וכל זה תוך 10 דק',רק שימשך ככה!
    אגב איצטדיון מלא,תענוג לראות לפחות 25 אלף צופים

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עוקב רק אחרי התוצאה כך שאני לא אומר מילה על המשחק עצמו, אבל ספרד מובילה 3-1 במחצית. משום מה אני לא כל כך עצוב שעפנו בחצי הגמר... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

ממה שאני מבין ספרד פשוט ברמה אחת מעל כל הנבחרות האחרות בטורניר. בשביל הכדורגל הספרדי זה אומר כנראה שגם בשנים הקרובות בספרד עוד יחגגו תארים נוספים.

4. BvB Member

אין ספק בכל הגילאים מראים עליונות על כל נבחרת,פשוט נבחרת שתמיד מגיעה הכי גבוה
    רציתי לראות את איטליה זוכה אבל משחקים רע ולא נראים טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין טעם להכנס שוב לויכוחים מיותרים, אבל כנראה שאיטליה פשוט הצליחה להגיע לגמר בגלל שהולנד קרסה במחצית השנייה. אני בטוח שאם הולנד היתה משחקת עכשיו שגם היינו רואים את אותה תמונה, אפילו יותר גרועה כי ברור לכולנו שההגנה האיטלקית יותר טובה מזו שבכתום. שיטת המשחק של הולנד וספרד למעשה כמעט זהות, אבל בספרד יש גם שחקני הגנה טובים מאד.

בסה"כ ספרד גם היתה חוגגת מול הולנד וכבר ידעתי את זה במחצית השנייה בחצי הגמר במושבה...זה שרציתי ניצחון על איטליה זה ברור, אבל אפילו אם זה היה קורה היינו רואים היום ספרד חוגגת.

6. VAR Member

טוב מה הקטע עם בוריני? הוא לא שם לב שהוא השחקן הכי חלש בטורניר הזה?

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לא יוצא לי לראות הרבה משחקים של ספרד בכל הגילאים, אבל אני באמת נהנה מהצעירה של ספרד ואילולא הרחמים, היתה פה תוצאה אסטרונומית לדעתי. אפילו בגמר היורו של הבוגרות, איטליה עוד הראתה קצת סימני חיים.

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/13
  8. skyday20 Member

זה נראה כמו אותו סוג של פנדל, עם תרגיל לגרור את הכדור אחורה. האיטלקים היו צריכים ללמוד מהפנדל הראשון. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

9. Muurad Member

הפנדל הראשון לא היה פנדל

10. VAR Member

הגלישה אמנם הייתה לכדור אבל לאחר מכן הגיעה ההכשלה, לדעתי השופט צדק.

11. aloneli Member

ספרד הייתה הנבחרת הכי טובה בטורניר ולגמרי רמה מעל כולם.איטליה פשוט לא הגיעה למשחק,אבל קל לראות שספרד שיתקה אותה כמו שהיא שיתקה כל יריבה של עד עכשיו בטורניר.אינסיינה היה חלש היום אבל נתן טורניר טוב.וראטי בינוני מידי ובינוני מידי בשביל להחליף שחקן כמו פירלו.לדעתי היא יכולה לבנות על פוגבה שהוא באמת כשרון בלתי רגיל.סוג של ויירה כזה שיודע לנהל את המשחק ולעשות הגנה.וראטי לא שיכנע אותי בינתיים.איסקו כמובן שאחרי שנה ענקית במלאגה נותן לעצמו עוד מקדמה כדי להגיע לקבוצה גדולה.גם מוראטה הרוויח בענק ביורו הזה.אהבתי גם את הקשר האחורי של ספרד ואת מארטינז הבלם שהם מאוד מוכשרים.

לגבי העתיד לא יודע כמה זה אומר כי הצלחה של הצעירה לא תמיד מבטיחה הצלחה בבוגרת.חוץ מזה נבחרות כמו אנגליה וגרמניה לא באמת הגיעו עם הסגל החזק ביותר.זה בגלל שהצעירים שלה כבר בבוגרת בניגוד לספרד שמתקשים למצוא מקום בסגל המפוצץ של ספרד.לדעתי לגרמניה יש צעירים מבטיחים יותר מספרד שכבר מובילים את הנבחרת הבוגרת.

12. אלי מתחן Member

מעניין כמה רדיוס ההתאחדות תדרוש לעצמה על האוהדים שפרצו למגרש...

13. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

היתה חוויה מדהימה.

14. riquelme1 Member

ראיתי את המקרה. היה פנדל, השחקן האיטלקי נגע בו בגליץ' הראשון ואחרי זה עם שתי הרגליים הוא הוריד אותו, מה זה אם לא פנדל?

לצערי לא יצא לי לראות את המשחק(עבודה מחורבנת), אבל לא הפתיע אותי התוצאה כמובן, אני בדרך כלל לא אופטימי יותר מדי בקשר לספרדיות, אבל בטורניר הזה הייתי אופטיימי מההתחלה, וגם שראיתי את ההרכב היום ידעתי שספרד תזכה.

כמו שרשמתי, 2-3 רמות מעל הטורניר הזה, שלדעתי אפילו מרשים יותר מהזכייה ב2011, בגלל שספרד התמודדה מול נבחרות חזקות יותר- שלב בתים מושלם עם הולנד, רוסיה וגרמניה, וניצחון על איטליה.

אין ראוייה מימנה.

15. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

הרגע הכי שמח במשחק היה ש4 אוהדים בתוספת הזמן פרצו במקביל לדשא

ברגעים כאלה הייתי משלם מליון שקל לראות את הפרצוף של אבי לוזון
    הלוואי וזה יעלה להתאחדות במשהו.