0-0 במחצית בין הולנד לאיטליה. משחק לא רע עם הזדמנויות לשתי הנבחרות, אבל מבחינתי הולנד היתה צריכה להיות ביתרון. מצד אחד מתקשה איטליה עם ההתקפה העומדת של הולנד, אבל מצד שני איטליה נורא מסוכנת במתפרצות. הגנת הולנד לא משכנעת בכל הטורניר, לא ההרכב הראשון ולא השני. אני צופה משחק פתוח במחצית השנייה. הכל פתוח.
אם כבר בנוימן עסקינן,אי אפשר לסבול אותו כמה שטויות מדבר נשבע לכם שהעברתי לברזיל-יפן רק בגללו הוא הורס את השידור,איפה איווניר ואיפה הוא נקווה למחצית שנייה יותר טובה,לדעתי נראה שיווין בתום 90 דק'
איך ארבל ונוימן יכולים לראות 4 פעמים את אינדי נותן מרפק ברור לדונאטי(שפשוט אדיר הגנתית כל הטורניר הזה, אגב - מקבל אותו בחום לסגל שלנו שנה הבאה במקום הלמלמים הקיימים) - ופשוט לא להתייחס למקרה אפילו פעם אחת.
לא יאומן. כמו גנבים בלילה הם עולים ליתרון. ללא ספק שהולנד לא משחקת, אבל לאיטליה לא מגיע שום דבר. דקות אחרי דקות בונקר מגעיל. נו טוב, גם ככה ספרד תטייל נגד שתי הנבחרות האלו. נב מוראד- מרטינס אינדי פשוט 'רצח' איטלקי בדם קר. אם זה אדום אז להולנד הגיעה במחצית השנייה שני פנדלים ברורים. לא, השופט לא הבעיה במשחק הזה.
טוב אז כמו התחזית שלי כנראה ספרד-איטליה בגמר אני לא מבין למה פר לא פותח בהרכב,ואם כבר מחליף אז למה חילוף 3 בדקה 83?לא ברור לי
מרפק לצלעות של שחקן בלי כדור במטרה לפגוע בו זה אדום - פנדל שדונאטי עשה מחצית ראשונה גם הגיע. גם הגנה צריך לדעת לעשות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx 50% מהמשחק.
פר בצדק על הספסל. בסיטואציה שנוצרה זה מה יש. סטרוטמן הקפטן, מאהר הוא הקשר ההתקפי וואן חינקל הוא בהחלט אחד השחקנים היותר טובים שלנו בטורניר הזה. הבעיה לא ממש בקישור ובהתקפה אלא בהגנה. ואן דר הורן נכנס ודקה אחרי זה הכדור ברשת של הולנד. אין מה לעשות, הולנד שוב נכנסה למלכודת האיטלקית הקלאסית. חבל, כי באמת איטליה עשתה הכל (בטח במחצית השנייה) בשביל להרוג את המשחק הזה. תיאטרון, צלילות ומה לא. רק חבל שואן דר הורן לא שחקן ברמה הזאת וכמובן שלא ניצלנו בעיקר במחצית הראשונה את ההזדמנויות שלנו. מוראד, נסגור את זה בתיקו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אומנם השמות שנתנה פה הם טובים אבל טוב זה לא מספיק,ובטורניר הזה צריך שערים ופר נתן 2 כאלה שהיו חשובים,לדעתי הוא היה חייב לקבל פה יותר דק'. במשחק לא טוב של ווינאלדום וג'ון אפשר היה להכניס אותו לפני דקה 80+ אבל זה כבר היסטוריה
לכבוד מר אורי רון, מנהל מחלקת השיווק מטעם רשות השידור אני פונה אליכם לאחר שסבל הנמשך מספר רב (מאוד) של שנים חצה הערב את גבולות הסבלנות שלי. אני באמת לא יודע באיזו פלנטה אתם חיים אבל כבר זמן רב שבו צוות השידור שלכם הכולל את יורם ארבל ודני נוימן הפך למושא ללעג בקרב חובבי הכדורגל בישראל. אני אמנם מעריך הומור מכל סוג שהוא אבל לא כשזה בא על חשבון חוויית הצפייה שלי. אז למקרה שבאמת לא נתקלתם באף תלונה, סטטוס פייסבוק או מערכון של בובה של לילה - הנני מוכן להציג בפניכם את מה שהציבור באמת חושב: 1. אנחנו לא מעוניינים לשמוע איזו נבחרת או קבוצה נראית טוב יותר אחרי דקה וחצי של משחק. 2. אנחנו לא מעוניינים לשמוע האם השופט צודק או טועה עוד טרם הוצג ולו הילוך חוזר אחד לרפואה הבוחן את האירוע. 3. אנחנו מרגישים שמזלזלים בנו כששדר שוגה בין 8 ל-18 פעמים בשידור בנוגע לזהות שחקן מסוים או לניתוח אירוע (דוגמה בולטת הייתה במהלך רבע גמר יורו 2012, כשיורם ארבל היה בערך היחיד בעולם שלא הצליח לראות שהפנדל של מונטוליבו הלך החוצה, וצעק "שער", כשקודם לכן קרא לשוער האיטלקי "פיירלואיג'י בופון" בערך 4 פעמים במהלך השידור. מדובר פה באחד השוערים המפורסמים בהיסטוריה והוא אפילו לא יודע את שמו הפרטי!). 4. זה מקומם ומרתיח שהשידור מנוהל בצורה כל כך לא אובייקטיבית ומוטה כלפי הקבוצות המועדפות על צוות השידור. בולט במיוחד במשחקים של ברצלונה (ארבל) ובית"ר ירושלים (נוימן). 5. רמת הפרשנות, באופן כללי, מאוד מאוד נמוכה. 6. עצה שיווקית: בעבר שידר את משחקי המונדיאל וליגת העל עמית הורסקי, שעולה ברמתו על יורם ארבל. וזה בלשון המעטה. ולא, לא אכפת לנו שהוא ותיק וטבע את הביטוי "ככה לא בונים חומה". זה שייך לעבר. לגבי פרשן - באולפן ליגת האלופות של ערוץ הספורט התחילו השנה פיילוט שבו בסוף ובהפסקת המשחקים נותנים לשלושה פרשנים מתחילים/חובבים להביע דעתם על שהתרחש. בכל סשן כזה לפחות שניים מהם, אם לא כולם, עדיפים על דני נוימן. ולא, לא אכפת לנו שהוא היה שחקן עבר מפורסם. גם זה שייך לעבר. 7. לגבי נוימן - הכדור לא באמת נע מהר יותר בלילה. הייתי מעדיף שיחסכו ממני משפטים מביכים מסוג זה במהלך השידור. 8. לידיעתכם. בברכה, ליאור. SENT.
ההגנה האיטלקית מפתיעה אותי לטובה בטורניר הזה. נחשבה לכל אורך הקמפיין בתור החוליה החלשה של הנבחרת, אבל ברגע האמת התעלתה על עצמה. דונאטי, קלדירולה וביאנקטי נותנים שלושתם טורניר מצוין וראויים לקבוצה בסריה A. טקטיקה אדירה של מאנג'ה לדעתי. לחנוק את המשחק ולתת להולנד לשלוט תוך כדי השתקת הקיצוניים היצירתיים ובעצם השתקת הקבוצה כולה, כך שלמעט מצבים נייחים הולנד לא הגיעה לכלום ושום דבר. יכולת גרועה (מאוד) של אינסינייה, וראטי, בוריני, רוסי ושאר השחקנים שאינם שחקני הגנה מנעה מאיתנו מצבים נוחים ויכולת לסיים את המשחק הזה עוד לפני שהתחיל, אבל הרעיון הטקטי היה מעולה ובוצע בצורה כמעט מושלמת. גביאדיני היה ה-game changer. הרבה יותר חד עם הגב לשער, הרבה יותר רואה את המשחק מאימובילה (ובעצם מכל חלוץ אחר בנבחרת הזאת). אני לא באמת מבין מה יוצא למאנג'ה מזה שהוא מספסל אותו, אבל זה לא כזה משנה - החילוף היה חילוף מנצח. ליאור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
אין מה לעשות, על צורת הכדורגל וההתנהגות של האיטלקים אין צורך להרחיב את הדיבור. הולנד רצתה לשחק כדורגל, אבל שוב הוכח שהגנה לוקחת תארים. את זה לצערי יש באיטליה, לא בהולנד. כולי תקווה שספרד תקח את הגביע. אם לא בשבילי אז בשביל הכדורגל כי ברור לי מה הולך לקרות בגמר. למשחק הערב. מחצית ראשונה יותר טובה שלנו היתה צריכה לעשות ההבדל במגרש, אבל איטליה נשארה לפעמים גם במזל במשחק (משקוף של מאהר). במחצית השנייה כבר נחלשנו ולא הגיעה לנו דבר. ברגע שכזה אתה יודע מה הולך לקרות וזה קרה. התקפה בודדת אחת של איטליה עושה את ההבדל והכחולים עולים לגמר. בסה"כ הטורניר התחיל כל כך טוב, אבל הסתיים שוב בהרבה מאד תסכול. שוב נכנסנו למלכודות הרגילות שלנו, וזה הדבר הכי מתסכל.
שמע אתה מתוסכל אחי, תרגע. איטליה לא עשתה שום בונקר. זה שהולנד החזיקה יותר בכדור והגיעה למצב וחצי כל המשחק לא אומר שנעשה כאן בונקר.
איטליה עשתה "בונקר" והשאירה את ההולנדים על מצב אחד ועוד בעיטה חופשית במשך 90 דקות, הגיע הזמן שאנשים יבינו שכדורגל זה לא רק להחזיק 90 אחוז מהזמן במסירות קדימה ואחורה ולאורך ולרוחב ואז לשלוח כדור לשחקן מהיר וכדורגל זה גם לא רק לחטוף כדורים ולצאת למתפרצות קטלניות עם קיצוניים מהירים, כדורגל זה גם לשמור היטב על שחקני המפתח של היריבה ולעקוץ בהזדמנות היחידה שלך, יש מגוון אפשרויות לשחק כדורגל וכל נבחרת יכולה לבחור בשיטה שמתאימה לה, גם כל משחק מתפתח אחרת, וצריך לכבד את איטליה על טורניר טוב עד עכשיו. גראנדה איטליה ומה שאותי הכי הפתיע היום זה שאשכרה בוריני נתן את גול הניצחון. נ.ב מקווה מאוד שלא נראה את דסטרו משחק בגמר.
שי, הולנד ניסתה לשחק כדורגל_התקפי - תחדד, כי כמו שאמרתי הגנה זה 50% המהמשחק. מפריע לי מחדש איך כל פעם אנשים מנסים לקטלג כדורגל התקפי כ"כדורגל", כאילו זו צורת המשחק היחידה שצריך לשחק את המשחק.