ברור שהינו זבל אבל בגלל שהיה לנו סיכוי לעלות היית רואה פה 90% ספקולציות ו10% הכפשות על היכולת. בכל כלי התקש והמדיה
ניסיון נהדר למשקוף, הכדור חזר בחזרה כמו ב Crossbar Challenge הזכור של רונאלידיניו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
ראיתי רק את הדקות האחרונות, אבל מישהו פה מוכן להסביר לי מה השמחה אצל לוזון והשחקנים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
מה הם הכניסו לנו? אנגליה שיחקה לפרוטוקול בלבד...אפשר לחשוב מה היה קורה אם היינו עולים לחצי הגמר...לוזון היה רץ עם חוטיני או משהו כזה? טוב לכולם שהאידיוט הזה יעזוב לבלגיה, אני רק חושב שהוא עד פגרת החורף כבר בארץ...
אנגליה שיחקה לפרוטוקול בלבד והייתה צריכה לרדת למחצית ביתרון 3-0 לפחות לא יודע מה יותר מביך.. נבחרת אנגליה או גיא לוזון
בסך הכל למעט ההתבזות מול איטליה, אפשר להגיד שהנבחרת עשתה מעל ומעבר. לא חושב שאם לפני פתיחת הטורניר היו אומרים כאן שנסיים עם 4 נקודות, היו כאלה שהיו מתלוננים. בסופו של דבר נכון שספגנו בדקה ה 90 אבל הנבחרת הנורווגית בכמה דרגות טובה יותר מאיתנו, ללא ההרחקה היינו מפסידים. החגיגה של לוזון מביכה, אבל בגדול קמפיין בהחלט סביר. אנגליה נוראית. לא יאומן איך נבחרת בסדר גודל של מעצמת כדורגל כמו אנגליה מסיימת בית עם נקודה אחת ומקום אחרון.
בלי נקודה אחת, באנגליה היו בטוחים שהם הולכים לטייל לשלב הבא, אחרי המשחק מול איטליה עם 6 נקודות. :aaa12:
מה אתם אומרים דוידזאדה או טוואטחה? תאמינו לי בלוף מארץ הבלופים טוואטחה, אם דוידזאדה היה קצת יותר פיזי ועם הרמות סבירת הוא היה נחטף כר מזמן.
אני לא מאמין שגם עכשיו אנשים פה יורדים על ישראל. מה עכשיו? אנגליה זבלים? שיחקו לפרוטוקול? די כבר אלוהים. כשמפסידים אנחנו "רחוקים שנות אור" וכל זה, וכשמנצחים אז היריבה הייתה פח ושיחקה לפרוטוקול. מזכיר לי את "החולשה של פורטוגל.. כל כך חלשים" וכל זה. נצחנו את אנגליה במשחק רשמי. האנגלים לא רצו ללכת הביתה 0/9 אני מניח, וגם לישראל המשחק לא קבע דבר. בסופו של דבר ישראל עשתה ניצחון,תיקו והפסד. בסופו של דבר ישראל לא עלתה בגלל שנורבגיה נצחה את אנגליה, עם כל תוצא אחרת בין השתיים האלה ישראל עולה שלב. אה וגם קיבלנו מנורבגיה גול בתוספת זמן. סה"כ טורניר סבבה, אני שמח בשביל השחקנים שהצליחו לנצח היום ולהשכיח קצת את ה4-0 ההוא. *גיא לוזון פשוט בנאדם וולגרי, מה זו התגובה הזו בגול? מה זה שער אליפות?! עלינו לחצי גמר? מה אתה פורץ למגרש? אלוהים איפה הפאסון זו אליפות אירופה, אנשים בעולם רואים אותך בריפלי נכנס למגרש. אלוהים
העניין הוא שברגע שברור שאתה לא עולה, אז זה כבר לא מעניין. ועם כל הכבוד לניצחון במשחק לפרוטוקול, זה חרטא. אין מה לרדת על ישראל היום, אבל גם אין מה להתלהב. משחק ידידות בכסות של משחק ביורו.