אליפות אירופה עד גיל 21

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Franco, Jun 1, 2013.

1. snake eyes Member

2. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

פנה אליי אוהד אייאקס שאיתו אני בקשר וביקש לדעת איפה הולנד משחקת בחצי גמר ולא ידעתי לענות לו

איך אוהד הולנד שרוצה להגיע לחצי גמר צריך לדעת איפה היא תשחק בפ"ת או נתניה?
    למה לא מפרסמים איזה משחק ייערך איפה ( לדוגמא מקום 1 בבית הראשון נגד מקום שני בבית השני נערך בנתניה )

אני מקווה בשבילו שהמשחק ייערך בפ"ת ואז אוכל למנוע ממנו את חווית קניית הכרטיס ולארח אותו בתא הכבוד
    אבל אם המשחק בנתניה הוא יהיה בבעיה.

3. ייא Member

ראשית כבר ידוע היכן תשחק כל ראש בית בחצי גמר... מקום שני בבית א' מול מקום 1 בבית ב' ישחקו במושבה. בוודאות.

אגב, אשמח אם תסדר לי לשבת אתך במושבה, ולא חייב בכבוד. אני מחפש כרטיס לחצי גמר שם.
    תודה

4. איגור .פ. Member

אם יהיה באלגן היום בטדי יש להשעות את הזכות של הכדורגל הישראלי להשתתף בכל מסגרת אירופאית לפחות ל 20 שנה,ולשלוח בחזרה את כל הליגיונרים למדינת ישראל. עונש כמו שאני מציע שהוא קיצוני מאוד זה אולי הפיתרון לכך שאולי אוהדי בית"ר י-ם ילמדו להתנהג ויכבדו את מי שמשחק בנבחרת.

ודבר אחרון אם יהיה גזענות היום השחקנים יכולים לצאת גדולים ולרדת מכר הדשא גם האנגלים וגם הישראלים.

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

זה דווקא יש.

מקום ראשון בבית ב' (הולנד או ספרד) ישחקו בנתניה ב18:30.
    מקום שני ישחק בפ"ת ב21:30.

הכל תלוי בתוצאה של ספרד - הולנד מחר.

Last edited: Jun 11, 2013
  6. אלי מתחן Member

אני בעד עונש כזה רק בגלל שההתאחדות אוהבת בליגה עונשים קולקטיביים ולכן כדאי שהיא תסבול מאחד כזה.
    מבחינת היגיון, אין בעונשים קולקטיביים שום תכלית. אם אתה חושב שעונש רדיוס של עשרים שנה יגרום לכמה אוהדי בית"ר (לא הנבחרת להזכיר לך) לחשבון נפש, אז שיהיה בהצלחה.

7. Muurad Member

אם באמת זה יקרה, אני מאוד מקווה שישעו את הכדורגל הישראלי לכמה זמן או ייתנו לנו עונש חמור בלי תירוצים.

8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

9. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://i7.photobucket.com/albums/y296/matt3989/carl.Xxx

10. riquelme1 Member

אומנם יש דברים שהוא מגזים, אבל יש הרבה דברים שאני מסכים איתו. ארץ אוכלת יושבייה זה כאן.

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ארץ אוכלת יושביה אולי, אבל הבחור והמשפחה הזו בכלל תלושים מהמציאות. אני מסכים איתו לגבי הציפיות המוגזמות שאנשים מפתחים פה לגבי הכדורגל הישראלי (אה, רגע, זה לא היה אבי שהבטיח עליה למונדיאל 2010?) ולגבי האירגון הכללי של הטורניר היוקרתי הראשון בארץ, שאם נסתכל בגדול, הוא בסדר גמור. כל שאר הראיון הוא ראיון שחצני ומסריח שמסביר למה 90% מהמדינה הזו לא סובלת את המשפחה הזו. הציטוט שתומר העלה היה זה שגם נבחר לתת-כותרת בYNET, רק להמחיש לך כמה אידיוט הוא יכול להיות. הוא בעצם מפיל את עצמו כאן: אם הוא הכיר את היריבה כ"כ טוב ולא סיפר לשחקנים שלו, מה בעצם הוא מנסה להשיג כאן? חוסר מקצועיות נטו. אם הוא בכלל לא טרח לעקוב אחרי היריבות שלו כמו שמאמן בילדים א' דרום אמור לעשות, אז הוא לא ראוי להחזיק תעודת מאמן.

סטנדארד ליאז' פתאום הפכה לקבוצת טופ אירופאית, אתה מבין? הוא הצליח בזכות עצמו (אנא שתף אותי בכמות ההצלחות האדירה של גיא); אחרי העונה הבאה כולם יאכלו את הכובע אחרי ההצלחה שלו בבלגיה (ואני שם כסף שהוא לא מסיים את השנה האזרחית); הוא תוקף את גיא לוי לגבי היורו הקודם, כשגיא לוי העלה! (כן כן, לא אירח טורניר, העלה) את ישראל ע"ח אחת הנבחרות החזקות באירופה.

"אנחנו חזקים, אנחנו הכי טובים, אנחנו הכי עשירים, רק בנו מקנאים...." ידה, ידה, ידה. תתקדם.

12. Telkiyski Member

העליהום על הנבחרת הצעירה מוגזם.
    סה"כ עשינו תיקו מול נורבגיה והובסנו נגד איטליה. אין פה הפתעה גדולה.

אם נודה באמת, אף אחד מאיתנו הוא גם לא איזה איש מקצוע גדול שיכול עכשיו להתחיל להגיד חד משמעית שהסיבה ל1/6 זה שגיא לוזון לא חרש עם השחקנים קלטות של נורבגיה u21.

בלי קשר, עמוס לוזון כרגיל בראיון של בסטיונר מהשוק, מלכלך על כולם ומשוכנע שכולם מקנאים בו ורוצים להיות כמוהו ובכלל חלק ממשפחת האצולה שלו.
    עצם העובדה שחלק נכבד מהישראלים אומרים מיד אחרי שמדברים איתם על הצעירה משהו בסגנון "ממגיע ללוזון האלה", אומר משהו. אין עשן בלי אש.
    וכן, הציפיות היו מוגזמות. יאמר לזכות גיא לוזון שלפני הטורניר הוא בעצמו אמר ואם אינני טועה גם אבי המלך לוזון שאנחנו הנבחרת החלשה בבית הזה.

מה שכן, דווקא הנבחרת הזו שמארחת את הטורניר, היא החלשה ביותר שלנו מזה 4 קמפיינים
    זו שעלתה ליורו עם גיא לוי הייתה טובה יותר
    גם זו של 2009 שהודחה בפליאוף מול איטליה (עשינו איתם 0-0 בחוץ ווסיימנו אחרי גרמניה במוקדמות רק בגלל הפרש שערים, היום זה נשמע הזוי אה?)
    זו של 2011 עם ביברס ובוזגלו לא עלתה לפליאוף בגלל שער של בלארוס בדקה 8 (נצחה בדרך בשבדיה, בולגריה ונתנה 5-0 למונטנגרו)

אין לי ספק שכל שלוש הנבחרות שהזכרתי פה היו נראות יותר טוב בטורניר הנוכחי. השנתון הזה יחסית חלש מאוד למה שהיינו רגילים ב5-6 שנים האחרונות.

13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

עוד פעם, העליהום מוגזם כי הלוזונים והשחקנים לבד גרמו לכך. שוב, מי שציפה מישראל לחצי גמר או תואר בטעות, הוא אידיוט וללוזונים אין קשר לזה. אבל לא זו הטענה של הרוב. הטענה של הרוב שנמאס מהקומבינות המסריחות שלהם. נמאס שהם מזמנים שחקנים לא לפי היכולות המקצועיות; נמאס שהם חושבים שהם יודעים הכל ומזלזלים בכל העולם; וכן, צפייה של 4 שעות בוידאו של נורבגיה לא היתה מביאה לישראל תואר, אבל היתה מראה לפחות על רצינות בהכנה לטורניר היוקרתי הראשון שנערך בישראל ואז הם גם היו זוכים ליותר כבוד מהשאר. אבל כשהם לא מתכוננים כמו שצריך אז הם מזלזלים בקהל שבא לעודד אותם ואח"כ עוד הם ברוב חוצפתם מכים על חטא ובמקום להוריד את הראש הם עוד תוקפים את הקהל שבא לראות אותם, שילם כסף ובסוף בצדק הרגיש מרומה. לא כי הנבחרת לא הביסה את איטליה 0-5, אלא כי השחקנים בראשות המאפיה והקומבינה של משפחת לוזון, ירקו לכולם בפנים.

14. ייא Member

180 שניות היו חסרות לנו מול נורבג כדי שכל הדיונים פה לא היו מתקיימים בכלל והיינו באים היום עם סיכוי למשחק האחרון...חבל מאד

אגב, הבית המוקדם הבא שלנו סוג של בית מוות. משום מה שובצנו מדרג א' אבל מדרג ב' קיבלנו את פורטוגל וג' - נורבגיה.
    לא נעלה ליורו הבא בוודאות

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לא מסכים. הנבחרת שיחקה זוועה בלי קשר באם היתה מנצחת או לא והרבה קשור בהכנה הלקויה של המאמן והשחקנים וכן בשחקנים מסויימים שזומנו על חשבון אחרים למרות שאין להם מקום בסגל הרחב אפילו. זה כבר לא קשור למבחן התוצאה.