אפשר לעשות שמי שמקבל כרטיס הזמנה, חייב לאשר באינטרנט או טלפון, שהוא ישתמש בו, עד תאריך מסוים, אחרת זה יחזור לקופה. ואז גם אם הוא לא יבוא בסוף, זה יכול לצמצם את הכמות הכרטיסים שלא שמים לב אליהם בכלל ולא מאשרים אותם, והם יחזרו לקופה לאוהדים אחרים.
מחצית ב'טדי', 1-0 לכתום. הולנד יכולה לשחק יותר טוב, אבל הברקה אחת של ויינאלדום עושה כרגע את ההבדל. לי יש הרגשה שהשחקנים שומרים קצת על האנרגיות שלהם. לא יודע. בסה"כ אין לי הרבה מה להתלונן, היתרון מוצדק ועכשיו נראה אם הרוסים עוד רוצים להמשיך בטורניר. אם קור פוט מחליף שחקנים כמו שצריך אני מאמין שבמתפרצות נוכל לסגור עניין.
אפשר לא לחלק הזמנות ולא בטיח. ואם במשחק יהיו 3,000 צופים, אז יהיו 3,000 צופים. אם לפני שנתיים בטורניר בשבדיה היו גם 2,000 בכמה משחקים, אז אפשר.
למה צריך בכלל לחלק כרטיסים? ההתאחדות רוצה להקצות כרטיסים לועדי עובדים / בנקים / עיתונים וכו'? סבבה זה אפילו מבורך תגדירו טווח תאריכים מסויים נגיד עד שבוע וחצי לפני היורו שבו יש כמות מסויימת של כרטיסים למכירה בהנחה / חלוקה שלקוח של ידיעות אחרונות יראה פרסומת בעיתון שבתור לקוח מגיע לו 2 כרטיסים מתנה והוא יוכל להזמין אותם עם קוד מסויים כמו שאני ואתה מזמינים כרטיס דרך לאן ואז אתה יודע שהבנאדם הרים את הטלפון שלו והמתין על הקו אז בטוח יבוא למשחק אבל הקטע הזה של לחלק סתם כרטיסים לא מובן לי הרי ברור שהמון כרטיסים יילכו ככה לזבל ואז גם אתה יודע בדיוק כמה כרטיסים חולקו וכמה נשארו למכירה ואת אלה שנשארו אתה שם למכירה בקופות ביום המשחק או בכל רגע שבנאדם מחליט לקנות אותם
טוב, הולנד בדרך לחצי הגמר עם 5-1 מול רוסיה האומללה. למרות הניצחון יש גם קצת כוס ריק. אחרי ההרחקה (חלק יגידו מוצדק, אחרים לא) ציפיתי שהנבחרת תתחיל לשלוט. זה לא ממש קרה וגם אחרי השער השני החבר'ה סתם נלחצו לאחור. בסה"כ יש יותר נקודות חיוביות מאשר שליליות, אבל יש עוד על מה לעבוד. את האמת, אני מעדיף לקבל את איטליה בחצי כי נורבגיה בדיוק קבוצה שמנטלית יכולה להרוס לנו. נגד האיטלקים לא נבוא בזלזול, נגד הנורבגים כן.
זה פחות או יותר מה שהתכוונתי שיהיה צורך לעשות עימות של אישור לפני, כמו מכירות מוקדמות כדי שהכרטיס יהיה מאושר. ואם לא, אז המספר הסידורי שלו או Whatever חוזר לקופה, אחרים יכולים להשתמש בכרטיס.
משחק סביר של ההולנדים מספיק לתוצאה שנראית אסטרונומית. ההנעת כדור של ההולנדים טובה מאוד אבל חייבת להיות יותר מהירה כי נגד הנבחרות הבאמת חזקות זה לא יספיק לדעתי. החלק ההתקפי כשרוני ברמות ורואים שכל מחליף שנכנס מוסיף כ''כ הרבה, האפשרויות של פוט על הספסל פשוט עצומות. שימשיכו ככה!
בסופו של דבר אני חושב שאנחנו לא צריכים להיות חזירים. ללא ספק שאם הנבחרת מצליחה להניע את הכדור כמו שצריך אז הולנד מועמדת לקחת את התואר, אבל הבלמים בעיה ויש יותר מדי רגעים שהקישור לא מצליח להשתלט על הנעשה. חשוב לי גם לציין שאין באמת מחליף לכשרון של מאהר. שוב, בוא לא נהיה חזירים. הולנד משחקת בבית היותר קשה (אין אצלנו בשר תותחים כמו ישראל) ויכולה עוד הערב כבר להיות בחצי הגמר. להאמין ביכולת הנבחרת זה דבר אחד, אבל לא תמיד זה יוצא במציאות. הפעם זה נראה באמת הרבה יותר ורוד כי לפני הטורניר לא העזתי לחלום שאחרי שני משחקים אנחנו כבר יכולים להיות בחצי הגמר...
השופט גמר את רוסיה. פנדל ברור לא נשרק לטובתה במצב של 0-1 להולנדים, אדום שלדעתי הוא לא אדום נשרק ואם כבר השופט הוציא לרוסים אדום, דה יונג גם היה חייב לקבל אחד על משחק מאוד מסוכן ברחבה. ב-10 שחקנים, מול ההולנדים הנהדרים, קשה מאוד לחזור. המגן הימני של רוסיה לא ישן חודש עכשיו בגלל סיוטים על אולה ג'ון, איזה שחקן!
השופט טעה בפנדל, אבל כמו שכבר אמרתי את האדום אפשר היה לתת. המורחק הרוסי בפרוש הלך לעשות עבירה והשחקן פגע במאהר מאחור. נכון, ברב המקרים זה צהוב, אבל האיש עם המשרוקית החמיר. דה יונג גם יכול היה לקבל צהוב על העבירה ברחבה. זה לא אדום כי הוא לא עשה את זה בכוונה אלא תוך מאבק על כדור. בסה"כ הרוסים הימרו פעמיים על משחק מבוקר מול שתי נבחרות שרוצות ללכת קדימה. לצערם הם נכשלו ובגדול.
אם מוראטה יקבל דקות מספקות בריאל בעונה הבאה, הדרך שלו לצמרת הכדורגל קצרה. איזה שחקן גדל לריאל, אולי מצאנו יורש למספר 7 ואני מצטער על ההכרזות הבומבסטיות אבל זה מתבקש.
מוראטה מעיף אתץ גרמניה מהטורניר,אני לא יודע איך המאמן לא פותח איתו,פשוט חלוץ מוכשר ביותר. אני חוזר בי ממה שאמרתי על ספרד,הגנה מצוינת,דה חאה בשער,איסקו,מוראטה,טייו,לדעתי הם בגמר מול איטליה-הולנד שלא נופלים מהם,יהיה מעניין זה בטוח.
מסכנים גרמניה עפים מהיורו בגלל שני שערים בשני משחקים שונים בדקה 86 ו89 ספרד כ"כ אוברייטד לא כי הם מספיק טובים או משהו פשוט כל משחק שלהם זה 1-0 בלחץ עדיף ללכת לראות אנגליה נורבגיה במושבה.