אליפות אירופה עד גיל 21

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Franco, Jun 1, 2013.

1. aloneli Member

אני יכול לשים כסף שאני ובטוח החבר'ה פה מהאיטלקי יודעים הרבה יותר על השחקנים של איטליה מאשר לוזון והשחקנים שלו.
    לא הייתה שום למידה על היריבות ועל השחקנים שלה בהכנה לטורניר,עוד לוזון אומר בתגובה שאנחנו מסתכלים על עצמנו ולא על היריבות.כאילו שאנחנו נבחרת ספרד שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו להסתכל רק על עצמנו.

2. Telkiyski Member

זה באמת ככה
    אני שמעתי במקרה ראיון ברדיו עם ישראל זגורי שבוע לפני משחק הפתיחה
    שאלו אותו האם הם למדו את נורבגיה, והוא טען שלא, כי גיא לוזון אומר להם שמה שחשוב זה איך הם ייראו ואיך הם ישחקו ושלא צריך להסתכל על היריב.
    מביך

3. eran levy Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

באה חבורת ילדים מפונקים ומנסה לחנך אותנו. אנחנו לא בסדר, אנחנו בושה, עדיף שלא נגיע למגרשים אם ככה אנחנו מעודדים. עד לאן תגיע החוצפה?!?! מה עשו בחייהם כליבאת, טוואטחה וביטון שהם מרשים לעצמם לבוא בטענות לאנשים שמשלמים לא מעט על הזכות לצפות בהם? אבל ככה זה כשלוקחים דוגמא מהאיש החזק בנבחרת, האיש שמוליך אותם, שמספר להם סיפורי סבתא על עצמם ושלא מלמד אותם על שחקני היריבה. השחקנים פותחים את הפה הגדול שלהם מפני שהם שומעים את המאמן שלהם עושה זאת והם בטוחים שאם הוא עושה את זה גם להם מותר. ילדים לומדים מההורים, לא רק בכדורגל. אבל בואו לא נשכח שיש להם עוד דוגמא חיה של מישהו בעל מעמד שמרשה לעצמו לזלזל בחובבי הכדורגל הישראלים. לא צריך להיות בחור צעיר ומפונק כדי להתנשא על כל העולם ואשתו, אפשר להיות גם יוסי בניון.

4. Telkiyski Member

אני חושב שהקהל אתמול היה פשוט בושה.
    ה"אולה" הזה בדקה 86 היה פשוט רגע שפל. אפשר לחשוב ששיחקנו מול מולדובה.
    הקהל פה מגיב ומפתח ציפיות כאילו שאנחנו מינימום סרביה. אפשר לחשוב שמישהו מה14,000 צופים אתמול בבלומפילד באמת חשב שישראל אמורה לנצח או לבטח לא להפסיד את המשחק הזה.
    נכון, המחצית השניה ב-10 שחקנים הייתה מביכה. אבל לשיר כל המשחק "דור מיכה" ולעשות "אולה אולה" ציני כזה בסוף זה משפיל ומגעיל.
    אפשר לחשוב שלניר ביטון למשל כואב ההפסד הזה פחות מאשר למישהו ששילם 25 שקל על כרטיס בשביל לראות אתמול את איטליה.
    לגיטימי להתלונן על היכולת, אבל מפה ועד ההתנהגות הזו יש מרחק גדול. אף אחד לא הכריח את הקהל אתמול לבוא למשחק.
    יש לי בעיה פחות עם אלה שבחרו ללכת הביתה בדקה 70 ויותר עם אלה שכל המשחק עודדו את דור מיכה ועשו את ה"אולה" הזה בסוף. בעיני זה נועד להשפיל 11 שחקנים שרצו לנצח לא פחות מאותם "אוהדים", שחיכו לטורניר הזה שנתיים, ושלא הלך להם בגלל אדום מיותר (בין היתר).

5. ייא Member

אני הלכתי הביתה דקה 55 כי פשוט לא יכולתי לראות תהשפלה, לא חושב שעשיתי משהו לא בסדר. כאב לי מאד וגם נגד רוסיה בבוגרת הלכתי הביתה דקה 60. הרגשתי שלא מכבדים אותי ולא נלחמים בשבילי.

מתוך כל הסגל הזה, השחקנים היחידים שעוד שש שנים יהיו בבוגרת לדעתי אלו קליימן, והבה וזהו.
    כל השאר יעלמו בליגות לאומית ועל פה, כמו ברק יצחקי בן שושן, שהר ודנין של 2007

6. eran levy Member

לקהל מותר לקרוא מה שבא לו. ממש לא מרשים אותי שהשחקנים רצו לנצח. פעם היו אומרים על זה "עם רצון אי אפשר לקנות במכולת". קהל הוא קהל, בין אם בתיאטרון, בקולנוע, בהופעה. הכל נעשה למען הקהל, לא למען המדינה, זו דמגוגיה זולה. הילדים המפונקים לא אמורים לבוא בטענות לקהל, אם לא היה קהל לא היתה להם עבודה וקריירה כשחקני כדורגל.

גם אם מישהו שילם עשרה שקלים הוא יכול לומר מה שהוא רוצה. גובה התשלום ממש לא רלוונטי. אז מה, רק מי שמשלם מאתיים ש"ח על כרטיס יכול להתבטא בציניות?

אדום מיותר, "אולה" בדקה ה-70, השחקנים רצו לנצח....קשקוש. השחקנים היו פאתטים ולא מגיע להם יחס מיוחד רק מפני שהם לובשים את מדי הנבחרת. לאומיות בגרוש.

Last edited: Jun 9, 2013
  7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

הנבחרת קיבלה את כל השריקות האלו בצדק. כמו שכבר רשמתי, לא כיבדו את הצופים, הצופים לא צריכים לכבד אותם. באף מקום בעולם שחקני נבחרת ומאמן שמחזיקים מעצמם לא יוצאים בכאלו הצהרות מפגרות אחרי הדחה משפילה מטורניר ביתי. אם מישהו מהאוהדים ציפה לחצי גמר או זכיה, ניחא. אבל כולם בסה"כ רצו לראות את הנבחרת משחקת טוב ונלחמת. שום דבר מזה לא קרה ואז הם עוד מוסיפים חטא על פשע ותוקפים את הקהל שתמך בהם לאורך כל התקופה, למרות הקומבינות בהתאחדות, למרות זימונים לא מקצועיים (הקריאות לדור מיכה היו בהחלט במקום) וכמו שהם פתאום נזכרו שאלו בכלל הבדלי רמות שונים לחלוטין (אה, וואלה?) ושהם בכלל לא למדו את היריבות (אז איך נבחרת עלק מקצוענית אמורה להתכונן למשחקים רשמיים, לא כל שכן משחקים בטורניר יוקרתי ומכובד). ב-2009 הם נראו הרבה יותר טוב מאשר הטורניר הביתי הזה.

8. Telkiyski Member

סבבה, לא מוצא חן בעינייך? לך הביתה, או שתשרוק בוז בסיום אפילו.
    אבל האולה הזה בסוף היה במטרה להשפיל את השחקנים האלה. זה היה רוע לב נטו.

אם שנינו מסכימים עם העובדה שהם מאוד רצו, אז על מה הויכוח עצם? על האם הניצחון הוא חזות הכל?
    מגיע לשחקנים שריקות בוז כי הם לא מספיק טובים?
    הרי עד האדום היה נראה שאולי אפילו נעקוץ ה1-1, ואז מה? היו מגיעות להם מחמאות?

ניסו, לא הלך להם, ולוזון הוא מאמן ביזיון שלא מכין את הנבחרת שלו ליריב כשיש לו שנתיים.
    אבל יש להעביר ביקורת (שרוז בוז בסיום, לך הביתה דקה 70), ויש להשפיל.

9. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הייתי אתמול באצטדיון ואין לי מושג על מה מתלוננים שחקני הנבחרת. מילא שגולסה האידיוט הזה עושה עבירות מטומטמות ומקבל אדום חצי מוצדק אבל עוד לבוא ולבכות שזה מה שהרס את המשחק, האם אי אפשר לחזור מכרטיס אדום? זהו? המשחק נגמר? אחרי אותו כרטיס אדום הנבחרת הזאת פשוט הפסיקה לשחק והאיטלקים פשוט עשו מה שבא להם, הגדיל לעשות בארדי שמצא זמן לעשות מתיחות(!) ליד השער במשך עשר דקות שלמות בלי שישראל בכלל תעבור את החצי.

אין לי מושג על מה הם בוכים, באמת. הם לא התאמצו והיית מצפה שהם יעשו משהו על הבמה הכי גדולה שהייתה להם עד עכשיו אבל כלום, נאדה. אפס מחויבות ואפס רצון. אני בטוח שקהל אינטיליגנטי היה מערך מאמץ ורצון לעשות משהו אבל אפילו את זה לא היה לחוברת העצלנים על הדשא. זאת הסיבה שאני לא מגיע למשחקי נבחרת יותר, בשביל מה לטרוח עבור חבורה של עצלנים? הדבר הכי מרגש במשחקי ישראל זה ההימנון. פה זה נגמר.

לגבי האיטלקים שבשבילם בתכלס הלכתי לראות את המשחק, משחק נהדר אבל אני עדיין חושש ששני המשחקים הללו הם לא באמת אינדיקציה למשהו. יש ציפיות גבוהות מידי וצריך לחכות ולראות מה הם שווים מול ספרד, גרמניה או הולנד לפני שממהרים להכתיר כתרים לראשם. התרשמתי מאוד מהרכש שלנו, ספונארה שיש לו יופי של בעיטות, טיפול יפה בכדור וטכניקה שמראה על כישרון גדול, עם פלורנצי, אינסינייה וכמבון וראטי היו נהדרים. רק שיימשך.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת היא שמקצועית, במצב רגיל, הנבחרת הזו היתה נקברת כבר בשלב הראשון במוקדמות, לא מגיעה גם לפלייאוף והסיפור הזה היה חולף בשקט כי הוא באמת לא שווה יותר. אבל זה מה שיכול לקרות כשנבחרת שאינה שייכת לרמות הללו גם מוקפצת לדרגים שאינם מכירה וגם משחקת שנתיים רק משחקי ידידות. הם לא נותנים תמונה מלאה על המצב ולא מספקים את אותו אתגר.

האם ישראל היתה יכולה לעשות יותר? אולי. ממה שראיתי, היא היתה בסדר גמור בחלק הראשון של המשחק נגד איטליה, וזה יפה. זה בטח לא קל להרים את עצמך אחרי שגילית כמה נורבגיה (שאנשים בארץ זלזלו בה כי היא נורבגיה, במקום להסתכל כמה טוב השנתון שלה) טובה יותר ממך. ואחר כך, לקבל בום בדמות כרטיס אדום... האמת? קבוצות ונבחרות טובות מישראל היו יכולות להתקשות מאוד אחרי זה.

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אבל אתם חייבים להבין שאף אחד לא מתלונן על התוצאה או על אי היכולתשל השחקנים. אף אחד לא הישווה את גולאסה לרונלדו ואת דור מיכה למסי. כל אוהד כדורגל שמתמצא קצת, יודע שישראל לא באמת בין השמינייה הטובה של אירופה. הבעיה היתה כשהשחקנים והמאמן מצאו להם את מי להאשים - תחילה את השופט שהוציא אדום מוצדק (איך הוא מעז?) ואח"כ את הקהל שלא כיבד אותם/השפיל אותם. וואלה? להצהיר שאתה מאמן סטנדרד ליאז' במסיבת עיתונאים של הנבחרת כשהסוכן האישי שלך לידך זו השפלה. להצהיר שנורבגיה תלך עד הסוף ובמקביל להגיד שאין לך מושג מי הם השחקנים שלהם זו השפלה. להגיד שלא חשבתם שאלו הם הבדלי הרמות זו השפלה. להגיד לא התכוננו לטורניר באופן ראוי, לטורניר יורו ביתי של אופ"א, לא לטורניר למקומות עבודה - זו השפלה. כשכל הדבר הזה שנקרא נבחרת ישראל בכל הגילאים מאז שמונו הלוזונים השונים לתפקידיהם רק משפיל ויורק בפרצוף של הקהל הישראלי שמשלם ממיטב כפסו, שלא יתפלאו שהם מקבלים את זה כבומרנג.

12. eran levy Member

יופי, לא ידעתי שיש ספר חוקים על פיו פועלים במקרה של אכזבה מהנבחרת.
    ללכת הביתה כן, לשרוק בוז בסיום כן; לקרוא "אולה" בדקה ה-70 לא.
    השחקנים זכו לקריאות ולזלזול, העניין הזה לא עובד רק לצד אחד, והשחקנים לא יכולים לשחק כמו נמושות ולבוא בטענות לאנשים הרבים שהם איכזבו. מי הם, השחקנים המפונקים האלה, שלא יאה להם לשמוע קריאות בוז באמצע המשחק? מי הם?!?!גם אם הם היו כוכבי על הייתי בז להם על הדברים שלהם, מסתכלים במראה ורואים יוהרה, אוי, כמה שהם יהירים.
    כל אחד יעשה מה שהוא רוצה. אף אחד לא הרים יד, לא ננקטה אלימות בעקבות תצוגת הנפל של הנבחרת. אנשים הגיעו לאצטדיון, לא אהבו את מה שראו והביעו את דעתם בקול. השחקנים השחצנים הם רעי הלב, לא האוהדים.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקטע עם הקהל, היה ממש מטופש. שישתקו וזהו. הקטע עם השופט... סטנדרטי לכל קבוצה/נבחרת בכל מקום בעולם, לא המציאו פה שום דבר.

14. LIVERPOOL87 Member

למה שאני אשתוק? אני הגעתי לקונצרט?
    זה כדורגל וכמו שצעקתי לטוואטחה כל המחצית הראשונה- יאללה טאווטחה, כל הכבוד!, תן לו כדור הוא פנוי וכדומה ככה מותר לי להביע את דעתי אם אני לא מרוצה.
    ו-99 אחוז משער 7 לפחות שצעקו אולה עשו את זה כמחאה לאפס הקרבה של השחקנים ולא ליכולת הירודה.
    אף אחד לא מצפה מהם לתקוף כמו שצריך ולהבקיע שערים, אני כן מצפה מהם לשמור חזק ולגלוש על מי שעושה לך משולשים. מצדי שייגמר 4 אדומים וניצחון טכני לפחות אני ארגיש שהשחקנים נתנו הכל על המגרש.

נבחרת פח אשפה, אני לא יודע מה הראו לכם בטלוויזיה אבל מהמגרש היה קל לראות מה כל שחקן עשה על המגרש וזה כלום אחד גדול.

15. Telkiyski Member

זה מזכיר לי את אוהדי התל אביביות אחרי דרבי
    תמיד כשמנצחים השחקנים נלחמו והם גברים
    וכשמפסידים הם זרקו זין והלכו על המגרש

תאמין לי שלאף אחד שם אין סיבה לא להתאמץ ולא לתת 100% מעצמו בטורניר הזה, הם חיכו לזה שנה וחצי.

וכן, זה לא דרבי תל אביבי שהמעשה החכם במצב של משולשים זה להביא רגל. זה טורניר שכביכול אמור להוות קפיצת מדרגה עבור השחקנים האלה ונותר בו עוד משחק אחד שאולי יאפשר להם לעשות את זה.