http://sites.one.co.il/General/Article.asp...id=14&id=218262 חזרתי עכשיו מהמשחק וסליחה על הביטוי שכליבאת יקפוץ לי. אני לא מתבייש בזה שאני עודדתי מהדקה ה-70 את איטליה וצעקתי אולללה אחרי כל נגיעה של הנבחרת שלנו. למה? כי הוא וכל חבורת הסמרטוטים לא התביישו לעמוד 70 דקות ולסגור את האיטלקים על קו ה-16 שלנו במקום ללחוץ. אני מודע לפער הכוחות ובטח לאחר ההרחקה של גולסה, אבל הנבחרת הייתה אפאטית כל כך ועשה רושם שמההרחקה של גולסה אף אחד לא רצה לשחק כדורגל. מה קרה הורחק שחקן, תילחמו עבור 13750 האוהדים שהיו שם. אף פעם לא הגעתי למצב שאני מעודד את היריבה ואני אוהד הפועל חיפה ככה שראיתי עשרות השפלות בשנים האחרונות.
כליבאת מתבייש בקהל? זה בסדר, גם הקהל מתבייש בכליבאת. השחקן הכי גרוע בנבחרת, 180 דקות שבהן הוא לא עשה מהלך ראוי אחד. גיא לוזון בהחלט יודע לבחור את השחקנים שלו.
האמת שאני יכול להבין אותך.השחקנים אשכרה נשברו אחרי האדום וויתרו על המשחק.אפשר לחשוב שאדום זה סוף העולם.במקום שהשחקנים של איטליה ינוחו וישחקו בעמידה אחרי שהביטחו את הנצחון,הנבחרת שלנו עומדת ומסתכלת. זה פשוט הזוי לראות שחקנים לא משקיעים במשחק של החיים שלהם.זאת ההזדמנות הכי גדולה שתהיה להם כדי לשכנע איזה סוכן של קבוצה שיחתים אותם.זה ממש שלושה משחקים שיכולים לשנות לך את הקריירה ופשוט לא ראינו כלום מאף אחד. אגב אי אפשר שלא להגיד,קבוצה מארחת טורניר והקהל מת.פשוט כלום ושום דבר במשך 90 דקות.אין לנו שירים בכלל חוץ מישראל מלחמה המעפן הזה,או אל אל ישראל.אם אפשר לקרוא לזה שירים.כמה שזה מוזר להגיד אבל הגיע הזמן שיהיו לנבחרת שירים שנוכל לשיר ולעודד איתם לפעמים.נמאס כבר מהאווירה המתה הזאת,גם ככה יש נבחרת גרועה אז לפחות שתהיה אווירה במשחקים. האוהדים ששרו דור מיכה הם אוהדי מכבי ת"א ככה שאין מה להתרגש מזה. לפני המשחקים חשבתי שאיטליה יקחו 9 מ9 והם בדרך,גם אמרתי שישראל תסיים 3 ואנגליה 4 אבל אחרי היום אני כבר לא בטוח.השחקנים יגיעו שבורים מנטלית למשחק הבא אז אני מקווה שיביאו עוד תיקו שזה לא יהיה רע בכלל.
האוהדים ששרו לדור מיכה, אני מניח שהם אותם אוהדים שהחלו בקריאות ה"אולה" הציניות בכל מסירה של ישראל בדקות האחרונות. לא מפתיע. אפשר לחשוב שהשחקנים רצו פחות מכל אחד ואחד פה, הם פשוט פחות טובים ולא הלך להם כלום. אני לא מיתמם וברור שזה מאכזב, אבל הגישה הזאת של "הם זורקים זין ולא מתאמצים בכלל" כשמפסידים ו"איזה גברים" כשמנצחים, זה שטותי בעיני. אני די בטוח שכליבאת מבואס מההפסד לא פחות מכל אחד ואחד מהכותבים פה, אז להיות שם ולעודד את איטליה מבחינתי זה פשוט גועל נפש. אף אחד לא הכריח את כל אחד מ14,000 הנוכחים בבלומפילד היום לבוא למשחק, וכל אחד מהם גם ידע טוב מאוד מה הפערים ביננו לבין איטליה, אז תוצאה כזו, תתפלאו, כן, באה בחשבון גם לפני המשחק, למרות שאנחנו ממש ממש ממש תותחים.
ויכול להמשיך להתבייש, אני מתבייש שהוא מייצג את הנבחרת של המדינה שלי ( שהלוואי ותפסיד ככה כל משחק ) כמו שהוא נראה הוא האחרון שיכול לבוא בטענות למישהו אין לו מקום בסגל של הנבחרת הזו והוא משחק 180 דקות בהרכב הלוואי ואנגליה ייתנו לכם פי 2 ושכל העלאק ישראלים בנבחרת יסיימו את העונה הבאה עוד לפני שהיא התחילה לילה טוב ישראלים יקרים, היה אחלה משחק.
מחזק. כבר שנה וחצי אני שומע על הפוטנציאל העצום של קליימן ושנודע שהוא הולך להיות השוער הראשון ביורו ולא ברק לוי זה לא הפריע לי כי הייתי בטוח שקליימן שווה את המקום בהרכב(בטח עם כל הכתבות המשבחות שקיבל לפני הטורניר) אבל ממה שראיתי בשני המשחקים מדובר בשוער שכל כדור גובה אצלו זה חצי גול, וסופג בקלות מדי שערים מבעיטות מחוץ לרחבה(הגול השני של האיטלקים רק שלו, מה הוכיח בכלל?) יש לו אחד על אחד טוב אבל לא עושים מזה קריירה מחוץ לגבולות ליגת העל שלנו. ברק לוי לפחות נגד אנגליה צריך לפתוח, קליימן את הפאדיחות שלו כבר עשה. החזקתי מלוזון הרבה יותר לפני היורו. קודם כל אתה לא יכול להשאיר בבית שחקנים כמו מיכה, לוגסי ואסולין בטח בסגל לא יותר מדי מוכשר כמו שזימנת. ההרכב נגד נורבגיה היה שערורייתי, מילא קליימן שאת המגרעות שלו אני כמו רבים גילינו רק בשני משחקים האחרונים אבל לפתוח עם שחקנים כמו גוטליב, ברוך, קבהא, דאבור וכליבאת זה בדיחה, בטח שאתה משאיר את השחקן הכי מוכשר בסגל(זגורי) על הספסל בנוסף לשחקנים מוכשרים נוספים כמו קריאף, סולליך ותורג'מן. ברגע שלא ניצחנו את נורבגיה ועוד במשחק שקיבלנו על מגש אז הסיכויים שלנו כבר ירדו משמעותית, בנוסף אמנם לא באשמת לוזון אבל חייבים לציין שהכוכבים הגדולים ביטון, גולסה וטוואטחה שכבר פינטזו על חוזה בבונדסליגה הראו למה גם את העונה הקרובה הם יעבירו בקרית-אליעזר ובאשדוד ואולי מקסימום בליגה הבלגית, מתחת לכל ביקורת.
אהלן חברים, שאלה קצת אחרת, הזמנתי כרטיסים למשחק היום (גרמניה ספרד) ועוד כרטיסים לכמה משחקים, מישהו יודע איך אני מקבל אותם? הדפסתי את האישורים ששלחו לי מ"לאן" האם זה בעצם הכרטיס? כל הפרטים רשומים שם, מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא?
אם זה נראה כמו כרטיס למשחק(לוגו של היורו,תאריך,מי נגד מי, מס' שער+כיסא וכו וכו) אז פשוט תדפיס וזה כרטיס לכל דבר, ואם זה רק אישור הזמנה אז אתה יכול לקחת את הכרטיסים מקופה של "לאן" שבטח תיהיה איפשהו ליד האיצטידיון. אם זה המצב אז ממליץ להגיע כמה שיותר מוקדם כי בטח יהיה שם תור ארוך.
ידענו על פערי הרמות עוד בתחילת הטורניר ולאף אחד אין ולא הייתה מעולם צפייה שהנבחרת תזכה בגביע או לפחות תעלה לחצי הגמר אבל, והאבל הוא גדול לא יכול להיות שהנבחרת תתבזה בצורה כ"כ בוטה ב2 המשחקים האלה כשמול נורבגיה ניראנו אפילו רע עוד יותר בנוגע לקליימן, אם עליו אנחנו אמורים לסמוך ביום שאחראי דודו אוואט מצבנו בהחלט הולך ומחמיר.
מוקדם לחרוץ את גורלו של קליימן. נכון הוא לא נקי מאשמה, זה אין ספק, אבל עברנו שני משחקים, כשלמעשה הוא למעט משחקים בודדים ישב כל העונה על הספסל. להתחיל להגיע למסקנות אחרי 90 דקות זה לא נכון. הוא שוער שכמעט ולא משחק בגיל הקריטי הזה. אני לא יודע אם בן שמעון בונה עליו או לא בעונה הבאה, יש שמועה שחיימוב יגיע במקומו, אבל הוא חייב לעבור לקבוצה שבה יהיה שחקן הרכב, אחרת יהיה לנו מקרה תום אלמדון 2.
זוג כרטיסים לישראל-אנגליה בטדי, 60 ש''ח יציע מזרחי [פחות ממחיר עלות]. איסוף מחולון/ראשלצ. שלחו פרטית מי שמעונין
כנהוג בארץ כולם בורחים מאחריות במקרה של השפלה ותולים הכל בקהל. מה הקהל אשם שיש צמד בלמים ברמה של ליגה א'? הקהל אשם שיש חלוץ שלא מסוגל לשים גול ממטר? אתם חבורה של אפסים. איך אתם רוצים שיאהבו אותכם כשאתם מסריחים מאינטרסים של משפחת לוזון והסוכן שלה דודו דהאן? הלוואי תחטפו 4 גם מאנגליה.
אני לא אוהד של נבחרת ישראל, אבל ממש לא מחכה לכישלונה והיה נחמד אם הם היו עולים מדי פעם לאיזה טורניר או לפחות משחקים יפה. ועדיין, כשהשחקנים מצוטטים היום בוואלה! ספורט עם משפטים כמו "לא באנו מוכנים לטורניר, לא היה לנו מושג שאלה הבדלי הרמות" - מה הם רוצים? שהקהל לא ישרוק בוז? לא יעזוב באמצע? לא באנו מוכנים ולא ידענו שאלו הבדלי הרמות, משמע לא היה סקאוטינג בנבחרת שהיה לה שנתיים להתכונן. לא היה סקאוטינג משמע, לא כיבדתם את הציבור הישראלי שייחל להצלחתכם ותמך בכם במשחקי הידידות. לא כיבדתם, לא תקבלו כבוד חזרה. נקודה.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx התגובה של כליבאת אמיתית, אבל פתטית. גם אם שרקו לכם בוז, לא יוצאים ככה על קהל ששילם כסף כדי לראות אתכם וזה מה שהוא קיבל. הוא מאוכזב מהקהל? אוקיי אז הקהל גם מאוכזב ממנו. שחקן גרוע בלי עתיד.