אליפות אירופה עד גיל 21

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏1/6/13.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה לי להגיד שאני הערב מתאכזב. לא היינו אמורים לעלות לחצי הגמר וברור שגם במחזור האחרון לא נעשה את זה אפילו אם איטליה תעזור לנו ותביס את נורבגיה.

אני נורא לא מרוצה משחקני מכבי חיפה ולשחר יש לדעתי עכשיו בעיה גדולה מאד כי אם גולסה וטוואטחה יעזבו לחו"ל זה כנראה יהיה רק לקפריסין או משהו שכזה. הרבה כסף לא נקבל על הליצנים האלה. בכל מקרה אני חושב שמיכה או לוגאסי לא היו מצילים הערב את המולדת, אבל ברור שגיא לוזון מאמן אפס. בכלל, אני מחכה לרגע שמשפחת לוזון תעוף מהכדורגל.

אני רק יכול לקוות עכשיו ששחקני הנבחרת עוד מוכנים קצת להציל מהכבוד האבוד מול אנגליה. ברור לי גם שאם אנגליה מפסידה שסטוארט פירס ישקול חופשה ארוכה מאד מחוץ למולדתו...

מילה אחרונה על הכדורגל שלנו. שלא נחכה לניסים כי פורטוגל ורוסיה עולות עלינו...

2. Landon Donovan Member

עולה לי בדמים להגיד את זה, אבל עד ההרחקה הנבחרת שיחקנה מצויין וצריך להחמיא על כך לגיא לוזון.

מצד שני הוא בחר את השחקנים והוא אשם בזה שהנבחרת שלו היתה מבוססת גולסה והוא זה ששם את קליימן שחטף שני שערים באשמתו הישירה. הוא ראוי לכל הביקורות. ושוב נזכיר את לוגסי, פלאח ומיכה שיכלו לתרום.

3. Gunner_ForeveR Member

והוא גם האשים את השופט שהאדום לא מוצדק..

4. alexshw Member

הנבחרת מורכבת מכמה שחקנים שהסוכנים ניפחו להם את המוח שהם שווים מקום בקבוצה רצינית באירופה.
    אני עד עכשיו לא מבין את ההתלהבות מביטון. מה הוא עשה באופן מיוחד בקריירה שלו? סתם שחקן ליגה רגיל. הוא גם הדרדר עם אשדוד כמעט עד הקו האדום ולא בדיוק התלהבתי ממנו.
    לגבי גולסה כבר נאמרות עשרות פעמים בפורום מכבי חיפה, אחד השחקנים הכי טפשים שהיו. שחקן שמבזבז את הכושר הגופני המצוין שלו על כלום.
    כנראה חייב להפוך לקשר אחורי. התרומה ההתקפית שלו מגוחכת.

5. riquelme1 Member

כל מאמן אחר היה בונה את הנבחרת על גולסה, הוא השחקן הכי מוכשר בדור הזה, זה שהוא לא היה טוב נגד נורווגיה לא ישנה את זה. כל נבחרת אחר גם היה בונה על קליימן, השוער הכי מוכשר בארץ בגילאים הזה. ולא, הוא לא אשם באף גול שהוא חטף היום, 99 אחוז מהשוערים בעולם היו חוטפים את הגול בבעיטה חופשית, רק בגול השני הוא יכל לעשות משהו אבל גם לא הרבה, שהבעיטה כל כך חזקה והשחקן חופשי, פה ההגנה אשמה שנתנה לו כל כך הרבה שטח לבעוט.

אני דווקא כן מחזיק מגיא לוזון כמאמן טוב, אבל כמו שאמרתי הוא טעה שלא זימן את מיכה, לוגאסי ואסולין או סארי פאלאח שאני עדין לא יודע אם הוא כשיר, אבל אני עדין מחזיק מלזוון אחלה מאמן.

אתה רציני? ההיתרון שלו זה הטכניקה הגבוה, המסירות והכניסות מאחורה, איזה קשר אחורי אתה רוצה להפוך שחקן שלעולם לא יכול לשחק בתפקיד הזה? זה כמו שתהפוך את איינסטה לקשר אחורי.

נערך לאחרונה ב: ‏8/6/13
  6. alexshw Member

אני רציני. אני כמעט לא פספסתי אף משחק של גולסה בקריירה שלו. הוא לא יודע מתי לבעוט ומתי למסור. מתי לעשות תנועה לעומק. רוב המסירות שלו לא משמעותיות.
    התכונות הבולטות שלו הם כמו של קשר אחורי. הוא גם לא שחקן מהיר במיוחד.

7. riquelme1 Member

תכונה של קשר אחורי- פיזיות, כוח, קריאת משחק, יכולת תיקול, כיסוי שטחים, איזה תכונה יש לגולסה מכל התכונות האלה? נאדה.

8. אלי מתחן Member

בהנחה שאתה מחשיב גם שוערים בשישי בצהריים בשכונה וליגות לא מקצועניות אז אפילו 99.9%. שוער עם קריאת משחק סבירה לא משאיר את הפינה שלו פנוייה כאשר מדובר בטווח כזה קרוב ובבועט שברור שלא יודע לסובב מעל החומה.

9. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כנראה בדעת מיעוט פה, אבל אני למעשה מאוד מרוצה מהתוצאה היום. אם אפשר לשחזר את זה גם מול האנגלים, אולי עם עוד אחד או שניים, זה יהיה נהדר.

מדובר בנבחרת דוחה. יותר נכון - בארגון דוחה. הדוד הכל-יכול ממנה את האחיין לג'וב החלומות. אח"כ האחיין יושב עם הסוכן והם מזמנים ביחד את הסגל - לפי פנקס לקוחותיו של הסוכן, כמובן - ולקינוח יושבים אחד לצד השני במסיבת עיתונאים רשמית של נבחרת ישראל כדי להודיע, איך לא, על הג'וב הבא שסידר לו הסוכן. כל זה קורה שאחד המצטיינים של האלופה יושב בבית בזמן שמוחמד קליבאת, שמתנדנד בין המגרש לספסל בסכנין, פותח בהרכב; מרוואן קבהה, שחקן חסר תחליף באימפריה הפתח תקוואית של המשפחה, משחק בהרכב כאשר מושיקו לוגאסי - שלו חלק אקוטי באליפות שזכה בה לפני כחודש - יושב בבית; בוריס קליימן (נחשו מי הסוכן שלו?) - שוער שספג פי שניים או שלושה מברק לוי שיושב על הספסל, בבערך שליש מהמשחקים שלוי שיחק העונה - משחק בהרכב.

זה נוטף. גם פטריוטי הכדורגל האדוקים ביותר לא יכולים להתעלם מזה: זו נבחרת של לוזון, לוזון ודהאן. הם משתינים מהמקפצה. אותי זה בטוח לא מייצג.

10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ונוסיף לזה שבתור שוער אני אומר לך שהוא שם חומה במרכז השער כשגם אם הוא היה בוחר לבעוט לפינה השנייה, הוא היה סופג. החומה לא סגרה אף אחד מהפינות. הדבר היחיד שאני מסכים איתך זה שלא בגלל קליימן הנבחרת הזאת לא הצליחה. כי עוד קודם לספיגת השער השני הוא הציל שלושה שערים, וגם במשחק מול נורווגיה לפני ספיגת השער הוא הציל 3 שערים.

11. alexshw Member

יש לו פיזיות לא רעה וגם כוח. הוא מכסה הרבה שטחים בעזרת כושר ברמה אירופית.
    העונה הוא עזר המון לבוקולי בהגנה ובכלל בקישור מרכזי שכלל גם את קטן שלא מסוגל לרוץ, לא פעם הוא החזיק את מרכז השדה לבד מבחינה הגנתית.

12. riquelme1 Member

צודק, ולכן להאשים את קליימן שלקח למעלה מ-5 גולים בטוחים בצמד המשחקים האלה, זה טיפשות לשמה. גם הטענה שחיימוב ספג הרבה פחות מימנו בליגה, מגוכחת. הבן אדם משחק באלופת המדינה והקבוצה הכי טובה בישראל ביי פאר, אם ההגנה הטובה ביותר לעומת הפועל ת''א המפורקת, שגם עם בופון ואיקר קסיאס ביחד עומדים בשער היא עדיין לא לוקחת אליפות.

ובתור שוער, אתה לא מזהה פוטנציאל אצל קליימן?

13. BvB Member

ידעתי למה ללכת לבלומפילד זאת נבחרת צעירה לדעתי יותר טובה גם מגרמניה וספרד,פשוט שוטפים את המגרש.
    על ישראל אני כבר לא ידבר אבל הקהל היה נפלא לאורך כל ה90 דק',ב4-0 צועקים אל אל ישראל ומוחאים כפיים לשחקנים,כמות הצופים כמעט 14 אלף בלומפילד מלא היה חוויה לעיניים.
    הנה 2 תמונות שצילמתי ישבתי בשער 5 מאחורי קליימן
    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/p480x480/5343_617243018294702_591417372_n.Xxx
    https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/997032_617243148294689_1418202325_n.Xxx

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשאני קורא את התגובות של לוזון ואייל ברקוביץ' על המשחק אני פשוט מתגלגל פה על הרצפה מצחוק. וואלה, שיחקנו מצוין, ההרחקה לא היתה הרחקה ובדרך הזה אנחנו בקרוב נעלה למונדיאל...לברקוביץ' לא חשוב התוצאה (פיגרנו עד ההרחקה 1-0) אלא רק לתקוף. בסדר, אבל שקודם שההגנה תדאג שלא נספוג מבלי שנכבוש שערים...http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
    אגב חבל שהם לא הזכירו את נורבגיה שחלצה תיקו יפה כששיחקה מעל למחצית עם עשרה שחקנים...

אוי, אלוהים, שיצרפו לצמד הזה עוד ליצן ויש תחליף לגששים...

BVB, כמו שכבר כתבתי לפני זה. איטליה לא צריכה לשחק כדורגל גדול בכדי לנצח את ישראל ואנגליה. מבחינתי גם להולנד יש מספיק כלים לנצח את האזורי, ובכלל לך תדעו מה רוסיה עוד הולכת לעשות. ללא ספק שבחצי הגמר איטליה תקבל יריבה של קנה מידה אמיתי ואז נראה את כוחה של האזוריני.

נערך לאחרונה ב: ‏9/6/13
  15. Landon Donovan Member

פוטנציאל? פוטנציאל למה? קליימן עוד רגע בן 23, דיבורים על פוטנציאל בשלב הזה פשוט מגוחכים, צריך לדבר על יכולת ובשורה התחתונה הוא שוער בינוני עם אינסטינקטים לא רעים ויציאות לכדורי גובה שהיו גורמות לשטראובר להראות כמו בופון.