מציל? אולי בבריכה. שוער ליצן. איך הוא בשער וברק לוי על הספסל רק גיא לוזון יודע. לא ייאמן איך אפילו בשער הזה אתה מגן עליו.
או שהחומה היתה באופסט של כמעט מטר, או שקליימן עמד באופסט של כמעט מטר. בשני המקרים זו אחריות שלו. נוימן? גם הוא היה מצליח בימיו הטובים שעברו זה מכבר לכבוש דרך החור העצום הזה.
מה הסיכוי של הבועט הכי טוב בעולם לסובב מ16 מטר מעל החומה? אפסי. לעומת זאת, שחקן שבועט עם רגל מלאה כנראה שיבעט לפינה הריקה. גול של שוער.
הוא לא ראה את הכדור, והכדור הגיע בעוצמה, גם קסיאס לא עוצר את זה. גם נגד נורווגיה וגם במשחק הזה הוא לקח כדורים של גולים בטוחים, גם את זה אתה מכחיש? דבילי להאשים אותו בכלל במשהו, שהנבחרת גמורה והשחקנים הולכים, ב10 שחקנים, ושאין לו הגנה. אני אמשיך ואומר, צומח פה שוער פנטסטי, אני בניגוד לאנשים לא רוצח שחקנים על פי משחק או שתיים, גם במשחקי הידידות וגם במשחקים של הפועל רואים שיש כאן כשרון לארגיל.
אני לא משקיע יותר מדי במעקב אחרי שוער נבחרת ישראל, אבל אגיד את זה: כל שוער לוקח כדורים בטוחים. השאלה היא יותר כמה אתה שולט ברחבה שלך וכמה כדורים שאתה צריך לקחת, אתה לא לוקח.
בטח שהוא לא ראה את הכדור, הוא העמיד חומה בצורה מושלמת ככה שהיא תסתיר לו את הכדור ולא תסגור אף אחת מהפינות. כל שחקן עם רגל שמאל חצי סבירה שם לו גול במצב כזה. הצלות גדולות? אולי שתיים. ושום דבר שלוי לא היה יכול לעצור. מצד שני כבר שלושה גולים שהוא היה צריך לקחת וכל כדור גובה של היריבה הוא מאבד את הראש.
גם בשער הזה קליימן אשם, כמובן. מי האנשים שרצו את והבה הבינוני הזה? עובר אותו בין הרגליים כמו בשכונה, איפה סארי פאלאח?!
קליימן הוא לא איזה כישרון יוצא דופן ורואים את זה כבר בגיל הזה. הוא לא דומיננטי מספיק ברחבה, לא משדר ביטחון להגנה, אין לו רפלסקים יוצאי דופן ולא יוצא טוב לכדורי גובה. הוא אולי יהיה שוער טוב לליגה ולדעתי לא לקבוצה גדולה, אבל לפי מה שראיתי ממנו עד היום זה לא יגיע ליותר מזה וחבל, כי אוואט רע, הרוש בינוני ואין לנו שוערים אחרים שאפשר לתלות עליהם תקוות.
אולי מרם שטראוס תבוא הישועה. התרשמו ממנו לטובה בליגה הלאומית, שם הוא צובר בינתיים ניסיון. נראה אם יצליח בליגת העל.
משחק גדול של נבחרת ישראל בהנהגת המאמן הדגול בקבוצתו הבלגית לא יכולים לחכות עד שהוא יגיע לאימון הראשון להדריך את השחקנים אחלה סגל הוא זימן, אפס מאופס כל הכבוד לקהל שלא הולך כמו עיוור אחרי המאמן הקריאות דור מיכה היו במקום לחלוטין!
כשהיריבה מקבלת אדום - לא רלוונטי שיחקנו מצויין. כשקבוצה של גיא לוזון מקבלת אדום - הרס לנו את המשחק. דווקא הייתה לי תמיד הרגשה שגיא לוזון מקבל יחס לא הוגן בגלל שהוא לוזון, נחמד לראות שהוא טיפוס מגעיל כמו כולם.