אליפות אירופה עד גיל 21

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏1/6/13.

1. VAR Member

יורם ארבל ודני נוימן שני טמבלים עלובים. שילמדו את החוקים לפני שהם מתקוממים על השופט. "צריך כוונה לפצוע בשביל אדום". אם זה היה המצב אז גולסה היה צריך להיות מורחק עוד שתי דקות קודם לכן כשסיים לאינסינייה את המשחק.

נ.ב. בא לי לבכות. לא בגלל התוצאה אלא בגלל שאם חלמתי לעשות קופה על טוואטחה, תורג'מן וגולסה אז עכשיו אני יכול לשכוח מזה. כל אחד בלוף יותר גדול מהשני.

נערך לאחרונה ב: ‏8/6/13
  2. Mellow29 Kopite

הבעיה היא שבכל אירופה כבר מזמן התחילו להוציא כרטיסים אדומים על כל גלישה שנראת קצת מסוכנת, אצלנו בליגה שחקנים עושים פרצוף כשהם מקבלים צהוב על תיקול כזה. אצל גולסה זו ממש לא הפעם הראשונה, אני זוכר לא מעט כניסות מאוחרות ומסוכנות שלו. ברוך הבא לאירופה.

3. riquelme1 Member

אכן, האדום מוצדק, אבל גולסה לא התכוון לפגוע בשחקן וגם הרים את הרגליים, עשה טעות שהלך עם שתי רגלים קדימה.

האדום גומר את המשחק וגומר את הסיכויים לעלות.

הנבחרת הזאת פשוט לא מוכשרת מדי, הדור הקודם של נאתכו, גרשון, אלמוג כהן, מאור בוזגלו שניצחו את שוודיה 2-1 בחוץ ופירקו 5-0 כאן את מונטנגרו, לדעתי הם היו עולים אפילו.

נוסיף לזה, שהחלטות פשוט לא מובנות ששחקנים כמו דור מיכה, לוגאסי וגיא אסולין לא נמצאים, ושחקנים לא מוכשרים מידי בלשון המעטה כמו קריאף, כבאע, ועוד כן נמצאים.

חבל.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אייל גולסה כל כך טיפש....גם שהוא משחק, כל כך לא שווה כלום. כנראה עוד ילד שהולך להעביר קריירה במקסימום בלגיה.

הנבחרת שיחקה מצויין עד הגול ואז נעקצה משום מקום, אבל עכשיו שיתפללו שזה לא יסתיים בתבוסה... ניר ביטון כל כך רך שזה מדהים... אף פעם לא הבנתי מה ההתלהבות ממנו.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

קריאף לא נופל מלוגסי האוברייטד, ומה גיא אסולין עשה שהוא מצדיק זימון? משחק בליגה השלישית בספרד?

לא לזמן את מיכה זו אכן טעות.

6. אלי מתחן Member

יש מאמן והוא קובע. כל אחד חכם גדול בדעבד. אני לא מהחובבים הגדולים של קריאף, אבל כשהוא נכנס משחק קודם ושינה הכל הוא לא היה בינוני שצריך להיות מחוץ לסגל?

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר לסכם את המחצית הראשונה כטובה מאוד מצד האיטלקים. השילוב של אימובילה וגביאדיני בהתקפה הוא הטוב ביותר לדעתי ויחד עם סאפונרה ולורנצינו (עד שיצא) באגפים מניב פירות. פלורנצי בא לידי ביטוי טוב ביותר במרכז, בשונה מנגד אנגליה שם שיחק באגף, אך השינוי בעמדתו נובעת מפציעתו של מארונה. אינסינייה עוד סחב פציעה קלה עם הגיעו ליורו ואני מקווה שמצבו טוב, כי לאורך כל המחצית הישראלים לא הפסיקו לבצע עליו עבירות. לצד כל המחמאות לאזוריני, ההגנה, החלק החלש בנבחרת ללא ספק, גורמת למספר התקפי לב ותצוגה כזאת בהמשך עלולה לגרום לבעיות.

8. Gago Member

אדום מוצדק. גם הגיע לו צהוב עוד קודם על ההתנפלות על אינסינייה.
    הכי הצחיק אותי כל כתבי החצר של גולסה שאמרו שהוא תמיד פורח בנבחרת הצעירה ולא ברור למה במכבי חיפה הוא לא מביא את היכולת לידי ביטוי. ראינו גם במשחק הזה וגם בקודם כמה גולסה פורח בצעירה...

9. Landon Donovan Member

גול שלישי שקליימן מזנק בדיליי. שלא לדבר על זה שהבחור פשוט לא יודע לצאת לכדורי גובה. זה שוער העתיד של הנבחרת?

גולאסה טיפש, והאירוניה היא שהוא פתח את המשחק טוב ואם לא היה מורחק אולי הוא היה מרשים איזה סקאוט. במקום זה הוא גמר את הטורניר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

דווקא לוגאסי הרבה יותר חסר לי ממיכה.
    לא חושב שמיכה טוב יותר מזגורי, ואם יוצאים מנקודת הנחה שזה או הראשון או השני, לא רואה הבדל גדול במיוחד. מה שכן, לא מחזיק כל כך מקבאהה הזה, לדעתי במקומו דווקא כן היה מקום למיכה. במרכז המגרש הסיפור שונה וכמעט כל השערים מגיעים משם, פה דווקא כן יש מקום לדעתי ללוגאסי. ניר ביטון חלבי מאוד, הוא חייב להתחזק.

אגב, כל הכבוד לקליימן על שני מצבים של אחד על אחד שהוא מנע שערים, אבל את השער השני הוא היה חייב לקחת.

דווקא בניגוד למשחק הקודם הנבחרת כן שיחקה כדורגל היום, לפחות עד ההרחקה. עכשיו זה ייגמר בתבוסה. חבל. אולי מול אנגליה יהיה אפשר לעשות כמה דברים טובים.

נערך לאחרונה ב: ‏8/6/13
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עוד חושש שגולאסה לא יימכר...ואת האמת, אם יימכר איפה הוא ישחק? קפריסין? בלגיה גדולה עליו. גם טוואטחה עוד ישאר לנו תקוע כמו עצם בגרון. איכשהו המגן עוד נתן במדים הירוקים יותר משחקים טובים מגולסה, אבל בכושר הזה הוא פשוט בדיחה.

איטליה עושה את המוטל עליה, אבל בחצי הגמר כבר נראה עד כמה האזורי חזקה. כבר עכשיו ברור לי שעל הנייר הולנד, ספרד ואפילו גרמניה הרבה יותר טובות מאנגליה וישראל.

12. aloneli Member

אדום מוצדק לגמרי.סוף סוף אבל ראינו את הנבחרת משחקת כדורגל,חבל שהמשחק הזה נגמר כל כך מהר.גולסה כרגיל נעלם.בכיתה ו' הייתי מסוגל לרוץ במשחק מאשר ניר ביטון,עוד מנסים לעבוד עלינו שהוא סוג של בוסקטס.זה עוד בלי מילה על כך שיש לו אפס תרומה הגנתית וכמובן שבשני הגולים הוא לא הספיק להגיע להגנה כי הוא לא יכול להתמודד עם הקצב של אירופה.נגד נבחרות כאלו חייב קשר אחורי אמיתי.

הכי באסה זה שהיה לי גם את גולסה וגם את אינסיינה בפאנטזי.אחד קיבל אדום וסיים את הטורניר,ואחד נפצע וזה גם נראה חמור.אפילו בוריני שגם אותו היה לי בהרכב לא פתח בהרכב.סעמק אין מזל!

13. riquelme1 Member

גם נגד נורווגיה שהוא נכנס, לא הבנתי מימה נוימן כל כך התלהב, הוא הביא בעיקר התלהבו וחוץ מיזה לא הרבה מעבר. לוגאסי שחקן מוכשר ומוכח יותר, והיה חייב להיות מוזמן. שלא נדבר כמובן על דור מיכה, שזה שערורייה שהוא לא נמצא בדור הלא מוכשר הזה.

הוא נתן פצצה, מפחות מ-16 מטר, זה כדור קשה מאוד, קליימן יכל לקחת אבל זה לא כדור פשוט כמו שזה נראה. חוץ מיזה, קליימן כרגיל מציל את הנבחרת עם 2-3 עצירות עילאיות, הוא פוטנציאל אדיר ואחד הנקודות האור הבודדות של הנבחרת.

14. אלי מתחן Member

דור מיכה אולי מוכשר מספיק, אבל קבוצה היא לא רק אוסף השחקנים הטוב ביותר, אלא מי שהמאמן רוצה. יש לנבחרת מאמן, והוא קבע שדור מיכה לא ישחק אז זה לגיטימי לגמריי.

15. riquelme1 Member

גם בגול הזה הוא מאשים את קליימן, שהוא לא ראה כלום בעוד טיל אדיר.

צריך לתבוע את נויימן הזה.