אליפות אירופה עד גיל 21

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏1/6/13.

1. GentlePunter Member

כשעושים את החשבונות העצובים האלה, רצוי לא לשכוח שאנחנו אמורים לשחק מול איטליה.

לטעמי הסיכוי היחיד שלנו מתמקד בשופט. אם גם לו, כמו לפולני מיום רביעי, מציק המצפון על תולדות האנטישמיות לדורותיה, אז יש לנו סיכוי, וגם אז קלוש, להוציא משהו מהמשחק הזה.

2. אלי מתחן Member

הדור הקודם של אנגליה היה מצויין, עם כל הזרים. דווקא כשהתחילו הגבלות ויש דרישה לשחקני בית וכו', השחקנים יוצאים פחות טובים.

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

העיקר שהנורווגים לא רגילים לחום ויהיה להם קשה לתפקד איתו.. (אם בכזה שרב הם מפרקים את אנגליה...)
    כעת רק נותר להצטער על זה שלא ניצחנו נבחרת שהייתה מאוד פגיעה באותו הערב ממתי ששיחקה ב 10 שחקנים. כל תוצאה מלבד הפסד תפתיע אותי מאוד היום, לפחות שלא ייתבזו. בכל זאת, ביום שלישי המשחק האחרון מול אנגליה, תהיה הזדמנות לראות קצת כדורגל משתי נבחרות שלא יהיה להן על מה לשחק.

נערך לאחרונה ב: ‏8/6/13
  4. OriRR Member

המזרחי היה מלא ב90%.
    כל הסיפור עם הכרטיסים בטורניר הזה פשוט הזוי ומביך.
    חילקו עשרות אלפי כרטיסים לארגונים וועדי עובדים שהדבר האחרון שמעניין אותם זה כדורגל ולא השאירו כרטיסים לאוהדי כדורגל אמיתיים שבאמת אכפת להם מהטורניר.
    הנה כתבה שהייתה על העניין הזה בגלובוס:
    http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000850409

5. d1231 Member

הבעיה העיקרית באנגליה שבסביבות הגילאים 19-21 השחקנים האנגלים נכנסים לסוג של חור שחור, ליגת המילואים לא מספיק מאתגרת וההשאלות הם תלויות בהמון מזל.

לדעתי אחת מהסיבות העיקריות שהכדורגל הגרמני והספרדי מצליח בשנים האחרונות היא העובדה שקבוצות המילואים משחקים בליגות המקצועיות. זה מאפשר להם להתפתח טוב יותר ומאפשר גישה יותר טובה להזדמניות בקבוצה הבוגרת. אפילו בהולנד הלכו על מודל דומה והכניסו שלושה קבוצות לליגה השלישית אם אני לא טועה.

יש עוד סיבות מבחינתי: רמת המאמנים ברוב הקבוצות ורמת הנבחרות לא מספיק טובה (אם סטיוארט פירס גרוע, אז בשביל נואל בלייק, המאמן של הנבחרת עד גיל 19, צריך להמציא מילה חדשה), העובדה שלקבוצות הקטנות יש כסף להבדיל ממדינות אחרות והם יכולות להשקיע בשחקנים זרים טובים וזולים יותר מאשר שחקנים אנגלים, התחרתיות הגבוהה.

וזה לא נכון שלאנגליה אין כשרונות ואין שחקנים טכניים. אם מסתכלים על התוצאות שלהם בטורנירים של השחקנים הצעירים, הם מגיעים לתוצאות שלא נופלות ממדינות אחרות. אם מסתכלים ברמת הקבוצות, בטורניר הNEXTGEN שנערך בין הרבה קבוצות ברחבי היבשת הגיעו 3 קבוצות אנגליות לחצי הגמר וזה לא היה רחוק מליהות 4. אני צפיתי במשחקים של צ'לסי בטורניר, ומלבד העובדה ששלט בה רוב אנגלי (לדוגמא אם אני לא טועה במשחק מול ברצלונה היו יותר אנגלים על המגרש מאשר ספרדים), השחקנים האנגלים הראו טכניקה ויכולת מעולה.

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

העניין עם חלוקת הכרטיסים לוועדי עובדים היא אכן בעיה. לתומי לא חשבתי שיש עם כך בעיה כי אם לא יחלקו אז אחר כך יתלוננו שההתאחדות לא עשתה הכל כדי למלא את היציעים, אבל אם זה הגיע למצב שאנשים רוצים לקנות כרטיסים ולא יכולים, זו בושה וטפשות. ממה היה החשש הגדול, שיציעים לא יהיו מלאים אם לא ימהרו להיפטר מכרטיסים? הרי בטורנירים כאלה היציעים בכל מקרה אינם מלאים, וגם עם כל חלוקת הכרטיסים היציעים ריקים בחלקם.

בשורה התחתונה, כרגיל, חלם.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

1-0 איטליה. מישהו מוכן להגיד לי איפה טוואטחה היה?

8. אלי מתחן Member

אפשר לחלק כרטיסים בצורה ממוקדת לאנשים שאין ביכולתם לרכוש כאלה לקראת המשחק אם נשארו. אחרת זה סתם יוצר הרגשה של קומבינות.

מדהים אותי כמה אנחנו מאחורי הכדורגל האירופאי ביסודות של הכדורגל. אלי דסה לא מסר יותר מ3 מסירות מדוייקות לאורך 3 שנות קריירה והוא מגן העתיד של הכדורגל הישראלי. טוואטחה סגור בפינה עם 2 שחקנים איטלקים, הרמה טובה לא תצא לו מזה, הוא מרים את הכדור, מתפרצת, השחקן שלו פנוי לבשל שער. מה דחוף לשחקנים הישראלים להעיף את הכדור קדימה בלי להסתכל?

9. riquelme1 Member

הנבחרת נראת בסדר גמור עד עכשיו, המשחק די מאוזן וישראל יכלה לכבוש, אני לא מבין למה דאבור לא פותח.

טוואטחה היה ונשאר חור מהלך, גם נגד נורווגיה חגגו עליו, וגם הגול הזה כולו שלו. חשבתי שהוא קצת השתפר מבחינה הגנתית, אבל אני רואה שממש לא.

10. GentlePunter Member

אין לו זמן לשחק. טוואטחה עסוק בלנסות להבין מה זאת המילה המוזרה הזאת "הייפ" ואיך קרה שיש לו קשר כלשהו אליה.

11. אלי מתחן Member

אדום מוצדק לגמריי, כמה טיפש יכול להיות גולסה?

12. GentlePunter Member

אייל גולאסה - הלך הפלא, נשאר הילד.

יורם ארבל ודני נוימן - אין שכל אין דאגות.

13. Igi Member

נורבגיה הבוגרת פחות טובה אפילו מישראל, אבל הצעירה נבחרת מצויינת. לא מפתיע אותי שהם בדרך לחצי ולא יפתיע אותי גם אם הם יזכו. נבחרת מאוד מוכשרת וממושמעת.

נוימן כרגיל לא אובייקטיבי, אדום ברור לגולסה.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הכבוד לשופט. גולסה עושה את זה לא פעם בליגה הישראלית, אבל אז הוא מקבל בקושי צהוב. ללכת קדימה עם שני רגליים דין פשוט: אדום. הגיע הזמן שבארץ יתחילו להבין את זה.

15. Igi Member

כל הכבוד לאיטלקים, משחקים מצויין היום ושני שערים של כדורגל יפה. נבחרת איכותית ביותר ומגיע להם לעלות עם הנורווגים לשלב הבא.