אליפות אירופה עד גיל 21

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Franco, Jun 1, 2013.

1. Red47 Member

ניצחון של נורבגיה זאת דווקא אחלה של תוצאה לישראל לדעתי. ישראל יכולה להגיע למשחק האחרון נגד אנגליה כשאין לאנגלים על מה לשחק, וואלה לא חשבתי שיכל לקרות מצב כזה.
    אם איכשהו נוציא תיקו מול איטליה (למרות שאני לא רואה את זה קורה) יש סיכויים סבירים לעלות שלב.
    בכל מקרה כל הכבוד לנורבגים, אחלה של נבחרת יש להם.

2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

Italy U-21: Bardi; Donati, Caldirola, Bianchetti, Biraghi; Saponara, Florenzi, Verratti; Insigne, Gabbiadini, Immobile

Italy bench: Colombi, Leali, Capuano, Regini, Bertolacci, Rossi, Crimi, Borini, Destro, Sansone, Paloschi

Israel U-21: Kleyman; Dasa, Vahaba, Ben Harush, Twatha; Zaguri, Krieff, Biton, Golasa; Kalibat; Turgeman

Israel bench: B Levi, Yanko, Davidzada, I Levi, Gotlib, Verta, Sallaich, Azam, Altman, Dabbur, Barouch

מאנג'ה מעלה הרכב מאוד התקפי. על הנייר זה כביכול 4-4-2, אבל כששחקני הקו הם שחקנים התקפיים מובהקים כמו ספונארה ואינסינייה, זה בעצם יותר 4-2-4.

3. Telkiyski Member

הניצחון הזה של נורבגיה מחייב אותנו לא להפסיד לאיטליה, ואז לנצח בטדי את אנגליה בהפרש של לפחות שני שערים ולקוות להפסד של נורבגיה לאיטליה.
    לא יקרה

4. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

תמונה בזמן אמת של היציע המערבי במשחק בין אנגליה לנורבגיה
    אז אולי טיפה התמלא ממה שראיתי כשעברתי שם אבל עדיין זה ממש ריק ודי עצוב

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/996099_10151541197634900_1083334661_n.Xxx

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם זה עצוב בגלל שהיו אנשים שרצו לקנות כרטיסים ולא הצליחו, אני מסכים. אם בגלל שפשוט אין המון קהל, אז אני לא יודע מה עצוב. זה טורניר עד גיל 21 והוא לא מושך עד כדי כך. הסתכלתי עכשיו על הטורניר שהיה לפני שנתיים בשבדיה, ומשחק מעניין כמו ספרד-אנגליה משך 8,000 איש. באחרים היו לפעמים גם חצי ורבע מכך.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה היתה הסיבה שאנגליה לא הגיעה לארץ עם הסגל הכי טוב שאפשר? הנבחרת הזאת באמת הולכת בצדק הביתה וזה מול נורבגיה שלה חסרים גם מספר שחקנים. לא נראה לי שהתקשורת באי הבריטי הולכת הלילה להלל את דור העתיד באנגליה...

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

פירס מאמן גרוע. אין לי שום בעיה עם כך שכמה שחקנים שלכאורה יכולים להגיע עם הנבחרת לא מגיעים כי הם כבר חלק אינטגרלי מספיק מהנבחרת הבוגרת - פיל ג'ונס, דני וולבק, אוקסלייד צ'מברליין, ווילשיר, רודוול. טורניר עד גיל 21 הוא צעד בדרך ולא מטרה. אבל ההרכב של פירס במשחק הראשון היה עצוב עד עלוב. הוא מאמן חסר כל השראה ומעוף, וכמה שאנגליה זקוקה לדברים האלה היום.

8. alexshw Member

כן הגיעו עם הסגל החזק או לא הגיעו, לדעתי מדובר בדור הכי עלוב בתולדות הכדורגל האנגלי.
    פשוט דור של אפסים נכים, חסרי טכניקה ומוח.
    אולי בעתיד הקרוב עצם העפלה של הנבחרת הבוגרת לטורניר גדול כבר תהווה הישג.
    דני וולבק חלוץ פותח בנבחרת אנגליה זו באמת בדיחה לא מצחיקה.
    פעם אנדי קול, שהוא סגן מלך שערי הפרמייר ליג בכל המזנים, היה מקבל בקושי הזדמנויות במדים הלאומיים. יש לו סך הכל 11 הופעות.
    אני כבר לא מדבר על לה גאד, שהיה שחקן אדיר וגם הסתפק בפירורים.

Last edited: Jun 8, 2013
  9. אלי מתחן Member

לדעתכם יש קשר בין הדור החלש שיצא באנגליה ובין ההגבלות שנהיו בפרמייר ליג על הזרים?

10. riquelme1 Member

אומנם אני לא רואה את המשחק, אבל לא מפתיע אותי כלל התוצאה הזאת, לנוורגיה יש באמת נבחרת טובה, ובגלל זה התוצאה שהוצאנו מהם היא הייתה לא רעה בכלל, ר לחשוב שאם היינו מנצחים היינו בעמדה פנטסטית לעלות.

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מספר 10 של נורבגיה(פדרסן נראה לי) פשוט עושה עבודה מצוינת עד עכשיו. מבקיע, מבשל ועושה הרבה לחץ.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר אמרתי מספר פעמים שיש קשר ישיר בין מה שקורה בקבוצות הצמרת באנגליה לבין הנבחרת. כשמחתימים על ימין ושמאל לפעמים 11 זרים בקבוצה אז הנבחרת תתקשה לגדול. באיטליה נותנים עכשיו ליותר תוצרת מקומית לפרוח וברצלונה וביירן מובילות עם שחקניהן את הנבחרות המובילות של ספרד וגרמניה.
    באנגליה יש שייח ערבי שלא רואה שחקן אנגלי טוב ממטר, רוסי שעושה אותו דבר, ומאמן צרפתי שכבר שנים מחתחים כל זר (צעיר) דובר צרפתית בעולם. אגב, אם פ.ס.ז ומונאקו יתחילו באותו דרך לא מן הנמנע שגם הנבחרת הטריקולור תפגע בשנים הקרובות.

אני לא אומר שצריך לשנות לחלוטין את עניין הזרים, אבל לי יש הרגשה שרק ביונייטד עוד קצת מסתכלים לעבר עתיד הנבחרת.

13. BayernFan Member

טוב האנגלים מחוץ לטורניר. אם ישראל מוציאה נקודות מהמשחק הזה היא במצב טוב יחסית.
    צריכה לקוות שאנגליה ישחקו את המשחק לפרוטוקול שלהם מולה בהרכב חלש ובלי להתאמץ ולא ינסו להחזיר את הכבוד.
    הנורבגים הפתעת הטורניר, אף אחד לא נתן להם סיכוי והם עכשיו בדרך הבטוחה לחצי הגמר, שאפו.

14. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

זה עצוב כי לפי מפת הכרטיסים בלאן לפני המשחק היה כרטיסים רק לשער 12 וגם בו רוב המקומות היו תפוסים מה שזה אומר שהמערבי היה צריך להיות מלא והתוצאה לפנייך.

בשום מקום אין תמונה של היציע המזרחי וכמה קהל היה בו אבל אני מאמין שגם הוא לא היה מלא בקהל

15. alexshw Member

אני חושב שההבדל העיקרי זה באקדמיות. גם בספרד וגם בגרמניה יש חוק בוסמן ואפשר גם להביא 11 זרים להרכב פותח ועדיין שם עשו שינוי בפיתוח הנוער בגלל כשלונות הנבחרת ורואים כעת את התוצאות.
    באשר לצרפת, יש שם המון כשרונות שצומחים למלמטה, והדוגמא הבולטת זה ריברי, ככה שלדעתי ששני שייחים עצמם לא ישפיעו לרעה על הנבחרת.
    באנגליה בכלל בעלי הקבוצות זרים, רוב השחקנים זרים ורוב המאמנים זרים.
    איפה כדורגל אנגלי בכלל? מצ'מפיונשיפ ומטה וככה זה נראה.

Last edited: Jun 8, 2013