אליפות אירופה עד גיל 21: הגביע (שוב) של הולנד

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Jun 7, 2007.

1. Bridge Member

לגביי נבחרת איטליה, זולה הוא עדיין עוזר המאמן שלה?

2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכן....

3. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

מתגעגע לקלאודיו ג'נטילה..... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

4. HBK Member

איך מגיעים למונדיאל עד 21?איפה יערך?מתי?

5. uri מנהלים

כמה דברים.

ראשית ברצוני להגיב על דעותיהם של עיתונאי "מעריב ו"ידיעות אחרונות" אשר בעותקים של יום שני בחרו לקטול את גיא לוי בדעה אחת, כאילו כולם יחד שכחו או בחרו להתעלם מהעובדה שישראל שיחקה מול הולנד, אלופת אירופה. בביתה לעייני צופים דוחפים. שמנגד נבחרת ישראל משתתפת בטורניר הזה בפעם הראשונה ובגלל הריב עם הנבחרת הבוגרת גם בלי הכנה ראויה (משחק אימון אחד נבחרת הצעירה לא ארחה). אני לא יודע למה העיתונאים הללו חושבים שהרפתקנות תביא לנבחרת השגים. בטורנירים כאלה הנסיון, הנצבר טורניר אחרי טורניר, הוא זה שמקדם אותך להגיע להשגים.

שנית, הנבחרת האיטלקית. איטליה פשוט היתה חסרת שקט בחלק ההתקפי, זה תורגם בהחמצות חובבניות של פלאדינו ועלה לאיטליה במשחק.

ושלישית. פלאדינו לפחות הראה המון אינטלגציה בתנועה שלו ובמיקום, שדרי ספורט 1 לא הצליחו להראות אפילו לא את זה. טעויות ללא סוף, אחת אחרי השניה. בהגיה, בנתונים, בידע ובזיהוי שחקנים. אפילו לזהות שאיטליה לא שיחקה 4-4-2 הם לא הצליחו.

חבל * 3.

Last edited by a moderator: Jun 12, 2007
  6. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

עזוב,זה כמו לדבר עם קיר.מי ייתן ואולי נוכל לראות משחק ביחד בלווין.

HBK,מונדיאל עד 21 אין,אבל מונדיאל עד 20 יש.למונדיאליטו הזה של מתחת לגיל 20 מגיעים מאופ"א דרך אליפות אירופה עד גיל 19.כלומר,ה"פרסים" על הצלחה במקומות הגבוהים באליפות אירופה עד 21 הם השתתפות בטורניר הכדורגל של המשחקים האולימפים.

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בהחלט אני מסכים איתך שהתקשורת הגזימה עם הביקורת על הנבחרת, וגם אני לא בדיעה שצריך לפתוח בכל משחק עם 3 חלוצים, והרכב התקפי הוא לא הפיתרון. אבל במידה ואתה מעלה הרכב מסויים, שלוי מצא לנכון שהוא הטוב ביותר, ואתה רואה שזה לא עובד צריך לבצע שינוי מסויים. לא ייתכן שפרץ שלדעתי גם לא היה צריך לפתוח, אך במידה וכן הוא פתח והוא משחק רע איך הוא נשאר 80 דקות על המגרש? גם במידה והחלטת לא לשנות את מערך הנבחרת כשאתה בפיגור (למרות שכאן דווקא כן יש מקום לשינוי) לא ברור לי למה לא לבצע את השינויים מוקדם יותר? אני מאמין שלוי יילמד את הלקח במשחק הבא, אך לדעתי הביקורת על החילופים המאוחרים והתקווה שמבלי שינוי מסויים אנחנו נשתפר, כאן בהחלט יש מקום לביקורת.

8. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשביל זה באו הסינים ונותנים לנו שידורים חינם דרך תוכנות כמו SOPcast

9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

במחצית הראשונה הייתי תקוע עם סינים באיכות מזוויעה
    במחצית השנייה נהנתי כבר מאיכות הרבה יותר טובה עם שדר הולנדי (ככל הנראה אחת השפות המהנות ביותר לשמיעה)

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אפשר להוריד את הככל הנראה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx .

הפציעה של אייסאטי פחות חמורה ממה שחשבו. הוא ייעדר מחר מול פורטוגל, אך יהיה כשיר למשחק בשבת מול בלגיה.

11. Wave Member

משחקי היום ביורו 2007 -
    19:15- ישראל-בלגיה
    21:45- פורטוגל-הולנד

Last edited: Jun 13, 2007
  12. uri מנהלים

אחרי שגם היום באותם העיתונים נתקלתי במאמרים שכותרתם היתה "הפסדנו לנבחרת בינונית" אני שוב אחדד שהטענה שלי לעתונאים הישראלים, ברובם היא קודם כל הגישה.
    מאז שאני צופה בכדורגל העיתונות הישראלית תמיד היתה פטריוטית. לא שיש בפטריוטיות דבר רע, אבל כמו בכל דבר אחר, ברגע שלוקחים את זה לרדיקליות, זה הופך לבתי נסבל ובעיקר לא נכון. העיתונאים הללו המלאים באותו סוג של פטריוטיזם, מפוצצים בבטחון עצמי המסתובבים עם החזה נפוח, מאז ומתמיד באים בגישה שאנחנו הטובים ביותר. מעמדה זו הם גם בונים צפיות וכמובך בהמשך גם ביקורות בלתי פוסקות משום שהצפיות שהם עצמם בנו מתנפצות להפ בפרצוף. אולי הגיע הזמן להבין שנבחרת ישראל, לא חשוב באיזה גיל ובאיזו שנה, היא קודם כל נבחרת בינונית ובהתאם לכך היא צריכה להתכונן ואנחנו לבנות את הציפיות והשאיפות סביבה. להבין שמכלום אי אפשר ישר להגיע לגמר אירופי, כי אף אחד עוד לא צלח בלקפוץ מעל הפופיק. כאשר נבחרת קטנה כמו שלנו מצליחה להגיע לטורניר בסדר גודל כזה בפעם הראשונה, אין טעם הגיוני לבנות סביבה הרים וגבעות ברצון נואש לדלג עוד קדימה. המטרות מהנבחרת הזו צריכות להיות הרבה יותר מציאותיות, והן: לבנות נסיון שיתרום קודם כל לשחקנים הללו שאולי כבר בשנה הקרובה ואולי מעט מאוחר יותר יהיו אלה שעליהם יפלו הציפיות להעפיל לטורנירים בסדר גודל דומה בנבחרת הבוגרת. כמו כן בטחון ונסיון שיעזור לנבחרות הצעירות שאחריה להגיע לאותו מקום.
    כאשר גיא לוי בחר באופציה הפחות הרפתקנית הוא צדק. צדק משום שהפסד מינימלי לאלופת אירופה בביתה ועוד במשחק הראשון של הטורניר ושל ישראל במעמד כזה אי פעם הביא המון בטחון לנבחרת. תנסו להיזכר איך נשמעו כל השחקנים, איך התחושה היתה של קרוב, אפילו של איזה פספוס. זו היתה אשליה, כי נבחרת ישראל היא בכמה דרגות קטנה יותר ועם גיא לוי היה מקשיב לכל אותם המבקרים ישראל היתה מקבלת 0:3 וחוזרת עם הזנב בין הרגלים, מושפלת ומבלי שהשיגה את מטרותיה המציאותיות. כרגע לישראל יש עוד סיכוי להמשיך ללמוד, ישראל לא צפויה להעפיל משני המקומות הראשונים, אבל לא יהיה בכך שום כשלון, עם השחקנים יתנסו, ילמדו וישתפרו. הנבחרת ככלל תקבל הרבה מהטורניר הזה. אני מאחל לנבחרת בהצלחה ואם יצליחו להגיע לשלבים הבאים אני אשמח בשבילם, אבל אני גם מציאותי וחושב באופן כזה. ולכן אני יותא נגד כל אותם העיתונאים שחושבים שאם החזה שלהם נפוח הם יכולים לבוא בטענות של "למה מה קרה?!".

Last edited by a moderator: Jun 13, 2007
  13. uri מנהלים

גם מאיר איינשטיין וגם ניר לוין מספיק חכמים בכדי לבקר את גיא, אבל לא בכדי לעשות מטמטיקה פשוטה כי אין לישראל סיכוי לעלות לחצי הגמר.

Last edited by a moderator: Jun 14, 2007
  14. Claret&Blue Member

יש אם אנגליה עולה לחצי הגמר מהבית השני.

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

שיפוט שגובל בשערוריה ובכל זאת בלגיה מנצחת. ורטונגן וכמובן פלאייני לא ישחקו בשבת נגד הולנד. את הדיבור על הפראיירות הישראלית נשאר לפורום המתאים.

ההרכב ההולנדי: ווטרמן, זויפרלון, ולאר, דונק, יונג א פינג, יינר, מאדורו, באקל, דרהנטה, באבל, ריחטרס.

HUP HOLLAND HUP

Last edited: Jun 14, 2007