איזה ביצים יש לדרנטה הזה. קודם הוא החטיא ועכשיו הוא מפציץ פנימה. דרך אגב, קארסון ממש עלוב בפנדלים. רק באחד הוא היה איכשהו קרוב לעצור.
הפעם דראנטה כובש,איזה פצצה שלו! ד"א מה שקרה הוא שכשקוקר החמיץ הולנד רצו שבאבל יבעט והשופט לא אישר ולכן כשיאנג בא לבעוט שוב הדבר עיצבן את דה-האן. איזה מתח! זה בהחלט הדו-קרב בפנדלים הכי מותח השנה.
כובש השער המפוקפק מול סרביה מחטיא את הפנדל (גורל או לא ) , ודה רידר מחטיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. מדהיםםםםםם ! ! 12-12 חחח ענקק
זהו זה,אחרי 16 פנדלים(!) זה נגמר 13-12 להולנד שעולה לגמר,מדהים.מזמן לא ראיתי כזאת דרמה,בערך חצי שעה רק של בעיטות עונשין.
לרגע חשבנו שהלוזריות האנגלית בפנדלים נגמרה ויתחיל דור חדש של שחקנים אנגלים בנבחרת הצעירה שינצחו בפנדלים, אבל שוב אנגליה עפה בבבעיטות הכרעה. מישהו ספר כמה בעיטות נבעטו? אני מעריך שיותר מ20 אבל לא ספרתי בדיוק.
פיטרס הוחלף ע"י טים יאנסן. מי שלא בעט היה ריאן דונק שכנראה לא הצליח להתגבר על טראומת הגביע ההולנדי והתחמק מבעיטה בדו קרב. די ביזיוני כל הקטע הזה. דרמה גדולה ומשחק מהנה.
שתי נקודות חיוביות למרות הכל: 1) לא הפנדל של דרבישייר הפסיד את המשחק (אני מתאר לעצמי את התגובות פה) 2) לא הפנדל של דה רידר ניצח את המשחק (אני מתאר לעצמי את התגובות של אופירע)
התחמק מבעיטה בדו קרב? טיילור אולץ לבעוט, דונק אפילו לא היה פצוע, מה זה הבזיון הזה? יש לו טראומות? שלא ישחק
פשוט לא יאומן איזה דו קרב מטורף הזכיר לי תמשחק מאליפות אפריקה של שנהב-קמרון מ2006 שגם שם נגמר 13-12 לא יאמן!