אליפות אירופה עד גיל 21: הגביע (שוב) של הולנד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏7/6/07.

1. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו באמת תומר, בגלל שדי קאניו הצדיע במועל יד אז אי אפשר לשבח אותו על מה שעשה עם השוער? אומרים לך X אתה עונה Y.

אני עדיין תוהה למה מגנים כל כך על דרבישייר. גם אם היה רואה, יותר מלגיטימי. רק ככה נלחמים בהתחזויות. תסתכלו בכל פעם הבאה שתראו את זה קורה, תספרו כמה זמן ייקח לשחקן לקפוץ על הרגליים מהרגע שהוא ראה שאף אחד לא עוצר בשבילו. אז במקרה הכי גרוע, הייתה פה באמת פציעה (מישהו יודע אגב?), אז נפלנו על אחד שבאמת כאב לו, לעומת 200 אחרים שסתם עשו סיפור ממשב רוח על העקב.

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/07
  2. Claret&Blue Member

אז עשינו ממנו דוגמא? עד שיקבע חוק או נוהל רשמי, ניתן לשחקנים לזכות מחמת הספק.

3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא בטוח אם השחקן חזר אחר כך או לא אבל הוא הוצא באלונקה מהמגרש,הפעם שלא כמו במקרים אחרים השחקן היה פצוע,ושלא כמו במקרים אחרים הוא היה על הדשא עוד הרבה לפני הגול והמסירה.כלומר עוד לפני שהכדור בכלל הגיע לריצ'רדסון היה פה מקום להוציא את הכדור החוצה.אנגלים או לא אנגלים זה בכלל לא משנה המהלך שנוצר היה לא ספורטיבי ושום תירוץ על נפילות וחוקים בפרמייר ליג לא אוכל פה כשהשחקן נמצא על הדשא שאתה עוד בחצי.

4. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם זה אכן היה המצב, אז ייתכן והיה מקום להוציא את הכדור, יחד עם זאת, אני עדיין נגד הדבר באופן כללי, אי אפשר להעביר את המנהג הזה לשיפוט אישי בזמן המשחק, יש דברים חשובים יותר על הראש. ואם זה באמת קרה והשחקן באמת נפצע אז באמת יצא לא יפה. אבל מבחינתי הרבה יותר "לא יפה" להתגלגל כאילו אתה מת כדי לעצור התקפות של היריבה ואז לקום ולפזז כמו חדש. אני לא צריך להתחיל לשבת עונה שלמה מול הטלוויזיה ולספור בשביל שתסכים איתי שהמקרה השני הרבה יותר שכיח נכון?

שוב פעם, אם מה שאמרת בדיוק קרה כך, אני לא מצדיק את הפעולה, אבל יותר ממבין אותה וחושב שזה הרוע במיעוטו.

5. תומר22 Member

תקרא כמו שצריך לפני שאתה מגיב. הם אמרו שצריך להשתחוות בפניו כשרואים אותו למשך כל החיים, וזה על אדם שמצדיע במועל יד, עם כל הכבוד למחווה היפה וההגונה מאין כמוה שעשה באותו משחק. אפשר לשבח אותו, אבל אין שום סיבה להעלות אותו לדרגת אליל.

רציתם דוגמאות? אני לא מתמחה בכדורגל האנגלי עד לרמת הסיפורים הקטנים, אבל אני שמעתי על שחקנים של שפילד וונסדי(ביניהם שחקני נבחרת), שמכרו משחקים בשנות ה-60. גם בשנות ה-90 היה את הסיפור של ברוס גרובלאר ופשנאו, שגם הם מכרו משחקים בכמה מקרים. גם זו רמאות. כל המלחמה שמתנהלת באנגליה על נושא הצלילות - את ההכשר לכך נתן מייקל אואן, שהפך בשנותיו הגדולות את הצלילה לאמנות של ממש(כולל במונדיאל). הזרים ראו כי טוב ואמרו שאם מותר לבן היקר של הממלכה, אז כנראה שגם אנחנו יכולים.

וזה עוד בלי לדבר על החוליגניזם, שבאנגליה רשמו עליו פטנט, ועל אסון הייזל. או על הבריונים שמסתובבים על מגרשי הכדורגל באנגליה, כשכל תפקידם הוא לנסות ולשבור לכריסטיאנו רונאלדו או דרוגבה את הרגל.

נכון באנגליה מתקנים ומטפלים בכל נגע, אבל אתם לא יכולים להתכחש לכך שהכדורגל שם לא נקי. אני לרגע לא מצדיק רמאויות, שחיתויות ושאר ירקות. פשוט אתם נמצאים בתחושה של התחסדות - "ילדה טובה מבית טוב". גם אצלכם זה קורה, אולי לא באותו מינון, אבל קיים.

6. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

שום דבר לא נקי וטהור ב-100%, הכל עניין של פרופורציה, ופרופורציונלית, אין מקום להשוואה בכלל בין אנגליה (בריטניה בעצם) לשאר העולם.

ועדיין אין שום קשר. אז גם את מראדונה אסור להעריץ בגלל השימוש בסמים? היו דברים יותר גרועים מהצדעה במועל יד בהקשר פשיסטי איטלקי. לא אוהב, לא תומך, ולמען האמת אני גם לא משתחווה מול די קאניו בגלל דברים אחרים כמו תקיפת השופט, אבל להצדעה לא היה שום קשר מינימלי לאישיות כשחקן, ועד שהוא לא פוגע באופן אישי יותר באחד מאיתנו, רק ככה נראה אותו, כשחקן.

7. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מן הסתם ברוב המקרים יש הצגות וכו'.אבל אני מדבר על המצב הנתון שקרה ביורו U-21 זה שהטופיק פה עליו,ובמשחק הנתון המעשה היה לא מוצדק ועל זה הטענה שלי.

8. Ampelmann Member

אליפות אירופה עד גיל 21 נכנסה לפגרה עד לצמד משחקי חצי הגמר אשר יחולו ב-20.6 ועמה יוצא גם הדיון המכוער הזה, שכבר מזמן לא עוסק בכדורגל, לפגרה שתסתיים ברגע בו האליפות תספק לנו משהו הולם יותר לכתוב עליו.

9. eastlands Member

מחר חצאיי הגמר , ומשום מה הדיון נעול , החליטו כי הוא מכוער ולא קשור לכדורגל .
    למה ? נכון היו מספר הודעות נמוכות,אבל בכללי ,הדיון היה מאוד מעניין , וגלש גם לסוגיית הפייר פליי ,בשער של דרבישייר , הדעות היו מעניינות , ובהחלט לא מכוער .

באנגליה סוערות הרוחות , ומגיעות תגובות של בכירים שטוענים ,שההתנהגות הסרבית חייבת להיבדק ,לס פרדיננד ,כדורגלן עבר (שחום עור) טוען שאופא צריכה להדיח את סרביה מהמשך הטורניר .

באופא יושנים בעמידה ,והחליטו לדון בנושא רק ב12 ליולי ( לא ברור באיזה שנה ) מכוון שהם צריכים זמן לחקירה .

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הדביליות הזו מצד אוופ"א .
    נגיד וסרביה זוכה באליפות הזו , ואז ב12 ביולי מחליטים בדיון שם להשעות אותם ולקחת מהם את הגביע , איזה מן דבר ספורטיבי זה .

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מדורו כשיר ופותח, דה רידר מחליף את יינר. פירס אמר היום שהאיום העיקרי הוא מבאבל ודרנטה.
    הולנד ככל הנראה תשחק בחולצות החוץ הלבנות...

חולצות הנאחס שלנו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ווטרמן: זויברלון, ולאר, דונק, פיטרס: דה רידר, מאדורו, באקל: דרנטה, באבל, ריחטרס.

HUP HOLLAND HUP

13. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך יכול להיות שהולנד משחקת בחולצות החוץ.... כשהיא בבית?

14. Engel Del Madrid Member

"יענו" היא בחוץ .

15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הטורניר בביתה ככה שלא יכול להיות מצב שהיא בתלבושת חוץ וככה גם המצב,עכשיו הצטרפתי לשידור.1-0 לאנגליה במחצית משער של ליטה.