אליפות אירופה עד גיל 21: הגביע (שוב) של הולנד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏7/6/07.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדבר אתכם זה כמו לדבר עם קיר , בגלל זה אני מאבד תקוות להוציא ממכם משהו .

כן, במקרה הפורום הספרדי הוא של אבא שלי

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/07
  2. THE STRETFORD END Member

ההבדל בינינו שאנחנו אפילו לא תלינו בך תקוות,הבנו מההתחלה מה אתה שווה :aaa031:

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני שמח שהגענו להבנה.

4. ACBenb Member

רק אל תהרסו גם את הדיום הזה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    יכולים גם להתחזות לפציעה בראש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    בכל מקרה קשה לי להאמין אבל שבאמצע מתפרצת או התקפה ממש מסוכנת השופט פשוט ישרוק ויורה להוציא החוצה, הוא תמיד יחכה לעוד מהלך אחד. אבל באנגליה עדיין לא ראיתי מקרה כזה כך שסביר להניח שאני טועה.
    אני זוכר משחק באיטליה, ששם החוקים הם שונים כנראה בקשר לזכות של השופט לעצור גם התקפה מסוכנת, שמילאן התארחה במסינה והייתה לה התקפה מסוכנת שבאמצע שחקן של מסינה שאני לא זוכר את שמו, נפגע באופן קשה ואיבד את ההכרה אבל הכדור היה אצל ג'ילרדינו מול שער ריק (לא לדאוג הוא החטיא). השופט חיכה שג'ילה יחטיא, טוב זה היה צפוי, ואז מיד הורה להוציא את הכדור החוצה ולהפסיק את המשחק וגם סימן לחובשים להיכנס.
    בין הפציעה של שחקן מסינה ולבעיטה של ג'ילה עברו משהו כמו 3 שניות, השופט ראה א תהשחקן אבל ראה שג'ילה כבר עם הרגל מונפת אז לא שרק. כנראה שג'ילה לא שם לב ששחקן שוכב מחוסר הכרה אבל השופט ראה בודאות ואפילו השוער הפסיק לשחק ל2 שניות.
    ואפשר לדעתי להפסיק את הדיון על השער, סרביה עלו מראשות הבית, על מה הבכיינות שלהם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

5. George Best Member

יופי, פתאום אתה גם מוחק את השורה ש:
    "כן, הפורום הספרדי הוא של אבא שלי"

מה קרה?נפל האסימון?

את החרפה הזו לא תצליח למחוק ע"י עריכת הודעות.

6. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אריאל, סתום את הפה כבר. אל תחמם פה את האווירה יותר ממה שכבר יש פה.
    חלאס כבר להרוס את הדיון.
    בא לכם לריב? תעשו לנו טובה, ולכו להודעות פרטיות.

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

השחקן לא פתאום נפל על הרצפה , עוד לפני זה הוא היה על הדשא , עוד כשהכדור היה במרכז המגרש .
    לאנגלים היה מספיק זמן להוציא את הכדור הזה החוצה .

8. spurs Member

לא שורקים על זה בשום מקום(בגלל כל ההתחזויות)

תשאל את אוהדי ארסנל שתי שחקנים שלהם עשו את זה מולנו ב2006 ומאז הם בוכים

9. תומר22 Member

אז יש שם כנסייה של כמה עשרות אנשים הזויים? So What?(היי, אני יודע את השפה "שלכם"...)

אתה לא חושב שאתה קצת, אבל ממש קצת, טיפ טיפה, מגזים עם ההשוואות שלך?

אני אוהב את הכדורגל האנגלי ונהנה לצפות בו(כשהוא לא בתשלום), אבל זה קצת עצוב שהכדורגל "שלכם" קיבל בזרועות פתוחת את הזרים ובעיקר התקדם בעזרתם, ואילו אתם שונאים כל מה שלא אנגלי.

באמת מזל שאתם שונים. אתם כל כך נעלים ומורמים מאיתנו, האנשים הפשוטים. תכתבו איזה מדריך מקוצר כדי שכולנו נהיה כמוכם.

10. קינג לדלי Member

ריבאלדו,אפשר לדעת בן כמה אתה ?

פשוט הילד נגמל מחיתולים ונשארה חבילה פנויה.

דרבישייר לא ראה ! אנגלי שרואה היה מוציא את הכדור מהסיבה הפשוטה שהוא אנגלי.
    :aaa12:

11. ACBenb Member

אבל ריצ'ארדסון ראה, זה כמעט בטוח.

12. קינג לדלי Member

הוא היחיד שראה והוא ממוצא ג'מייקני.

אנחנו לא לטינים ! אגב דרבישייר מטוס.

13. THE STRETFORD END Member

תומר22
    אנחנו לא שונאים מי שלא אנגלי,להיפך אוהבים מאוד כאלה שהגיעו לאנגליה וידעו לשלב את הכישרון שלהם עם המאפיינים של הכדורגל האנגלי,
    קח את די קאניו למשל,איטלקי,אני לא צריך להגיד לך כמה אנחנו "נלחמים" נגד האיטלקים,
    אבל הוא במשחק ליגה בגודיסון פארק עצר התקפה של ווסטהאם,כשעצר כדור ביד משום שהשוער של אברטון נפצע,על זה אנחנו נשתחווה כשנראה אותו כל החיים,
    ואם בזה אנחנו שונים,בהקאה של כדורגלנים כמו מסי על כל הכישרון שלו,בטוהר המידות,גם כאוהדים
    ואם אתה לא מוסגל לראות ולהבין זאת אז שום ספר הדרכה לא יעזור לך.

ואנחנו לא מושלמים ועדיין רחוקים שנות אור מכל השאר.

14. תומר22 Member

זה יפה שאתם תשתחוו לשחקן שתחביבו העיקרי מלבד הכדורגל(וכדורגל אנגלי), הן ההצדעות במועל יד.

אתם מסרבים להכיר בכל התחלואים שיש בכדורגל האנגלי, אבל קופצים בכל הזדמנות על הצלילות של האיטלקים, ההתחזויות של רונאלדו והרמאות של הארגנטינאים. בכדורגל האנגלי יש התחזויות, צלילות ורמאויות, גם של שחקנים אנגלים. אתם מטיפים לטוהר מידות, אבל בכדורגל האנגלי לא חסרות רמאויות, גם מחוץ למגרש(שחיתויות, סוכנים לא מורשים וכו').

אני מקבל את זה שהתופעה קיימת בכל מקום(יש מקומות שיותר ויש כאלה שפחות, כמו אנגליה), ממש לא אוהב, אבל מכיר בעובדה. ההבדל הוא שאתם משייכים כל תופעה לעם מסוים. עובדה שכשקורה מקרה כזה לשחקן אנגלי, אתם פשוט מסרבים להכיר בזה.

15. THE STRETFORD END Member

מה שדי קאניו עשה זה דבר פסול,אני בטוח שהוא לא כזה,אייל ברקוביץ היה חבר קרוב שלו כששיחקו ביחד,אני מניח שדי קאניו יודע מה המוצא של ברקוביץ.

יש תחלואים בכדורגל האנגלי אבל מי שהביא את התחלואים הללו לאנגליה הם אלה השחקנים הזרים,
    אני מציע לך לחפש קלטות וידאו של אנגליה בשנות ה 60,70,80 ותחילת ה 90 לפני הכניסה המאסיבית של הזרים,דברים שקורים היום,גם לצערי בקרב מיעוט אנגלי על המגרש לא היה קיים בכלל בכדורגל האנגלי!

אתה צריך לעשות הפרדה בין מה שקורה מחוץ למגרש באנגליה,לעומת איטליה למשל,אין זה משפיע על מה שקורה במגרש עצמו,
    אצלנו יש סוכנים רקובים אבל זה לא גורם למכירות משחקים,שוחד שופטים,שחקנים וקבוצות!

משייכים זאת לעם מסויים...ארגנטינה,בהחלט,תלך אחורה בהיסטוריה ותחפש משחק בין יונייטד לאוסטדינטס במסגרת ההתמודדות בין אלופת אירופה לאלופת דרום-אמריקה,ב68,
    תקרא על איך הארגנטינאים התנהגו,
    תלך ותקרא איך נבחרת ארגנטינה התנהגה בוומבלי כששיחקה נגד אנגליה בגביע העולמי ב 66,
    תקרא על המשחק בין ארגנטינה לפרו בגביע העולמי ב 78,
    אני כמובן לא צריך להזכיר את מראדונה ב 86,
    אני לא צריך להזכיר את הדברים שמארדונה עצמו אמר לגבי מה שהם עשו במשחק נגד ברזיל בגביע העולמי ב 90,
    סימאונה ב 98,עכשיו מסי,
    לכן אני לא ממציא שום דבר,זה בדם שלהם,לאורך כל ההיסטוריה,רמאויות,כסאח,התחזויות,

אז כן,אנחנו לא מושלמים אבל רחוקים שנות אור מכל הזבל הזה!