אני לא יודע על איזו סנסציה דיברו בטלויזיה רוסיה נבחרת מאוד מאוד חזקה ולדעתי ראויה לגמר דיוויד בלאט מאמן גדול, פתח את המשחק מצויין, ידע לקחת טיים אאוטים בזמן (למרות שחלק לא עזרו לו) ולקח טיים אאוט ענק כשהליטאים השוו ואחרי הטיים אאוט רוסיה פשוט ברחה וגמרה לליטא את האוויר אחלה גמר מצפה לנו
רוסיה מתחילת הטורניר הגיעה מוכנה ביותר, מפוקסת, בכושר נהדר ובצדק הם בגמר, ניצחון על נבחרת כמו ליטא זה דבר שצריך מאוד להעריך, כל הכבוד לדיוויד בלאט על ההשיג הנהדר הזה. קירילנקו הוא רמה אחת מעל האליפות הזאת עם כל הכבוד לפאו גאסול שגם נותן טורניר מושלם כמעט. הערב הוא תרם 29 נקודות באחוזים פנטסטיים מהשדה ו-8 כדורים חוזרים ובכלל אליפות שבא הוא עושה הכל מהכל בצורה הכי אלגנטית שיש. גמר מעניין מאוד צפוי להיות, לספרד יש את היתרון הקליל בזכות הקהל (אגב צריך לציין את קלדרון ונבארו שנותנים אחלה אליפות ויודעים טוב מאוד איך לנצל מומנטום ולהטריף את הקהל) אבל לרוסיה בהחלט יש מה לתת ואני מקווה לניצחון של בלאט.
רוסיה הנבחרת שלי אחרי ישראל מאז תחילת היורובאסקט. ולא, לא רק בגלל בלאט. האמת שהוא סיבה קטנה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
כמובן שספרד פייבוריטית ברורה. אבל היא תגיע הרבה יותר לחוצה מרוסיה שאת שלה עשתה, ובגדול. ספרד עדין צריכה לזכות. זה מה שמצופה ממנה.
המינימום פיגור של 5 נקודות בטרם מתחיל המשחק - התכוונתי לשופטים. אין לי ספק בכלל שהרבה שריקות גבוליות ילכו לטובת המארחים, מצד שני הלחץ ישחק תפקיד חשוב ובהחלט עשוי לשחק לטובת רוסיה. אם יש מגיע - בלאט והחניכים שלו יזכו, עד כה הם הציגו כדורסל טוב יותר מספרד.
ג'ורג'י, אם ראית את המשחק מול יוון, לא בטוח שהיית אומר את זה. המון שריקות שנויות במחלוקת לטובת יוון. עבירה טכנית להרננדז, אי הרחקת צרצריס, עבירות מוזרות שנשרקו.
הגמר הקלאסי, שתי הנבחרות הטובות באליפות. אין לי ספק שרוסיה תתן פייט לספרדים. יש לרוסיה נבחרת נהדרת, קבוצתית, עם קירילנקו אחד אדיר, לטעמי ה-MVP של האליפות ומאמן נהדר (ואני לא אומר את זה בגלל שזה בלאט, כולם ראו איך הוא הכין את הרוסים לליטא). היתרון הכי בולט של ספרד לטעמי הוא בגארדים, עם קלדרון ונבארו בניגוד להולדן שהוא שחקן של מומנטום ובעיקר מזל עם השלשות המשוגעות שלו. אגב מילה על שאראס, היה נהדר עד הרבע גמר, בשלבים המוקדמים אבל שהגיע למאני טיים, נגד קרואטיה ורוסיה היה קטסטרופה. קראתי כאן בדיון ה-NBA שאם שאראס מגיע לריאל מדריד, היורוליג שלהם (בין היתר בגלל הביתיות) אז זה ממש לא נכון. שאראס לא שיחק הרבה, ולמרות שהוא שחקן פנטסטי זה ישפיע עליו. אגב, באיזה שעה הגמר? פאק, ב-21:30... טוב אני יוותר על השיעמומון בקריית אליעזר :aaa021:
איזה באסה, דילמה אדירה ניצבת בפני היום- העם כפי שאמר יניב לצפות בשעמומון בקרית אליעזר. מסיבה חשובה לא פחות מגמר אליפות אירופה- בן דודי,תומר חמד, סוף סוף מקבל את הצ'אנס. דילמה אכן דילמה. דיוויד בלאט מאמן ענק, הוא הצליח להוריד את כל הלחץ מהרוסים לפני פתיחת האליפות בזה שכיוון נמוך כל כך, הרבה קנו את זה וכבר טענו שהוא לא יהיה זה שיקצור את הפירות של הנבחרת המאומנת והמצויינת שבנה. והנה לכם הוא הבטיח מקום בביג'ינג ועם סיכוי טוב גם לזכות היום -יהיה שונה לחלוטין מהמשחק הקודם בין שתי הנבחרות. אנדריי קירלנקו שחקן פשוט נהדר! לא להאמין שמכבי השפילו אותו אז בפאריז, איפה הוא ואיפה בורשטיין(שהיה אחד מהגורמים החשובים).
אני זלזלתי ברוסיה?איפה אמרתי כזה דבר? תקרא שוב את מה שכתבתי, אמרתי כבר שאם יש מגיע אז רוסיה תהיה אלופת אירופה החדשה, כי היא מציגה את הכדורסל הטוב ביותר, והיא ראויה לזכייה.
רוסיה בדקות הכי טובות שלה מראה כדורסל יותר טוב מאשר ספרד בדקות המשובחות שלה. אבל בסיכום הכללי, ספרד שיחקה יותר טוב באליפות.