אליפות אירופה בכדורסל 2007- רוסיה אלופת אירופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י לירן, ‏3/9/07.

1. Dimitar Berbatov Member

אני לא מאמין, כל-כך לא הגיע להם...
    איזה חצאי גמר מרתקים הולכים להיות מחר. חבל שאני אראה אותם רק בשידור חוזר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

2. cityblues beter dead than red

ועוד איך הגיע להם.
    מאמן גאון לקבוצה חכמה
    והמוציא לפועל...פאפאלוקאס...ללקק את האצבעות-איזה רוצח.
    והסלובנים...מאמן אובד עצות וקבוצה אומללה שלא מסוגלת לשמור על פער של 18 נק' 5.30 דקות לסיום.
    ואתה עוד טוען שלא מגיע ליוונים?

3. Number 8 Member

אני מסכים עם יניב, בהחלט לא הגיע ליוונים, במשך שלושים וחמש דקות סלובניה הייתה יותר טובה, הציגה כדורסל מצוין, אך חמש דקות תמימות הספיקו ליוון להפוך את המשחק עם ניהול מצוין של פאפאלוקס תחת יאנאקיס.

4. Dimitar Berbatov Member

איפה אתה חי? רואים שאתה אוהד שיטי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
    סלובניה נבחרת טובה יותר מיוון והיום היא הראתה את זה. אבל ליוון יש אופי, מאמן פנטסטי ואגדת כדורסל ואתה חייב להודות גם מזל. שאפו ליוון, אבל לא הגיע להם.

5. cityblues beter dead than red

מה קשור מחט לתחת?
    גם אתם בגמר הארור ההוא ב99 לקחתם גביע ,באיירן היו טובים יותר ממכם לאורך כל המשחק אבל הקבוצה שלקחה את הגביע היא זו שהגיע לה,עם כל הצער שבכך,כי היא היתה חכמה יותר.
    סלובניה לא טובה יותר,ואם תקיים עוד 5 משחקים בין שתי הקבוצות יוון תנצח 4 וסלובניה אולי אחד.
    לא בכדי יוון היא אלופת אירופה והיא ווינרית אמיתית.

6. Dimitar Berbatov Member

קצת ציניות, בנאדם.
    ומאיפה לך שסלובניה פחות טובה מיוון? סלובניה לאורך כל האליפות פנטסטית, ויוון ממש לא בגדולתה. וגם היום היא היתה במשחק בינוני, אבל הראתה המון אופי.
    ואני לא אמרתי שיוון לא ווינרית, היא סופר ווינרית.

7. Number 8 Member

קיים הבדל בין קבוצה חכמה לקבוצה טובה יותר. בוא נודה באמת, סלובניה הייתה יותר טובה, הציגה יכולת מצוינת כפי שעשתה בכל הטורניר, שלטה לאורך 35 דקות, אך יוון למרות היכולת הבינונית שהראתה במשחק, הפכה את הקערה על פיה תוך חמש דקות בלבד וניצחה את המשחק. זה ההבדל ביניהן - יוון ווינרית, סלובניה לוזרית. זה לא אומר שליוון הגיע יותר, ההפך הוא הנכון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/9/07
  8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

סלובניה כן טובה יותר מיוון ואם תקיים עוד 5 משחקים ביניהן אז סלובניה תנצח לפחות 3.

סלובניה טובה יותר וראינו את זה מהיום הראשון של האליפות עד אתמול, כולל אתמול. פשוט היוונים יש להם אופי של מנצחים, אין מה לעשות. מבחינת כדורסל ראינו איך יוון בקושי מנצחת את קרואטיה,סרביה וישראל הבינוניות וחוטפת בראש מרוסיה וספרד. עכשיו, אין ספק שהיוונים יכולים יותר, ואולי ברבע האחרון נגד סלובניה הם שינו פאזה ונגד ספרד נראה המשך ישיר לסיום נגד הסלובנים, אבל אם לא... הספרדים לא יתקשו לעלות לגמר כי איך שיוון נראית עד עכשיו באליפות היא נבחרת מאוד מאוד בינונית, אין לה עוצמה, אין לך כוחות להתמודד מול החזקות. אם אתמול זאת לא הייתה סלובניה מול יוון, אלא רוסיה/ספרד/ליטא אין שום ספק שהיוונים היו חוטפים 30 בראש. הסלובנים היו פשוט נאיבים, חסרי אופי, ברבע הרביעי הרגליים רעדו ושום דבר לא הלך וחבל על כך. כי הסלובנים היו הסוס השחור שלי ובצדק כי גם אתמול ראו איזה קבוצת כדורסל נפלאה זאת עם 3 רבעים נהדרים, בית ספר ליוונים.. ואז הגיע הרבע הרביעי שטרף את הקלפים ואת כל הסיפור. אבל דברים שקורים כמו ברבע הרביעי אתמול אלו דברים שלא קשורים לכדורסל נטו, זה הרבה יותר אופי, נחישות, מנטליות, ניסיון. בכל אלו היוונים טובים יותר, מבחינת כדורסל רגוע ומשוחרר, הסלובנים טובים יותר באליפות הזאת ואין על זה ויכוח.

9. samoel Member

ושכחת את הגאווה היוונית, תארו לכם את אלופת אירופה עפה מהטורניר בתבוסה? גם מול הספרדים זה לא יקרה.
    בכלל אני מאמין שהיוונים יפתיעו ודווקא הניצחון הגדול יהיה בעוכריהם של אלופי העולם, הקהל והלחץ(משחק חצי הרבה יותר מלחיץ מהגמר עצמו בטח מול נבחרת כמו יוון-ע"ע פיינלפור 2004 ת"א) משחק של 50 /50. אישית אני מאוד מאמין בנחישות היוונית ברצון וכמובן בעבודה קשה ובבייסיק של כדורסל וכל זה מופגן בנבחרת יוון. אני לא בטוח עד כמה הסלובנים יותר טובים, שוב כאשר מוטל על הכף כבוד ומשחק בעל חשיבות אני גם הייתי הולך עם היוונים.

אין ספק שחצאי הגמר יהיו מהמשובחים שנראו.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

משחק חם בין ספרד ליוון..... רבע רביעי עם קצת מכות ואווירה לוהטת, משחק צמוד מאוד בסביבות ה-5 דקות לסיום יוון מובילה, ספרד מובילה, נדנדה.

ממליץ לראות את הסוף בסופקאסט, אחלה לינקים.

11. Number 8 Member

אם כן, ספרד ניצחה 82:77 את יוון ועלתה לגמר אליפות אירופה. כל המשחק היה צמוד, היתרון נדד מנבחרת לנבחרת אך בסופו של דבר הספרדים עם רבע רביעי גדול, הרבה בזכות כניסתם של קלדרון ונאבארו. יוון ניסנו לחזור בכל הכוח, ולמרות מספר השלשות, זה היה מאוחר מדי. בהזדמנות האחרונה של היוונים, הכדור היה בידיים של פאפאלוקאס, הווינר הגדול של יוון אתמול ובכלל, אך בדרך שחדר פנימה וניסה להוציא כדור לשלוש, הכדור קפץ לו וזה למעשה המהלך שהכריע את המשחק לטובת הספרדים.

עוד חצי שעה משחק חצי גמר מעניין לא פחות, רוסיה של בלרט פוגשת את ליטא של סלובניה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/9/07
  12. Dimitar Berbatov Member

הצדק נעשה, יוון לא בגמר. אחרי אתמול, פשוט נהיית אנטי בנוגע אליהם.
    כל הכבוד לספרד, מגיע להם להיות בגמר.

אני מקווה לקום מחר ולראות שרוסיה ניצחה את ליטא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

זה הלך קשה, קשה מאוד אפילו אך לבסוף הצדק נעשה והנבחרת היותר טובה ניצחה היום. היוונים הצליחו למנוע מהספרדים לברוח לייתרון דו ספרתי, ועד שזה כבר לקראת סיום הרבע השני היוונים כמו היוונים מצליחים לחזור ולהפוך את המשחק לצמוד עד לסיום.אי אפשר שלא להיות מרוצה מכך שהנבחרת שמשחקת את הכדורסל הטוב ביותר באליפות הזו עולה לגמר.
    עכשיו רק צריך שליטה תעשה את העבודה ויהיה לנו גמר שאני אישית מחכה לו כמו שלא חיכיתי למשחק כדורסל הרבה זמן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/9/07
  14. samoel Member

"הצדק נעשה, הצדק נעשה" על איזה צדק בדיוק מדובר?
    שנבחרת חכמה, לוחמת,מאמינה,פטריוטית, בעלת גאווה עצמית, ווינרית,אלופת אירופה ניצחה נבחרת פאתטית? אני ממש לא מבין. מדובר על נבחרת עם מסורת לעומת נבחרת של 15-20 שנה בסה"כ. מדובר על מאמן שהוא אגדה שיכול להעביר לשחקנים שלו מוטיבציה בצורה מדהימה ועל שחקנים שעוד יהיו אגדות. מה עמד מולם יאקה לאקה בלי ימין? סמודיש? נסטרוביץ'?
    תעשו טובה , תבדקו מי היא יוון, ואל תסתנוורו מכדורסל שהוא ללקק את האצבעות.

הספרדים טובים מן היוונים והם הוכיחו שהם באו לשחק היום על עליה לגמר על ריפיט, ושמכל האליפות הזאת יזכרו להם את העובדה שהם התעוררו בזמן ואת הקאמבק פלוס המשחק הגדול שלהם מול אלופת העולם, אם רק היו נוקמים לא הייתם מדברים על צדק ושמדק, יוון נבחרת מספיק איכותית בשביל 4 הגדולות -סלובניה אולי, אבל איכות זה לא מספיק ומזה אין להם.

מה שלא יהיה אני בעד המנצחת בחצי השני!

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

איזה משחק אדיר של קירלנקו, איזה ניהול משחק של בלאט, שאפו אדיר לנבחרת הזו.
    הרוסים הובילו לכל אורך המשחק, ועד שהיה נראה כי הליטאים חוזרים לאחר שכבר השוו, בלאט לקח פסק זמן שלאחריו הרוסים שוב ברחו ל 11 נקודות הפרש.

יופי של גמר מצפה לנו מחר.