אליפות אירופה בכדורסל 2007- רוסיה אלופת אירופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י לירן, ‏3/9/07.

1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

איזו יכולת ספרדית, פשוט כיף לראות אותה.
    אז כאמור, הספרדים מעפילים אל חצי הגמר לאחר ניצחון 55:83.
    יש לציין כי בחלקים גדולים של המשחק התוצאה כבר הייתה מעל 35 הפרש, אך הספרדים בדקות האחרונות הורידו הילוך. ברבע הראשון הגרמנים עוד הצליחו להחזיק מעמד, אך משם הספרדים פשוט ברחו. השיא היה כאשר הספרדים הפעילו לחץ אשר גרם לגרמנים שלוש התקפות ברציפות לאבד את הכדור כבר בחצי שלהן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/9/07
  2. Dimitar Berbatov Member

אין ממש הבדל? אני חולק עליך.
    בגארדים יש לליטא יתרון. שאראס עולה על הולדן, גם שיקאוקאס גארד נהדר.
    ואני גם לא חושב שנצחון של ליטא על רוסיה יחשב כהפתעה.

3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

נו לירן, אתה מבין למה לא הכללתי את גרמניה במועמדות לתואר?

4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

למרות שהפתיעו פעם אחת והגיעו לגמר, הם נבחרת רבע גמר קלאסית וזה מספיק לבנתיים. רף ההתעניינות של הכדורסל בגרמניה הולך ועולה, וכך גם השיפור בשנים האחרונות. אני רואה עתיד גדול לכדורסל הגרמני גם בשל המקצועיות שהתחילה בגרמניה, גם בגלל מוסר העובדה הגרמני וכמובן מעל הכל זה הנתונים הפיזיים של הגרמנים הגבוהים שהיא נקודת התחלה עם יתרון על כל מקום אחר באירופה. יש עתיד.

5. samoel Member

ולכן אני מופתע לכחלוטין, כאשר אני אומר שגרמניה היא נבחרת גדולה גם בכדורסל האירופאי, שאומרים לי למה מי זאת גרמניה?(כלומר איך ישראל לא יותר טובה מהם- נתונים התחלתיים מוסר עבודה-שבמקרה של הכדורסלנים אצלנו בארץ הוא גבוהה באופן יחסי לספורטאים ישראלים, אתלטיות וכמובן נוביצקי אחד גדול)

למרות זאת אני ממש מופתע מהתבוסה לספרד לא חשבתי שהפערים עד כדי כך גדולים.ליטא נגד רוסיה? חצי גמר חלומי בטוח יהיה את מי לעודד בגמר.

יהיה מעניין לראות את ההתקפה הסלובנית מול ההגנה היוונית וזה על אף המיקום תלוי דווקא ביוונים לדעתי, אם הם יחזרו להגנה שהצעידה אותם לאליפות אירופה הקודמת הם יקחו גם את זאת. משהו לא עבד עד עכשיו במכונה של יאנקיס.

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לא מפתיע התבוסה לספרד, לא. הספרדים משחקים בבית מול קהל בייתי והם בשיא הפריחה שלהם, ממש כותבים את שנות הקסם שיכנסו להסטוריה שלהם.

7. samoel Member

בכל זאת הייתי מצפה מנבחרת של אם וי פי ושל עוד כמה שחקנים נקרא להם מוכשרים(אולי לא מוכרים אבל בהחלט שחקנים טובים וברמה) לא להתפרק ככה גם אם מדובר באלופת העולם בביתה.אבל אולי זה רק אני.

8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לספרד יש חמישיית NBA. צפה לעוד "פירוקים" כמו שהיו באליפות עולם ובאליפות הזאת.

9. Dimitar Berbatov Member

אני לא בטוח.
    גרמניה באמת נבחרת חלשה, אבל בשלב הבא נגד יוון או סלובניה, זה לא ילך כל-כך קל.

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

ספרד כבר תקופה ארוכה כעובדה מפרקת כל מה שבא לדרכה. בואו נחכה שישחקו משחקים ונסכם בסוף http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

11. samoel Member

שמע את היוונים הם כבר פירקו, אבל ברור שזה לא יחזור על עצמו כי בלי לחדש את ההגנה שלהם, היוונים לא יעברו את סלובניה.
    הסלובנים לא פראיירים אבל לא יכולים להתמודד עם הספרדים בשום פרמטר, הרכז הפותח שלהם חלש מהרכז השני של הספרדים, דווקא אותם על אף היכולת המצויינת באליפות ועל אף העובדה שיש לא מעט מחשיבים את סלובניה כמועמדת רצינית אני חושב שהם יכולים לפרק אותם.

12. Dimitar Berbatov Member

המשחק היום של ליטא נגד קרואטיה ממש שיחזור של המשחק אתמול של רוסיה נגד צרפת.
    ליטא במשחק פשוט קטסטרופה. שאראס במשחק חלש מאוד, אמנם נתן כמה מסירות יפות בחצי השני אבל הוא לא הגיע למשחק. גם שיקאוקאס במשחק חלש מאוד ודווקא השחקנים הפחות טובים והמוכרים כמו קלייזה, סונגליה וקאוקינאס שהיו נהדרים והחזיקו את ליטא במשחק.
    קרואטיה פשוט יצאה לוזרית, ובעיקר פלאנציץ' שלא הגיע למאני טיים וכמובן החטיא את הזריקות עונשין בסיום. אבל לפחות פלאנצ'יץ' הגיע למשחק, פופוביץ' חוץ מכמה שלשות שנכנסו בטעות לא עשה שום דבר.
    רק שעכשיו הליטאים לא יוציאו את כל העצבים ויתפוצצו על רוסיה.

ובעוד חצי שעה יתחיל ה-משחק הכי מעניין במשחקי רבע הגמר לפחות לדעתי, יוון נגד סלובניה.

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

הבעיה הייתה לא רק בדקה האחרונה שבה הוא החטיא את זריקות העונשין, אלא האחוזים הנוראיים של הקרואטים לאורך כל המשחק מהקו. אם אינני טועה הם קלעו בסביבות ה 40% מהקו, אחוז נמוך כל כך שלמעשה סגר את הסיפור עבור הקרואטים. אי אפשר לנצח משחק באליפות הזו עם אחוז כל כך נמוך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/9/07
  14. Dimitar Berbatov Member

אני מניח שהתכוונת לקרואטים ולא לרוסים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

15. cityblues beter dead than red

לא יאומן כמה אופי יש ליוון
    אחד המשחקים המותחים שראיתי.
    האמת...גם ב-18 הפרש לסלובנים ידעתי שהיוונים יחזרו למשחק צמוד אבל לא האמנתי שינצחו.
    שאפו יוון,מגיע להם לשמור על התואר ולנצח בחצי את הלוזרים התמידיים של אליפות אירופה.