אליפות אירופה בכדורסל 2007- רוסיה אלופת אירופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י לירן, ‏3/9/07.

1. Milevskiy Member

טוב יאללה דיי המשחק גמור..
    חבל:\

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יש כל כך הרבה סימני שאלה.. הכי גדולה בקשר למשחק למה נאור שהיה בסוף חם לא קיבל כדורים ובמקום זה חג'ג' וטפירו, שהיה חלש היום, הלכו עם הראש בקיר.

היום זה רק אופי... ישראל מפסידה את העלייה בהפסד לנבחרת אירופית חלשה לכל דבר. זה פשוט מגוחך להגיע למצב שכזה.. חבל, אכזבה גדולה.

ערב עגום לכדורסל הישראלי.

3. שגיא Guest

עושה רושם שנבחרת הכדורסל קיבלה השארה על משחק חולמני מנבחרת הכדורגל. משחק אנמי כלכך, מחריד מבחינה הגנתית, מבולגן בצורה בלתי מוסברת. חבל להיכנס לניתוח של כל המשחק, כי זה פשוט לא שווה את זה. טפירו אמנם עם ניהול משחק טוב, אבל שום דבר מעבר לזה. הלפרין שהתחיל מצויין, נעלם אחרי 3 דקות ואף אחד לא מצא אותו, יניב גרין כנראה קלע יותר מידי סלים בשני המשחקים האחרונים, אחרת אי אפשר להסביר איך נגמרה לו התחמושת, וקוז'יקרו אפילו כתפאורה היה מביש. ג'רון רוברטס המשיך להיות גמלוני ושבלוני, משחק בלי חשיבה בכלל, עם הראש בקיר. דווקא המחליפים הם אלה שנתנו את הדקות הטובות, בעיקר בסוף המשחק, אבל שוב - אפתיות ואנמיות. אם שחקן אחד בנבחרת פורטוגל יכול לקחת 3 ריבאונדים בהתקפה אחת, זה אומר הכל. דווקא ברגע שהנה היה נראה שאפשר לחזור, והפורטוגלים נתנו לנו כמה הזדמנויות כאלה, נבחרת ישראל כאילו ויתרה על המשחק, וחבל, כי הנבחרת מסוגלת להרבה יותר.

במקום לנצל משחק ענק של 30 נקודות של אליהו, שאר השחקנים פשוט לא ראויים לציון.

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אמרת משהו?
    הבעיה הייתה שהוא ונאור היחידים שהגיעו למשחק.

בנוגע למשחק, חבל חבל חבל.
    הנבחרת התחילה לשחק נכון יותר רק בדקות הסיום, וגם זה היה מעט מידי ומאוחר מידי. נאור היה מצויין ואני כבר טוען זמן רב שהוא לא מוערך מספיק בנבחרת. הוא בכל פעם שנכנס היה יעיל מאוד, ונשאר רק להצטער שלא משתמשים בו יותר גם במשחקים האחרים.
    אין הרבה מה להוסיף על המשחק, עוד ברבע הראשון הפסדנו את המשחק הזה עם הפרש כה גבוה, מה שגרם לכך שהשחקנים רדפו לאורך כל דקות המשחק אחר הפורטוגלים.

צריך כעת לנצח את ספרד, משימה שנראית כמעט בלתי אפשרית אך בכל זאת נחזיק אצבעות שאולי הבחורים שלנו מתכננים לנו הפתעה גדולה נוספת.

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

בא לא נאבד פרופרוציה, סה"כ נבחרת מאד בינונית שהשכילה להדהים אותנו פעמיים מול יריבות עדיפות ממנה.
    בואו גם לא נזלזל בפורטוגל, סה"כ נבחרת לא רעה בכלל, ברמה של ישראל פחות או יותר, היום זה היה פשוט היום שלה.

מעבר לזה ההפסד הזה הוא כל כך" ישראלי" משתי סיבות.
    1. אנחנו מגיעים אחרי הישג שחסר לנו הגרוש ללירה, או במילים אחרות עם רגל וחצי בשלב הבא.
    2. הפה הגדול הישראלי, למה מי זה פורטוגל, סתם קבוצה של דייגים....

עד שלא נשנה גישה, כן, כן גם אנחנו שתמיד מפריזים בכל הישג לא נצליח יתר על המידה ( פרט למכבי ת"א). בסה"כ הופעה מאד מכובדת של חבורת לוחמים שהוציאה מעצמה כמעט את המקסימום.

בסדר גמור

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לליאור אליהו מגיעות כל המילים הרעות על האליפות הזאת. גם אחרי ה"הצגה" של היום.

7. אבו Member

הפסד שמגיע כתוצאה ישירה מהניצחון ומהאופוריה לאחר המשחק הקודם, ללא ספק. אני לא אומר שזאת הסיבה היחידה, אבל ללא ספק העיקרית.

חבל.

8. השולס עולה Member

מאמן אפס
    איך הוא לא העלה את נאור ברבע השני
    איזה שחקן ענק הוא תאמינו לי
    חגג כל המשחק לא עשה כלום ורק הרס
    אם נאור היה עולה יותק מוקדם היה סיכוי לסחוט הארכה

9. Number 8 Member

כמובן, רק צביקה שרף מאמן אפס. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx מאמן שלבעדיו לא היינו עולים לאליפות הזאת בכלל.

10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני מבין שאתה מהאנשים שכאשר אתה מנצח המאמן "מלך" וכל השחקנים נתנו משחק "בן זונה", אבל כשמפסידים השחקנים אפסים והמאמן אפס אחד גדול.

הכנת שיעורי בית למחר?

11. השולס עולה Member

ממש לא
    היום הוא היה 0, לא יעזור כלום
    לשים על המגרש מחצית שלמה את חגג שלא פוגע לעומת נאור שבשנייה תפר שלשות וחטף. זוה ישגאת מאמן
    שלשום הוא היה מלך נכון עשה הכל נכון-היום עשה שגיאות והיום ספציפי הוא היה 0

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקיצור מה שהתכוונת שהיום הוא עשה המון טעויות,מאמן 0 הוא לא.

בכל מקרה זה מאוד מאוד חבל,אני חושב שגם צביקה לא היה מוכן למשחק אבל אי אפשר
    להאשים,אחרי כל הקיץ הארוך והטורניר הזה שהוא קשה,באמת אי אפשר לבקש מהשחקנים
    יותר.

13. Broshi Member

צביקה שרף:
    דרור קשטן:
    מצאו את ההבדלים.

14. samoel Member

לכל מי שחושב שאליהו היה מעולה היום אני רוצה להגיד לו שהוא צ-ו-ד-ק! ב- 150% אבל כאן הבעיה.

אליהו טוב מול נבחרות שהן פורטוגל כי אלו שחקנים שקשה להם להתמודד איתו, אלו שחקנים שלא מכירים אותו, אלו שחקנים שלשאר הקבוצה קשה להתמודד איתה כי רק אליהו מותאם אליהם אתלטית. אלה שחקנים בינוניים (מבחינת הגבוהים שלהם) ולא התחרות האמיתית של ליאור אם הוא רוצה להיות באן בי איי(מיליצ'ץ' דווקא כן גם אם הנבחרת שלו מחוץ לטורניר ופורטוגל לא, גם קאמבלה אחד כזה ואני יכול להתערב שליאור לא היה מסתדר איתו וגם הוא בחוץ) ליאור אליהו רע כל כך שזה מחריד, הוא לא מתאים לרמות כמה חזרו על זה שהוא חייב עוד פן במשחק? רק בשביל שיעשה את השידרוג משחקן שחכם על "חלשים" לשחקן שיכול להתמודד עם הגדולים.

לגבי המשחק. משחק נוראי, קבלת החלטות גרועה גם כשהיה סיכוי, איך שהורדנו ל-9 בערך 4 דקות לפני הסוף מיד להוציא את חג'ג' כל כך צפוי היה שהשחקן ינסה לקחת הכל על עצמו במקום לארגן את נאור לשלשה קובעת שהייתה מפיכה בנו חיים, רוברטס שעושה שוק, היה חייב לרדת גם אם הוא היה יחסית טוב הגנתית. הלפרין נעלם, ומגרין לא ציפיתי היום לכלום כי אולי בניגוד לרבים פתחתי את העיתון היום וקראתי את חגי סגל אומר שפורטוגל תתכוננן לישראל ולגרין ולטפירו כמו שישראל התכוננה לסרביה, הבעיה הייתה שהיינו פייבורטים והספסל כן הספסל(עם כל ה-13109 נקודות של אליהו) לא נתן את שלו כמו גם הלפרין. שרף נראה לקראת סיום המשחק כמי שיצא לו החשק. זה הפליא אותי.

לכל מי שקובר את הנבחרת כאדם מאמין אני מחוייב להישאר אופטימי גם אם מדובר באלופת העולם. אני אקח אתכם שנתיים אחרוה, עשינו זאת פעם אין סיבה שלא נצליח גם מחר, בטח ובטח אם הספרדים יבטיחו היום מקום ראשון בבית(דיויד אם אתה באמת רוצה לעזור תפסיד היום תנצח מחר ותדא שינאקיס גם יעשה את העבודה היום ומחר) קלוש, כן, אבוד ממש לא המשחק מתחיל ב- 0:0 ולספרד אם תנצח תצפה להזכירכם: גרמניה כפי הנראה, גם גסול צריך לנוח לא?

15. A. Arshavin Member

חפרנו לעצמנו בור רציני. משחק שהיינו צריכים לנצח, אבל כנראה באנו באופרייה ושאנשנות וכשלנו. בור רציני כמו שאמרתי, חייבים לנצח את ספרד עוד יומיים מה שבגבול הבלתי אפשרי, עם הקהל הבתי, עם גאסול, פרננדז, נאבארו, גארבחוסה והחברים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/9/07