גם אני חושב ככה. אבל יש כאלה שמתנגדים לנו, אין לי ממש כוח לשכנע אותם. בכל זאת, הפציעה של קמוראנסי הרבה יותר מטרידה אותי (מאשר עניין החלוצים המחליפים) כי עושה רושם שליפי בונה עליו ולכן אם לא הוא ממש כשיר אני מקווה שלא ישחק בכלל.
יצא לי החשק. אולי יותם ישתמש בזה אחר כך. דווקא יאקווינטה נוסה בהרכב הראשון מלחתכילה בעמדה הזו, אבל אם ליפי רצה את מאורו בסגל, אז בהחלט זו תהיה פגיעה. נראה. ------------ לא מכיר מקום אחר לרשום זאת, אבל זה כבר בערך ראיון עשירי שאני רואה עם שחקן נבחרת כלשהי שמתלונן על כמה גרוע הכדור הרשמי של המונדיאל. מה יהיה...
איך מתלוננים? אני רואה את הכדור הזה בכל מקום, או לפחות הציור והעיצוב דומה.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
ליפי הוא פשוט סוכן של ה-IHH אין לי אחרת הסבר לזימונים הנוראיים האלה שפשוט מכינים את התירוצים לכישלון בהסבר פשוט: זה מה שיש לנו חבר'ה. כאילו שזה מה שיש, במקום ללכת על נבחרת יותר צעירה, רעבה, אולי לא כזו שתרשים, אבל שאפשר להגיד עליה שוואלה היא יכולה ללכת עד הסוף, אחרי הכל עוד בקונפדרציות היה ידוע שדי צריך להחליף לפחות חצי סגל ולא יכול להיות ששחקנים כמו יאקווינטה שנתן עונה רעה, קאמורנסי שאין לי מושג איך לעזעזאל הוא בנבחרת הזאת ואני לא מדבר על יורו 2008 או על מונדיאל 2006 שגם בשניהם הוא היה פח, אלא אפילו עוד קודם לכן ב-2004 (טראפ $#%$@%) שהוא גם היה אחד הסיבות לכישלון האיטלקי (למרות שלא נשכח את המכירה לעולם!). לא יכול להיות שקאנאברו שהוא אומנם הקפטן, נתן אולי את העונה הכי שחורה של קפטן איטלקי בהיסטוריה של המשחק, יזומן כאילו כלום ועוד יהיה בהרכב הפותח, כאילו למה? היה עדיף לתת את סרט הקפטן לבופון או לפירלו, שני שחקנים שכוחם עדיין במותנם. ועד שאנחנו מתחננים למשהו יצירתי אז כמובן שרוסי ינופה, כשלוקה טוני שהיה החלוץ האיטלקי הכי טוב בחצי השנה האחרונה בכלל לא מקבל טלפון אפילו למורחב. קאנדרבה שהיה נקודת האור בין הבודדות ביובה בכלל מנופה במקום לקחת אותו גם אם זה אומר שיהיה ברוטציה ואולי לא ישחק (אחרי הכל יש 23 שחקנים), למזלנו הוא זרק את גרוסו אבל זה הרע במיעוטו מה שנקרא. אני מתפלא שהוא לא ניפה גם את אנטוניו די נאטאלה ודה רוסי...ואני בכלל לא מדבר על מיקולי וקסאנו שהם אוויר בשבילו. כשאני חושב על ההרכב האיטלקי מה שאני רואה שהכי טוב שיכול לעבוד עם הנבחרת הזאת זה 4-5-1, שהוא בעצם 4-3-2-1, כששלושת הקשרים באמצע הם דה רוסי, פירלו ומונטוליבו, אבל אז אני צריך לחשוב על הקיצונים, ואז אני חושב על קאמורנסי וזה עושה לי רע! למה לא רוסי שם? אז מי יהיה שם? די נאטאלה יוסט כפיתרון יצירתי? אין מה לעשות זה לא מטה קסמים, ומי ישחק בשפיץ? במקום שנקבל את טוני, או את ג'ילא או פאציני שהיה מצוין השנה, אנחנו נקבל את יאקווינטה, דייגו מיליטו האיטלקי לעונת 2009-10. דווקא מההגנה אני יותר רגוע, אבל לצערי יש שם את קאנאברו שרק אלוהים יודע מה נקבל ממנו אחרי העונה הזאת, אחרי הכל הוא עם הראש בדובאי וב-5 מיליון יורו לעונה (עם מענקים)...אני לא מאמין שהנבחרת הזאת אמורה להיות זו שתגן על התואר, ובכלל להסתכל עליה ועל זו של 2006 (אפילו על זו של 2008! לפחות שם קסאנו וטוני היו...) זה פשוט מרגיז. אגב יותם, השיר ששמת, של מי הוא במקור? (ולא אני לא מתכוון לאריק איינשטיין הגנב האדום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ) ----------------------בופון--------------------- קרישיטו-------קייליני---------קאנאברו (כי אין אחר)------זאמברוטה -------------דה רוסי-----------פירלו------------ -------------------מונטוליבו-------------------- מארקיזיו-------------------------------די נאטאלה (מעדיף להסיט אותו ולא לראות את קאמורנסי) -------------------ג'ילארדינו--------------------
בעוד פחות מ-20 דקות תעלה הנבחרת למשחק ידידות משמעותי ראשון ולפני אחרון לקראת המונדיאל. ההרכב, כצפוי: Buffon; Zambrotta, Bonucci, Cannavaro, Criscito; De Rossi, Pirlo; Iaquinta, Marchisio, Di Natale, Gilardino לא בדקתי את ה-11 של מקסיקו, אבל לפי מה שהבנתי אגירה צפוי להעלות הרכב משני. כמובן שהתוצאה פחות חשובה. מה שכן חשוב זה שהשחקנים יפגינו תיאום ביניהם לאחר אימונים של כשבועיים, ושהמערך (שסביר מאוד ישמש אותנו בטורניר) יזרום כמו שצריך. לא יהיה הרבה זמן לניסיונות חלופיים במידה והוא יחרוק באופן משמעותי. פורצה איטליה! :aaa15:
אני עכשיו בטוח במאה אחוז שאיטליה הייתה חייבת לארגן יותר משחקי ידידות. עדיף להפסיד עכשיו מאשר להפסיד במשחקים הבאמת חשובים, גם מול מכסיקו צעירה ומוכשרת בהתקפה (זה נצחון היסטורי לאצטקים על איטליה אי פעם).נראה שליפי עשה יותר ניסויים מאשר אי פעם, איזה 2 מערכים לפחות נוסו היום, ונראה שהוא ממש לא סגור על עצמו. הדבר שהדאיג אותי במיוחד הייתה ההתקפה שבכלל לא הייתה מסוכנת והייתה מאוד רחוקה מהקישור. נדמה לי שמרקיזיו כקשר קדמי לא נראה לי רעיון טוב מכיוון שהנבחרת רק ניסתה את פעם ראשונה. צריך לשמן את החלודה ומהר....