משהו פשוט לא מובן לי בספלטי (כתבתי נכון את המאמן של רומא?), 4:0 במחצית זה מבחינתי לא רגיל אבל יכול לקרות, העניין, אני לא מבין למה ספלטי לא העיר את השחקים והיה עדיף שרק טוטי ועוד איזה רובוט שיכניס את הכדור לשער (דה רוסי) יעלו למחצית השניה! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
יש שתי תשובות אפשריות לשאלה שלך : 1. הראשונה היא שספאלטי מאמן חסר ניסיון שלא ממש יודע איך להתמודד במצבי לחץ כשהקבוצה שלו בפיגור ובחוסר מומנטום טוטאלי ולכן זה הקרין גם על השחקנים שעלו למחצית השנייה שפופים 2. האפשרות השנייה שספאלטי כבר הבין שלהבקיע 3 שערים ליונייטד באולד טראפורד באחד הימים הטובים של יונייטד הוא לא יבקיע ולכן הוא רק רצה להמתיק את הגלולה ואולי לצאת עם "רק" 4-0 או הפסד מינימלי ביותר , כמו שראינו זה לא קרה
גילוי נאות - לא ממש ראיתי השנה משחק של רומא. אבל ראיתי את המשחק של אתמול, ואני יודע שאם שני גולים באים מאגף שמאל של רומא שפאנוצ'י בכלל לא שם, זו אשמה של מאמן. אני יודע שאם קאריק דופק שני גולים כשפיזארו ודה רוסי לא באזור שלו זו אשמה של מאמן. אני יודע שאם ברוב הגולים יש אשמה מסוימת של דוני, זו גם אשמה של מאמן. רומא ממש נראתה אתמול כמו קבוצה בלי מאמן.
משחקי היום: ממש בגדול, באיירן צריכה לעשות היום את העבודה. אני חושב שמילאן תבקיע, ההגנה של באיירן לא מספיק טובה לשמור על שער נקי, היא אולי התייצבה יותר מאז בואו של היצפלד, אבל זה עדיין לא זה. מצד שני, בבית באיירן תשלוט והיא שווה שער, כך שאני לא יודע מה ייקרה, בדיוק. טוב מאוד לבאיירן שואן בומל חוזר לשחק, יהיה סדר במרכז המגרש והיא תניע את הכדור הרבה יותר טוב, פחות עומס ייפול על שוושטיינגר. מקאיי השחקן הכי חשוב בבאיירן פרט לואן בומל, הוא השחקן שאני מצפה ממנו שייכבוש היום ויהרוס למילאן, שאצלה, אינזאגי משחק ובאיירן בטח זוכרת כמה פעמים הוא כבש נגדה. אינזאגי שחקן של מאני טיים ואולי היום הוא יתעורר. מה שאני בטוח, זה שהקישור של מילאן לא יירמוס את הקישור של באיירן כמו ברוב הדקות בסאן סירו. כמו שאמרתי ואן בומל חוזר והמשחק אצל באיירן. לפי מה שהבנתי הפעם סיידרוף יישחק כחלוץ נסוג. מעניין. אני מהמר שבאיירן עולה לחצי הגמר ומילאן מסיימת את דרכה בליגת האלופות, תיקו 1 על ליברפול נגד איינדהובן לא שווה להגיד מילה. העניין סגור. לא רציני להזכיר את הגמר של ליברפול נגד מילאן וכל אלו שאומרים "ליברפול יודעת טוב מאוד ששום דבר לא גמור ואפשר לחזור מפיגור של שלושה שערים". הקמאבק של ליברפול זה דבר של פעם בעשור והוא לא ייקרה הרבה מאוד זמן. איינדהובן שבורה מהתקופה האחרונה, היא קרובה לאבד גם את האליפות, היא לא שווה הרבה בהגנה בלי אלכס, ובכלל למי מהשחקנים שלה יהיה את הכח המנטאלי שהוא חשוב. משחק מיותר מאוד היום, ליברפול יכולה לתת הצגה לאוהדים שלה, הצגה זה לא אומר קונצרט של מנצ'סטר כמו אתמול, אבל גם ניצחון כפול עם שמירה על רשת נקייה יהיה טוב, לקראת מוריניו בחצי הגמר.
סיידורף כחלוץ נסוג? מה ההמצאה הבאה של אנצ'לוטי, מלדיני כקשר קדמי? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx לא נשמע לי הגיוני, אם כבר קאקה ישחק כחלוץ נסוג, מאחורי אינזאגי ויהווה כשחקן חופשי במגרש. בנוגע למשחק, לצערי אני דיי מסכימה איתך דור והפעם בניגוד לאתמול, אני לא צופה לאיזו תבוסה רמסנית, אבל לא רואה את מילאן ממשיכה לשלב הבא ועפה בגלל תיקו 1-1 או נצחון מינימלי (1-0, 2-1) של באיירן. למרות הפאסימיות, התקווה היחידה שלי זה פיפו אינזאגי, אפילו שהוא לא בכושר האידיאלי למשחק היום הוא ללא ספק עדיף על ג'ילא המחמיצן. אני בטוחה שאם הקישור יספק לו מספיק מצבי הבקעה, הפעם רובם ינוצלו בניגוד לשבוע שעבר. כמובן שהרבה תלוי גם בקישור המילאנזי כמו שציינתי ואני מקווה שחמשת השחקנים ששחקו שבוע שעבר יציגו את אותו משחק גם היום, במיוחד פירלו וגאטוסו. בהגנה אני דיי דואגת, אני מקווה שדידה הפעם יעשה את העבודה שלו ויוכיח שיש לו עדיין מה למכור במילאן. על צמד הבלמים אני סומכת, נקווה שלא יהיו שוב חורים מהאגף השמאלי. מה שבטוח-לבוא, להבקיע שער ולהסתגר למשך 90 דקות זה לא ילך, אין לנו את אותה הגנת ברזל שהייתה לנו בעבר ואם השער יגיע, אני מקווה שזה יהיה בטיימינג המתאים.
זכית בכבוד בתואר ליצן השבוע. אני אפילו לא אתחיל לנסות להסביר לך למה צ'לסי דווקא כן קבוצה מוכשרת, כי זה נראה לי חסר טעם - אבל בקשר למזל חייבים להגיד איזו מילה. לאספקט של מזל יש מקום של כבוד בכדורגל, אבל אי אפשר לייחס כל דבר למזל. כולם דיברו על הכישרון של ולנסיה ועל היכולות הטכניות שלה. אחלה, יש להם מזה בטונות והם הוכיחו את זה מעל ומעבר כבר במשחק בגשר - רק מה, כמו לפני שבוע, גם אתמול, יכולות טכנית של שחקנים כשהכדור נמצא אצל הקבוצה היריבה, נוטות לא לבוא לידי ביטוי. אנשים אמרו שולנסיה מסוגלת לתסכל את צ'לסי עם לחץ מאסיבי והתקפה. עד השער של ולנסיה אפשר אפילו להגיד שהם עשו את זה. רק שבספרד לא שמו לב שמוריניו גוזר, שומר ומוציא לפועל את הלקחים הטאקטיים שהוא רושם במחברת שיעקובי וחבר מריעיו כל כך אוהבים לצחוק עליה. המכבש שצ'לסי מפעילה על היריבות שלה עובד כמעט כל פעם. עם כל הכבוד לסטטיסטיקה המדהימה של ולנסיה, 17 משחקים ברצף עם שער קצת גימדו כל פיסה סטטיסטית שהספרדים יכלו לבוא איתה למשחק. ולנסיה הייתה צריכה להתחיל את המשחק הזה עם בפיגור כדי לעבור כי זה הדבר היחידי שהיה גורם לאנשים שם לתקוף לאורך כל דקות המשחק. גם בגשר וגם אתמול השער של הספרדים הרג להם למעשה את המשחק. לדבר על הזדמנויות של ולנסיה בזמן שצ'לסי שוכבת לספרדים על הרחבה ושוחקת פיזית ומנטלית את ההגנה זה מצחיק. ברור שיהיו הזדמנויות!! ככה זה כשקבוצה כל כך מוכשרת יוצאת למתפרצת פעם בעשר דקות. קצת מוזר שאנשים מדברים על מזל. כן, אז בסדר, ולנסיה כבשה בגשר! והיא אפילו עלתה ליתרון במסטאייה! וואוו! מה זה כאן, הליגה לנוער? צ'לסי סיימה גם במשחק בגשר וגם במשחק החוץ באיצטדיון הכי ביתי בספרד עם יותר מ-60 אחוז שליטה בכדור. אין בזה שמץ של מזל, יש בזה שיטה ודרך. טכנית, התקפית ודורסת ככל שתהיה, ולנסיה לא יכולה לנצח את צ'לסי בלי הכדור.
למה ליצן, אה, KirkH, כי מישהו סוף סוף מביע ביקורת רצינית על צ'לסי, שעם כל הכבוד לתקציב העצום, לכל שחקני הרכש, קבוצה כשרונית היא לא, פיזית כן, אבל כישרון לא היה אתמול. אני ראיתי מצ'לסי אתמול בדיוק שלוש וחצי התקפות רציניות. שלא נדבר על זה שגם את השער באנגליה, וגם את שני השערים אתמול, צ'לסי כבשה מטעות חריגה בהגנת וולנסיה ולא מאיזה מהלך התקפי מבריק. וולנסיה יכלה לכבוש שלושה שערים לפני שצ'לסי התחילה לתקוף. צ'לסי אולי שלחה יותר שחקנים קדימה, אבל שיחקה רק על הגבהות, שום התקפה מעניינת לא הייתה לה. השער שהעלה את צ'לסי לחצי הגמר הוא בכלל שער של טעות חמורה של קניזארס שסגר את הפינה בצורה איומה, ובו היה הרבה מזל. גם השער של דרוגבה הגיא אחרי טעות, טעות של אז'אלה והשער של שבשנקו הגיע מטעות של מיגל. אז בסדר, כדורגל זה משחק שמשוחק על טעויות של יריב גם, אבל צ'לסי לא יכולה לתת קצת יותר? גם את פורטו היא עברה בהרבה מזל. על איזה "מכבש" אתה מדבר בדיוק? על מה, שכמעט את כל ההגבהות של צ'לסי וולנסיה העיפה בקלות? על זה שהייתם אומללים עד לטעות החריגה בהגנה? שגם, כמה צפוי, הגיע אחרי הגבהה, הרי צ'לסי לא יכולה לחבר שלושה פסים ולעשות התקפה רצינית. ממש לא מעניין אחוזי החזקת הכדור של צ'לסי. אני דיברתי על זה שהיא לא הצליחה לעשות יותר משלוש וחצי התקפות רציניות ולאיים על השער, אלא אם כן אתה מחשיב בעיטה של לאמפרד מ30 מטר, כאיום. לפני שאתה מגיב תסתכל שקראת את כל התגובה, למה הרי שתקרא הכל באמת?. אני לא אמרתי שוולנסיה שיחקו יפה, גם הם עשו שלוש וחצי התקפות בכל המשחק, רק שאם הם היו כובשים את השער לפני, שקול הציל מהקו עם הרבה מזל, והמשחק היה נגמר ב2-0, זה היה גמור. גם מה שוולנסיה לא מבקיעה כל-כך הרבה משערים מטעויות של היריב, בניגוד לצ'לסי, שאת שלושת השערים כבשה ממחדלים בהגנה של וולנסיה, לא משהו מתוכנן, בכלל לא.
לכל אוהדי מילאן,אני לא מבין למה אתם כל כך ממהרים להספיד את הקבוצה שלכם,באיירן מינכן היא לא מפלצת ובטח שבטח לא העונה , אפשר לנצח אותה בקלות זוהי לא קבוצה דורסנית בכלל.מילאן מגיעה עם שני שערים כמו באיירן נכון שהם שערי חוץ אבל מילאן יכולה לנצח את באיירן.אני דווקא חושש להספיד את באיירן קודם.
לא ראיתי את המשחק של צ'לסי, אבל אתה אומר שאתמול לא היה כישרון. בכללי, אי אפשר לומר דבר כזה על צ'לסי. קבוצה מאוד חזקה, מרובה בשחקנים כשרוניים. איך תסביר את שתי האליפויות האחרונות של הקבוצה ממערב לונדון ? אני עם קירק.
ובגלל התגובה של קירק, צ'לסי המועמדת מספר אחת שלי, למרות התוצאה של מנצ'סטר. עם כמה שהתוצאה של היונייטד מדהימה ועם כמה שבאמת קשה שלא להחמיא לשחקנים שלה על התצוגה הזאת - זה הפסד של רומא הרבה יותר מאשר ניצחון של מנצ'סטר. ברמות האלה איכות השחקנים משנית לאיכות המאמנים. ציינו פה שכל אחד מחמשת המאמנים שנותרו (אם נוותר שנייה על קומאן שאין לו סיכוי להמשיך לשלב הבא) הוא מאמן שהגיע כבר לפחות לגמר אם לא זכה בו. האמת? לדעתי מי שתנצח בין באיירן למילאן, תעלה גם לגמר. אני לא רואה את מרכז השדה של היונייטד מהווה יריב שקול לזה של מילאן ואני לא רואה את פרגוסון עולה על היצפלד. כמובן שכל זה לא חד משמעי והכל יכול לקרות, אבל ככה אני רואה את הדברים. בהצלחה היום למילאן
Wigan_Athletic, לא מסכים איתך בכלל. במשחק היה שילוב בין יכולת נוראית של רומא ושל השוער שלה, לבין יכולת פנטסטית של שחקני יונייטד. המשחק הוא הרבה יותר ניצחון של יונייטד מאשר הפסד של הג'יאלרוסי. בהנחה שראית את המשחק, אפשר היה לראות יכולת מדהימה של כל שחקן ושחקן, מהיינצה בהגנה, דרך גיגסי ופלטשר בקישור, ועד רוני וסמית' בהתקפה.
יש משהו שצריך להבין ברומא,ואני לא מופתע כלכך מהתוצאה כי כבר אחרי ה3-0 ידעתי שזה הולך להיות גרוע מאוד.רומא היא קבוצה שנסחפת,לפה ולפה.שהיא משחקת טוב היא נסחפת אחרי המשחק הטוב והיא נראית מצוין ומשחקת מצוין ואז באמת מציגה כדורגל נהדר,מהטובים באירופה.כשלרומא לא הולך היא נסחפת אחרי זה,אף אחד לא מראה כמעט אכפתיות,בעצם 10 אנשים לא מראים ורק טוטי כן.ככה זאת רומא,גם באיטיליה,שהולך הולך וכשלא הולך אז על הפנים.אין אמצע וזאת הסיבה שרומא כלכך מאחורה,אינטר השנה ידעה להוציא נקודות גם שהיא שיחקה נוראי ומשעמם,רומא לא עושה את זה פשוט כי כשלא הולך לה היא נסחפת אחרי זה.
צ'לסי עושה את זה כמו גדולה עם עוד שער בפעם המי יודע כמה בדקות האחרונות. לא ראיתי את המשחק אבל לפי התקציר ולנסיה נתנה מחצית ראשונה מצוינת. וייה ומוריינטס שכנגד כל הסיכוים וכל הערכויות שדיברו שהוא יעדר כחודש אז כבר אחרי שבועים הוא חזר ובגדול עם שער. גם חואקין נתן משחק טוב עם בישול יפה למוריינטס אחרי שכל הגנת צ'לסי התמקדה בוייה. מוריניו הוכיח עוש פעם איזה מאמן גדול הוא. החילוף שלו כאשר הוציא את דייארה והכניס את ג'ו קול ניצח את המשחק לצ'לסי. אסיין עבר לשחק מגן ימני למרות שעלה הרבה למעלה וג'ו קול הכשרוני שיחק בחלק הקדמי של הקישור. קול אמנם לא הראה עדיין את היכולות שלא אבל הוא הפיח רוח חדשה בצ'לסי שתהחילה לשחק כדורגל. צ'לסי נתנה מחצית שנייה טובה מאוד, הגיע ל 2-3 מצבים של שער בטוח אבל קאניזרס ביום גדול (לפחות עד הדקה ה-89) הציל את הצ'ה פעם אחר פעם. אין ספק שקאניזרס עשה שגיאה גדולה בשער של אסיין שלא סגר את הפינה הקרובה ואסיין עם בעיטה סופר מדויקת הכניע את סאנטי. שורה תחתונה, ולנסיה נתנה מחצית ראשונה טובה, צ'לסי שלטה במחצית השנייה. יש משהו בדבריו של דור למרות שהוא מגזים. בסופו של דבר הקבוצה שמשחקת את הכדורגל היותר יפה הודחה (ולנסיה) והקבוצה ששיחקה את הכדורגל היותר יעיל ושניצלה את המצבים שלה עלתה (צ'לסי). זה לא נכון להגיד שצ'לסי היא לא קבוצה מוכשרת אבל היא לא קבוצה שמשחקת כדורגל יפה, וזה בסדר גמור שלא תבינו אותי לא נכון. ולנסיה אמנם משחקת יפה אבל לא חכם. כדי להגיע לחצי גמר ליגת האלופות לא מספיק לשחק יפה אלא גם יעיל וחכם. ולנסיה החמיצה הרבה מאוד מצבים ובסופו של דבר לא עלתה בגלל זה. העונה של ולנסיה עכשיו למעשה גמורה לגמרי. נשאר לה רק להלחם על המקום ה-4 עם סראגוסה בליגה. כי באליפות היא לא תזכה.