אלופות: תמונת חצי הגמר הושלמה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏10/4/07.

1. SeRgInHo Member

ופרגוסון, היצפלד, מוריניו, ליפי ובניטז התחילו את הקריירה כאגדות?

אני לא מבין על סמך מה לעזאזל הוא אומר שספאלטי מאמן זוועתי! כמה זמן הוא מאמן בטופ, 3 שנים? עד כה ההישגים שלו לא רעים בכלל. סיים עם אודינזה במקום הרביעי באיטליה, השווה עם רומא את שיא הניצחונות בליגה האיטלקית (שאותו שברה אינטר העונה), והוביל את רומא לראשונה בתולדותיה (בליגת האלופות) לרבע הגמר. לא רע בשביל מאמן מתחיל. הוא בדרך הנכונה.

2. ASROMA Member

לא רוצה לבכות ואין שום דבר שיכול להצדיק תבוסה של 7-1 אבל עצם ההעפלה של רומא לרבע הגמר והנצחון המרשים על היונייטד באולימפיקו הם משהו שקבוצות עשירות וגדולות בהרבה מרומא לא הצליחו לעשות השנה (ריאל,ברצלונה,אינטר,ארסנל).
    הסגל של רומא צר בהרבה מזה של מנצ'סטר וגם מזה של 4 הקבוצות הנ"ל בנוסף חסרונם של 3 שחקני הרכב שידוע שהמחליפים ב3 רמות פחות טובים זה מוריד את הסיכוים של רומא שגם כך היה נמוכים לכמעט 0 בנוסף
    חוסר הניסיון של הצוות המקצועי ושל השחקנים במעמדים האלה פגע בנו קשות ובאמת קשה למצוא מילים לתאר את זה , מה שכן ביום כזה של היונייטד אפילו צ'לסי הייתה יוצאת עם 4 חתיכות מהרשת פשוט הצגה מרהיבה שרואים פעם בכמה שנים אם בכלל.
    אני מקווה שהחבר'ה ירימו את הראש וישכחו מזה בסך הכל הם עשו דרך יפה באירופה ונשאר עוד את הגביע , לילה טוב.

נ.ב ומי שאומר שספאלטי מאמן גרוע אין לו מושג , הוא נבחר ב3 שנים האחרונות פעמיים למאמן השנה באיטליה ומביא המון חידושים שרואים במשחק של רומא וכל מה שמקנה לה כל כך הרבה אוהדים בעולם שאוהבים את הסגנון ההתקפי והאטרקטיבי של הקבוצה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/4/07
  3. רפאל Member

מרחם (ממש לא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ) על אוהדי יונייטד מהאוהדים של רומא אחרי המשחק.

יהיה מעניין אם היצפלד יצליח לזכות עם באיירן בליגת האלופות אחרי איך שבאיירן נראתה השנה תחת מאגאת.

הוא כמעט תמיד נכשל מול הקבוצות הגדולות גם בליגה.
    הוא הצליח להביא את אודינזה לליגת האלופות בסוף?

נערך לאחרונה ב: ‏11/4/07
  4. M_T_A Member

קיבו ומקסס באמת בלמים מעולים, אבל היום הם והשוער דוני תפסו יום חלש וגם ניצול המצבים של מנצ'סטר יונייטד היה מדהים. בסה"כ ה7-1 הזה הוא צירוף מקרים של יום גרוע של ההגנה, ניצול מצבים ומשחק מבריק של ההתקפה של יונייטד בראשות גיגס ורונאלדו. דברים כאלה קורים, לא צריך להתרגש יותר מדי

5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

הוא עזב בסוף אותה עונה,סרסה קוסמי אימן את אודינזה בליגת האלופות עונה שעברה.

6. saviola Member

אני מקווה שאתה צוחק ושזאת הפעם היחידה שראית אותם משחקים, אבל אתה מדבר כאן על שניים מהבלמים הטובים באירופה, מה שבטוח אי אפשר להגיד על ווסלי בראון. רומא פשוט התפרקה היום, דבר שיכול לקרות לכל קבוצה, מאומנת ככל שתהיה. בסה"כ, היא הפסידה לקבוצה מס' 1 באירופה היום. ותמיד אפשר לתרץ את זה ששלושה שחקני הרכב לא עלו, אבל שום דבר לא יתקן את אחת הבושות הגדולות של הכדורגל האיטלקי בשנים האחרונות.

7. Wave Member

2 מהבלמים הטובים באירופה? אני לא חושב כך, אין ספק שהם טובים, אבל יש לפניהם ברשימה עוד לא מעט בלמים.

8. Giallorossi Member

משחק ענק של רומא, תצוגת כדורגל נפלאה של הג'ילארוסי .
    ההגנה ודוני נעלו את השער כמו מבצר.
    רומא הראתה לעולם שהיא לא פוחדת מהאולד טראפורד והמעמד של רבע הגמר לא גדול עלייה.

ועכשיו ברצינות,

משחק זוועתי של רומא, תצוגת כדורגל נפלאה של מנצ'סטר.
    ההגנה ודוני שיחקו כמו קבוצת מילאים
    רומא הראתה לעולם שהמעמד גדול עלייה.

פשוט בושה, להפסיד 3-0 בחוץ נגד היונייטד זה עוד נסבל, אבל 7-1?!

מהדקה הראשונה היה אפשר לראות שרומא נשכחה אי שם בשדה התעופה באיטליה, בעוד שמנצ'סטר נתנה משחק אדיר.

חבל שכל הדרך שרומא עשתה נגמרת בצורה כזו כואבת.
    עצוב. לפחות נשארנו עם הקופה איטליה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

קודם כל, אוכל את הכובע בגאווה ובגאון אחרי השטויות שלי אתמול.

דבר שני, אם מילאן לא תעלה בטעות, אני מאוד שמח על החצי גמר שיהיה לנו. שלוש אנגליות וגרמנית, בלי לטינים, בלי אוהדים חמים כמו של רומא, בלי צוללנים, תענוג.

10. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה בהודעה שלי כתוב שולנסיה הורסת את האלופות? כתבתי שולנסיה הורסת את התוכניות. התוכניות שלי, שכוללות מפגש ענק בין צ'לסי לליברפול. התוכניות שלי ל-3 אנגליות בחצי הגמר, שאגב, לא נהרסו :aaa021:

נתחיל עם היונייטד. אין מספיק סמיילים מוחאים כפיים לתצוגה של השדים האדומים. אתם מייחסים יותר מדי את מה שקרה להתפרקות של רומא. הייתה פה פשוט הצגה של כל אחד ואחד משחקני ההתקפה של מנצ'סטר, תענוג של כדורגל. כל התקווה שלי רק שנראה מהיונייטד יכולת בכיוונים האלה ולא הבושות שהיו באולימפיקו. רומא? כמו שאמרתי כאן בהתחלה - יעופו אבל עם המבט לעתיד. חיזוק פה ושם בקיץ במקומות הנכונים ויהיה טוב. המשחק איבד מהערך הספורטיבי מוקדם מדי וכמובן שהתוצאה לא משקפת את הבדלי הרמות. יחד עם זאת כאמור: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx אחד ענק ליונייטד.

ולגבי המשחק השני הצדק שוב חגג. ראיתי מהדקה ה-30 ורבע השעה עד שריקת המחצית כבר גרמה לי להשלים עם עלייה של ולנסיה שהייתה הקבוצה היחידה על המגרש. המחצית השנייה הייתה כולה של צ'לסי. שתי הצלות מדהימות של קניזארס, במיוחד זו מראשו של באלאק פשוט הראו שוב עד כמה בלתי נלאה השוער הזה, מנעו ככל הנראה הכרעה מוקדמת יותר. תצוגת ענק של לאמפס וג'ואי קול במחצית השנייה, כמה לחימה של הראשון וכמה כישרון ברגליים של השני. אבל מעל לכל, היום נרשם תקדים הסטורי: חגגתי בגול של שבצ'נקו, זה היה פחות קשה משחשבתי אבל עדיין כל כך מוזר.

עמי והשאר, ולנסיה של היום היא ההתגלמות של כל מה שאנגלופילים שונאים בקבוצות ספרדיות ואיטלקיות על כר הדשא. אפשר לעשות בונקרים, אבל לא כשיש לך את כל הכלים כדי להימנע מהם. ולנסיה נבהלה מהצל של עצמה אחרי שער היתרון. המחזה של קניזארס ודל הורנו מתחילים לבזבז זמן כבר בדקה ה-40 היה מבחיל. פלא שאחרי זה מדביקים סטיריאוטיפים לכל דבר שיוצא מהמדינות האלה? ולנסיה קבוצה מוכשרת ואטרקטיבית, כשהיא רוצה, בנוקאאוט של הצ'מפיונס היא רצתה רק לפרקים קצרים וחבל.

טוב, סיימתי לזבל בשכל:

שלוש אנגליות בחצי :aaa021: , שלוש אנגליות בחצי :aaa021: , שלוש אנגליות בחצי :aaa021:

11. Nistelrooy Member

מנצסטר יונייטד נתנה משחק מדהים היה פשוט מעניין לראות את המשחק,כל כמה דק' שער,אין רגע של שיעמום! לרגע העברתי ערוץ למשחק של ולנסיה נגד צ'לסי וחזרתי ופתאום ראיתי עוד שער למנצ'סטר.

בקיצור,3 אנגליות בגמר
    ומקווה מאוד שבאיירן תנצח את מילאן.

אני חושב שבגמר זה יהיה מנצ'סטר-באיירן
    בתקווה שבאיירן יזכו

12. W.Rooney Member

גמר בין יונייטד לבאיירן הוא לא תסריט אפשרי. אם הבווארים יעלו הערב הם ישחקו נגדנו בחצי הגמר.

13. Raulito Madridista

תצוגה מדהימה של מנצ'סטר יונייטד אתמול, קיוותי במחצית שזה לא ייגמר בתבוסה יותר מדיי צורמת אבל בסוף זה נגמר ככה. לפי דעתי, אחד המשחקים הגדולים ביותר שהיו בליגת האלופות ואחד המשחקים הכי גדולים של מנצ'סטר יונייטד לאורך כל ההיסטוריה. זה היה היום שפשוט הכל הלך למנצ'סטר יונייטד, כל פס הגיע לרגל הנכונה, כל בעיטה של קאריק הגיעה לחיבורים, כל דריבל של רונאלדו עבד, כל כדור רוחב של גיגס הגיעה לכתובת. משמונה מצבים לגול יונייטד הבקיעו שבעה שערים!!! ניצול מצבים אדיר ללא ספק.
    השער הראשון של מנצ'סטר דיי שבר את רומא. השני הגיע מטעות חריגה בהגנה, ומאז הם באמת הפסיקו לשחק. המשחק בכלל נפתח בלחץ של רומא על השער, שבאה לשחק יותר מדיי התקפי, ורצה מהר מדיי קדימה.
    שוער רומא בנוסף גם היה ביום חלש, שני שערים מתוך השבעה הם באמשתו. רומא הצליחה לתת את השער על טעות של ווסט בראון אבל זה קרה מאוחר מדיי, אולי השער הכי עצוב של דה רוסי בקריירה והיה חבל לי על טוטי. אני עדיין לא מאמין שרומא ספגו את השביעייה הזו בקלות מדיי, מנצ'סטר חצי מהגולים עשו בהליכה, פשוט ככה, זה אחד המשחקים הגרועים ביותר של רומא בהיסטוריה.
    לכל קבוצה יש את היום העלוב שלה. למנצ'סטר זה קרה נגד פורטסמות. לצ'לסי זה קרה שבורו ניצחה אותה בפריימרליג. לליברפול זה קרה בגביע הליגה נגד ארסנל, לריאל זה קרה נגד רקראטיבו, לברצלונה זה קרה בקלאסיקו הראשון, לכל קבוצה יש משחקים שכלום לא הולך אבל זה לא נגמר בשביעייה. השחקנים של רומא אולי רצו אבל לא באמת שיחקו בדקות שאחרי השערים הראשונים, והם בהחלט ביישו את הסמל, חבל על המועדון הזה.
    השער השלישי של יונייטד היה שער מדהים של התקפה מתפרצת גדולה. גיגס נתן את אחד מהמשחקים הגדולים בקריירה הארוכה שלו, ועל הצמד של קאריק ובעיקר הבעיטה לחיבורים אין לי מה להגיד!!!
    תצוגה נפלאה של מנצ'סטר יונייטד שלא תחזור באופן הזה עוד הרבה זמן, הם בצדק בחצי הגמר בין ארבע שנים, אני ידעתי שיונייטד תעלה ואמרתי שהשנה הם קבוצה אחרת.

בקשר לוולנסיה, הם הפסידו את המשחק הרבה יותר מאשר צ'לסי ניצחו אותו. הם הובילו בביטחה במחצית. הבקיעו שער אחד כאשר יכלו להבקיע שלושה. מוריינטס כמעט כבש צמד, אפילו שלושער. במחצית הראשונה צ'לסי בכלל לא הייתה במשחק למרות ששלטה בכדור, וולנסיה החזיקה בכדור פחות אבל הניעה אותו בחוכמה, כל השחקנים עשו הגנה בצורה יוצאת מן הכלל, אבל הכל, הכל, השתנה במחצית השנייה של המשחק וחבל שוולנסיה חוזרת הביתה.
    במחצית השנייה מוריניו עשה את השינוי והכניס את ג'ו קול הכשרוני, זה לא מה שבדיוק ניצח לו את המשחק, אבל קול הוכיח חיים חדשים במשחק של צ'לסי. השער הגיעה מטעות קשה בהגנת וולנסיה, שהתמודדה עם כל ההגבהות חסרות התכלית של צ'לסי במחצית הראשונה. מיגל לא שמר את השחקן שלו, ואסיין המצויין הגביהה כדור טוב הפעם, ואת הריבאונד שבשנקו כבש. צ'לסי החלה לתקוף, אבל עדיין לא סיכנה ממש את השער.
    הוצאת מוריינטס הרגה את וולנסיה במובן מסויים אבל לא ברור אם הוא יכל להמשיך לשחק, הוא לא היה כשיר במאת האחוזים לפני המשחק. קניזארס סיפג שתי הצלות גדולות לוולנסיה אבל שגה באופן חמור בבעיטה של אסיין, שבעט טוב אולי, אבל קניזארס סגר את הפינה. צ'לסי עם כל הכבוד לא קבוצה כל-כך מוכשרת היא עברה את וולנסיה בגלל מזל בעיקר, ההרכב זה לא יצליח נגד ליברפול לטעמי.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אתמול לצערי נאלצתי לעבוד, אבל הייתי מחובר לפלאפון כמו למכשיר הנשמה.. עד לשנייה האחרונה האמנתי, ידעתי שהקבוצה הזאת עשויה מחומר מיוחד, ידעתי שולנסיה תילך אחורה וברור היה שזה יעלה לה ביוקר. לא הולכים אחורה נגד צ'לסי!! טוב לא ראיתי את המשחק האמת.. אז ככה שאל תקחו את הדברים שלי ברצינות מדי.

מסיום המשחק, לא היה מאושר ממני, איזה אושר לעלות בצורה כזו, לא לעוף נגד קבוצה נחותה ממך, עכשיו אני הולך לא לישון ולא נעליים, פשוט ללחוץ פליי ולראות את המשחק, אולי אחר כך יהיו לי דברים חכמים להגיד למרות שזה לא ממש משנה כרגע.

ויוה לה אספנייה ריקי אמרה לי לפני המשחק... ויוה לה בעיטה בתחת... ספרד תרצה לשכוח את העונה הזאת, גם איטליה (במידה שבאיירן לא תפשל) ואיזה יופי..

הליגה הטובה בעולם שולחת את 3 הנציגות שלה, 3 קבוצות כדורגל חזקות, 3 קבוצות כדורגל עם אופי ברזל, 3 קבוצות שמבטיחות לנו דרמה. תענוג למפעל.

כמה שיותר אנגליות, אירופה רק מרוויחה.

ולא נשכח לתת מילה טובה למנצ'סטר, לא יאומן, להוריד את הכובע. אין כאלה דברים, גורמים לי להעריך אותם יותר ויותר, קבוצה ענקית.

15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

ב-י-ז-י-ו-ן
    אין עוד איך להגידר את מה שקרה לרומא אתמול.
    מנצ'סטר יונייטד פשוט שחטו אותם חיים,ובאמת מגיע להם על זה כל הכבוד.
    הבעיה של רומא זה הסף שבירה הנמוך,מנצ'סטר פתחו בצורה מטורפת על 3 שערים מהירים,אחרי הגול השני הם שיחקו מול קונוסים,השחקנים חירבנו במיכנסיים,ופשוט נתנו לשחקנים של פרגי לעשות כל מה שבא להם מבלי שיפריעו להם (ושגיא כהן החפרן הזה מהלל כל שחקן ושחקן של מנצ'סטר כאילו הוא מי יודע מה..בכול זאת הם שיחקו מול קונונוסים..). שלא לדבר על הגולים שדוני חטף,5 מתוך ה-7 באשמתו,וחבל שדווקא ביום שכ"כ צריך אותו הוא תופס כזה יום..
    אבל הבעיה האמתית של רומא היא במרכז המיגרש,אני שוב חוזר ואומר דויד פיזארו לא מספיק טוב,ולמי שהיה צריך את ההוכחה אתמול הוא קיבל אותה,ולא ביגלל התבוסה,כי כל השחקנים היו חלשים. אבל כשרומא הייתה צריכה שחקן קישור שידע להחזיק את האמצע בזמן החלץ של מנצ'סטר ולהעביר את הכובד של המשחק,פיזארו לא עשה את זה,והוא אף פעם לא עשה את זה,ביגלל זה טענתי לא מעט פעמים שהיה עדיף להביא את אלו דיארה מליון,קשר אחורי חזק וקשוח שיודע להחזיק את אמצע.
    אבל זה כבר לא משנה,ההשפלה שרומא חטפה היום לא תישכח כ"כ מהר,זה היה פשוט מבזה שבמחצית השנייה כבר סגרתי את הטלוויזיה והלכתי. אני לא זוכר מתי רומא הושפלו ככה,לשחקנים פשוט אין כבוד עצמי.
    למעשה העונה גמורה, מה שנישאר זה הגביע האיטלקי,ושם רומא תיפגוש את אינטר,נקווה ששם הם לא יפשלו..