אלופות: תמונת חצי הגמר הושלמה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏10/4/07.

1. George Best Member

לא רואה את מילאן עוברת, באיירן בבית שווה לפחות שער אחד, מה שאומר שמילאן חייבת להגיב פעמיים, וקבוצה שכובשת ב210 דקות שער אחד מול סלטיק..בקיצור, לדעתי יהיו חצאי הגמר הקלאסיים שכולם חיכו להם.
    לגבי קומאן - כן זה אולי לא נשמע טוב, אבל עדיף שיבוא ויכריז שהקבוצה שלו באה כדי להעפיל לחצי?הרי זו עבודה בעיניים, הקבוצה שלו מפורקת, לנועלת הטבלה בליגה הרביעית בהולנד היא לא יכולה לשים 3, בעיית פציעות קשה, מוראל יותר נמוך מאשר במחנה הפליטים בג'נין, מריבות וסכסוכים בין קומאן לשחקנים, עדיף שיאמר את האמת.

2. W.Rooney Member

עדיף שפשוט ישתוק.

3. Barcik Member

הגורם המשמעותי מאחורי התוצאה של מנצ'סטר הוא ניצול המצבים. מה היו להם, 8-9 הזדמנויות? הרבה מאוד קבוצות מאותן ההזדמנויות עושות 3 גולים גג. מדהים.

גם השבוע ראיתי את שני המשחקים, ועקבתי בעיקר אחרי ולנסיה - צ'לסי. העטלפים פשוט פראיירים. מלכתחילה הם שיחקו באש עם ההסתגרות מאחור. פעם אחת הם הצליחו להוציא מכך את הגול, אבל עדיין מדובר בשיטה מסוכנת מדי. זו קבוצה עם התקפה טובה מאוד, כפי שראינו במחצית הראשונה בברידג', והם יכלו להעזר יותר. ההארכה אליה הם שאפו לא שיחקה לטובתם. האם הם שכחו שרק שבוע קודם לכן הם נפלו בגלל כושר גופני נחות? בסופו של דבר, הם אכן קיבלו את הגול המגוחך. חבל על הנאיביות הזו, דווקא מקבוצה שבנוייה היטב למסגרת גביע.

הקבוצה שתסיים כסגנית באנגליה תזכה.

4. SeRgInHo Member

אם יש קבוצה שיכולה לנצח את באיירן באליאנס, זאת מילאן. גם אני לא מאמין שזה יקרה, בעיקר בגלל היצפלד, אבל מילאן זאת מילאן, הקבוצה האחרונה שבה צריך לזלזל.

5. Wave Member

מה שלום צמד הבלמים שהיללת אותם כל כך לפני המשחק, קיבו את מקסס?

6. George Best Member

1.סחטיין על הפגיעות, צ'לסי ולנסיה בהחלט היה משחק גרוע, הפסימיות שלך הורגת אותך.
    2.באמת כל כך חבל שקבוצה כמו יונייטד בחצי ולא רומא, שוב בחצי נראה את השבלוניות והשעמום של היונייטד?אין צדק בעולם.

נערך לאחרונה ב: ‏11/4/07
  7. Hammer Member

נקרעתי מצחוק פעמיים בהודעה אחת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx

8. SeRgInHo Member

דיי, באמת, שאני יבין, דווקא המשחק הזה הוא מבחינתך המדד ליכולת של רומא ושל מקסס וקיבו? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

9. George Best Member

לא מקבל את העקיצה על סרגיי,
    אחרי הכל ההגנה של רומא הגיעה למשחק באולד טראפורד עם ההגנה הטובה בצ'מפיונס, אך ורק 5 שערי חובה ב8 משחקים.משחק אחד לא אומר כלום, מקסס וקיבו בלמים מצוינים.

10. Wave Member

ברור שזה לא מדד ליכולת , אבל תסכים איתי שדווקא במשחק הזה הם היו צריכים להתעלות ובמקום זה ההגנה שלהם נראתה כמו ההגנה של הכ"ח ביום רע, כנראה שהם לא גדולים כאלה כמו שעשית מהם לפני המשחקים.

11. מיכל3 Member

רומא נראו היום כמו חבורת קונוסים שבאו להנות מהצגה של יונייטד. בושה וחרפה שקבוצה שמגיעה למעמד כזה מביישת את עצמה ומתפרקת ככה. מילא להפסיד 3-1, אפילו 4-1 שזאת כבר תבוסה אבל עוד סבירה יחסית..אבל 7-1? זה רק מראה שרומא כנראה לא מוכנה עדיין למעמדים כאלה כמו שציינו כאן וספאלטי לא הכין היום בצורה המתאימה את הקבוצה למשחק. חבל, אני רואה גם יום שחור עם מילאן מחר ונזכה לחצי גמר עם שלוש אנגליות וגרמנית אחת. אם יש צדק, זו שנצחה היום את הג'יאלרוסי תזכה בגביע.

12. רפאל Member

תראו מי עלו השנה: פרגסון, מוריניו שזכה עם פורטו, בניטז שהיה כבר פעמיים בגמר ליגת האלופות עם ולנסיה ובפעם השלישית עם ליברפול סוף סוף לקח את הגביעומחר כנראה גם היצפלד המאמן היחידי שזכה בליגת האלופות עם שני קבוצות שונות או אנצ'לוטי שכבר זכה בליגת האלופות.
    כולם זכו בגביע!!!

המאמן הזוועה של רומא בחוץ, המאמן הצעיר של ולנסיה בחוץ.

13. Wave Member

אגב, אני לא בקיא בסטטיסטיקות אבל אני מאמין שהמשחק היום באולד טרפורד דמה למשחק בדה ז'רלאן של ליון, רק שהפעם הכדורים שנבעטו לשער של רומא נכנסו

14. SeRgInHo Member

ואני עדיין עומד על שלי ואומר ששניהם בלמים מעולים.

פעם אחת.

אתה רציני?

15. אבו Member

לא מאמן זוועה, אבל אני מאמין שהוא התכוון לזה שהוא פשוט לא מאמן לרמה הזאת. עדיין לפחות.