אלופות: תמונת חצי הגמר הושלמה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏10/4/07.

1. Igi Member

Sheva 7, תפסיק לעשות מעצמך צחוק.

בעניין וידה וריו לעומת נסטה ומלדיני אף אחד כבר לא יצליח לשכנע אותך כי אתה שקוע טוב טוב באשלייה שבית הקברות במילאן עדיין פועם בדיוק כפי שפעל לפני שנתיים ואין אף צמד שיכול לערער על הצמד במילאן.. לכן אני אפילו לא אבזבז אנרגיה ועצבים מיותרים.

אבל בהתקפה כבר הגזמת. מה אתה בכלל משווה את רונאלדו תגיד לי? אתה בכלל מודע לעובדה שכף רגלו לא תדרוך על הדשא יחד עם שחקני היונייטד העונה?! ובכל זאת החלטת להגיב בצורה מגוחכת:
    "אתה ממעיט בערכו של רונאלדו?הבן אדם פנומן,הבן אדם אלוף עולם סחב לבד את ברזיל לזכייה ב2002.

אז מי זה רוני שבכלל תשווה את רונאלדו אליו?סאהה??!?!
    חחח אתה עושה צחוק?"

רונאלדו אכן זכה באליפות העולם ב2002 והוא גם היה מדהים באותה תקופה, אבל להזכיר לך כמה שנים(וקילוגרמים) עברו מאז, או שגם פה אתה שקוע באשלייה שרונאלדו בא לבית הקברות של הרוסונרי כאלוף עולם טרי? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏13/4/07
  2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

יש דבר אחד מאוד מעניין עם התקשורת הישראלית, איתנו ואולי גם עם כל עולם הכדורגל. כל הקבוצות בשנים האחרונות שנפגשות עם מילאן הן הפייבוריטיות לקחת. עונה שעברה באיירן הייתה הפייבוריטית, מילאן עברה. ליון הייתה הפייבוריטית, מילאן עברה. העונה שוב באיירן הפייבוריטית, מילאן עברה.

מילאן צריכים להגיע כל עונה עד הגמר כדי לקבל קצת קרדיט תיקשורתי? חצי גמר כל עונה לא מספיק?

3. Andrea21 Member

מזה קשור תדרוך לא תדרוך?

דיברנו על הסגלים של שתי הקבוצות.
    רונאלדו זה שחקן של מילאן.
    זה שהוא לא ישחק זה משהו אחר.

והוא יכול להיות שמן והכל אבל אי אפשר לקחת לו מה שיש לו,והוא עוד יוכיח אני מאמין בו.

4. Raulito Madridista

Bianconeri, אני לא יודע אם התייחסת אליי ישירות גם בתגובה שלך, או דיברת רק על אינטר, אבל, שורה תחתונה, אליפות היא אליפות. לא משנה אם זו אליפות של הפרש שערים(מכבי ת"א בליגת העל, 03\2002), או אליפות מרשימה מאין כמוהה(ריאל מדריד ב01\2000, ארסנל ב04\2003, ברצלונה אשתקד). אינטר ממש לא אשמה שקרה ליובנטוס את מה שקרה, ושקבוצות ה"בטן" נחלשו מאוד. מה שאתה אומר לא יישנה את העובדה, שאינטר לקחה את האליפות הזאת בסטייל. אין מה להגיד "אם". "אם יובנטוס הייתה בליגה\אם הייתה ליגה איכותית". זה לא רציני להתעסק ב"אם".

5. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

בטח שזה משנה,אם הליגה חלשה ואינטר דורסת אז מה זה שווה?
    הליגה האיטלקית השנה נראתה כמו ליגת העל בכדורסל בעונות האחרונות שמכבי דורסת.גם אז זה בסטייל? זה פשוט לא כוחות.

6. מיכל3 Member

נגד ליון הצרפתים היו פייבוריטים? לא זכור לי, גם אם כן זה מגוחך. ליון קבוצה מצויינת אבל תמיד מפשלת בשלבים האלה בצ'מפיונס. נגד באיירן (עונה שעברה) גם לא זכור לי שהגרמנים היו פייבוריטים. נהפוך הוא, עד העונה הנוכחית-שהנפילה הגדולה בליגה הגיעה, מילאן תמיד באה כפייבוריטית חוץ מהמשחק נגד בארסה בחצי גמר. ואין פלא שהתקשורת טוענת שמנצ'סטר פייבוריטים במפגש הקרוב, לפי הכושר הנוכחי שלהם הם יותר טובים ממילאן. אבל פייבוריטים זה רק על הנייר, בטח ובטח שברמות האלה. הכל יכול לקרות בעוד שבועיים וזה שמילאן תארח שנייה את המשחקים בין השתיים, זה יתרון לטובתנו.

7. Jose Mourinho Member

אני יודע טוב מאוד שההאשמות הן לעונת 2004/2005 ולא בעונה שאחריה, בכוונה כתבתי את מה שכתבתי. קראתי גם לאליפות השנייה מעוררת רחמים כי יובנטוס המשיכה להנות מטעויות שיפוט והמשיכה את הפעילות שלה כרגיל למרות האליפות המלוכלכת של 2004/2005.
    לאינטר לא הייתה תחרות אמיתית? אז גם ליובה בעונה שעברה לא הייתה תחרות אמיתית. כמו שיובה לא הייתה אשמה שאינטר ומילאן לא תיפקדו כראוי בליגה בעונה שעברה ועשתה את שלה, כך אינטר לא אשמה שמילאן ורומא לא מתפקדות כראוי בליגה העונה ועשתה את שלה.
    אז לא הליגה לא פתטית ולא האליפות היא לא מעוררת רחמים.

כמו צ'לסי ב2 העונות הקודמות. מישהו קרא לאליפויות שלה מגעילות? לא נראה לי. היא דרסה את הליגה כמו אלופה אמיתית ובדיק כמו שאינטר עושה העונה.

ד"א בקבוצות הבטן באיטליה משחקים שחקנים איכותיים והן שוות ערך לקבוצות הבטן באנגליה וספרד.

כי מכבי עושה את זה כבר המון שנים וזה כבר נהיה משעמם. אם זה היה קורה אחת לכמה עונות היו מתלהבים מזה הרבה יותר שם.

8. BugSniper Member

איזה גמר הייתם מעדיפים? מובן מאליו שהפייבוריטיות הן צ'לסי ומנצ'סטר יונייטד, אבל ליברפול ומילאן, שנפגשו לפני שנתיים בגמר ליגת האלופות, הם גם מועדונים עטורי כוכבים עם מסורת מפוארת מאוד.

צ'לסי-מנצ'סטר יונייטד - הגמר המועדף עלי. שני מועדונים שנאבקים על כל התארים.
    צ'לסי-מילאן - לא זוכר מתי לאחרונה הן נפגשו. שבצ'נקו מול האקסית..
    ליברפול-מילאן - שיחזור הגמר מלפני שנתיים באופן מפתיע מאוד. נקמה מילאנזית?
    ליברפול-מנצ'סטר יונייטד - אולי תתפתח יריבות חדשה באי הבריטי? בתור שתי קבוצות שניצחו את מכבי חיפה, אני נגד הגמר הזה..

9. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

יריבות חדשה? בין מנצ'סטר לליברפול? אם כבר יריבויות חדשות אז היה לא מזמן ריאל מדריד (משהו כזה) מול ברצלונה, שתי קבוצות שהתחילו להיפגש לעיתים קרובות לאחרונה ופיתחו תחרותיות משונה בינהן, שווה לחכות למפגש הבא!

10. Wave Member

יריבות חדשה? העלת לי חיוך גדול על הבוקר, תודה בחור!
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx

11. משוגע בירוק Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צודק לגמרי, אבל אני לא חושב שזה בגלל חוסר הערכה כלפי מילאן. בעונה שעברה יכול להיות שבאמת לא העריכו אותה מספיק, אבל העונה לא נטו להעריך אותה מספיק, בעיקר בגלל העונה הפושרת בליגה. אני חושב שאחרי העונה הזו, יתחילו להתייחס אליה כפי שמתייחסים לליברפול.

אגב, יש נתון אחד שאני חייב להזכיר אותו: היא הודחה בחצי הגמר מול ברצלונה, מי שהייתה המועמדת העיקרית לזכייה בגביע האלופות ושזו שלבסוף זכתה בו. זה אומר שאם מנצ'סטר יונייטד תנצח אותה, היא תזכה בגביע הנחשק? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

13. W.Rooney Member

רציתי להגיב לך על המשפט המצחיק הזה, אבל ראיתי שרבים הספיקו לעשות זאת לפני כך שאמנע מלעשות זאת ..

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

סלע אני מעדיף את המצב הזה, הזילזול של התקשורת הישראלית בכדורגל האיטלקי הוא עניין תמידי ולא משנה מה לעומת האנגליות מילאן תמיד תהיה אנדרדוג טבעי ואני מאוד אשמח אם בסופו של דבר האנדרוג יאכיל את כל האנגליות המעצבנות all the way. כרגע אני מאמין שכל הבאזז של היונייטד מהמשחק נגד הקונוסים של רומא יכול לעשות למילאן רק טוב ואני מקווה שנבוא ונעקוץ מאחור, שיחזור של מה שהיה ב-2005 ישמח אותי מאוד בדרך לנקמה על הסיוט השחור הגדול ביותר של כל אוהד מילאנזי.

אני רוצה לדבר אבל על דבר אחר כרגע, שקלתי לפתוח על זה נושא והתחרטתי מכיוון שאני לא רוצה שזה יתפתח לויכוח ליגות קלאסי. מעצבן אותי מאוד כל העניין הזה שליגת האלופות הפכה למדד למי היא הליגה הטובה ביותר, שאיטליה שלחה 3 נציגות לחצי הגמר אז מה הסריה אה היא הטובה ביותר? שספרד שלחה 3 נציגות אז הלה-ליגה הייתה הטובה ביותר? לטעמי יש מעבר לליגת האלופות כדי לקבוע מי היא הטובה ביותר ואותי אישית מעצבנת הקביעה המפגרת הזו (שיעקובי השתמש בה בין היתר כדי למרוח את השטויות התורניות שלו בגיליון אפריל של "בלייזר"). הכסף הגדול הוא שעושה את הליגה האנגלית לטובה ביותר, סכומי הכסף שמושקעים ומוזרמים לשם מפחידים אבל כסף הוא לא מה שעושה ליגה לאיכותית ביותר.

וחזרה לנושא. ניצחון לא ענק אבל מאוד משמח על באיירן, עושה רושם שהפכנו רשמית כעת לנאחס של באיירן מינכן באירופה. המחצית הראשונה הייתה טובה מאוד מבחינתה של מילאן שלא ממש הבריקה אבל יעילות היא התיאור הטוב ביותר למשחק האיטלקי, היו גם כמה הזדמנויות מעניינות לקראת הסיום אבל לגורקוף יש עוד זמן ללמוד איך עושים את זה נכון אבל אפשר לראות שוב ושוב איזה כישרון תפסו מילאן בקיץ.

סלע, פיפו מוסר ד"ש:)

15. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

WE'LL KEEP THE BLUE FLAG HIGH IN THE SKY!!!!!!

Love you love you love you.