אלופות: תמונת חצי הגמר הושלמה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏10/4/07.

1. Wave Member

לגבי העין של ונגר, כמו שאמרתי זה נכון, אבל גם פרגי מסוגל לזהות כישרון .
    ולגבי העונה שעברה, עד המפגש בברידג' היה עדיין למנצ'סטר סיכוי לזכות באליפות, ואולי למעשה עד אותו תיקו ארור מול סנדרלנד, אם אני לא טועה זה היה אמצע אפריל, ממש לא פברואר, מה גם שאם ארסנל תמשיך לשחק ככה העונה היא עוד מסוגלת לשחק בגביע אופ"א שנה הבאה, ונגר עשה הרבה שטויות העונה וזה עלה לארסנל בהמון משחקים, ואם תרצה השטות אולי הכי גדולה שלו היתה לעלות את ואן פרסי מול מנצ'סטר שהוא לא כשיר, זה אולי עזר לו לנצח את המשחק, אבל אחרי המשחק התבררה הטרגדיה- ואן פרסי גמר את העונה.

נערך לאחרונה ב: ‏12/4/07
  2. Jose Mourinho Member

מצטער לבשר לך, כבר לא מזיז לי. תעבור על ההודעות שלי מאז ה"טקס" הקודם ותמצא משהו סובייקטיבי. מה גם שכל ה"סובייקטיביות" שלי מתפוצצת לכם בפנים כיום(איפה כל החכמים שזילזלו בצורה נחרצת בז'וליו סזאר, בורדיסו, מטראצי, סמואל, זאנטי, קמביאסו, פיגו, מאקסוול? העונה שיוצא להם לראות קצת יותר שידורים של אינטר, בניגוד לעונה הקודמת, הם סוף סוף שמים לב לאיכות של השחקנים האלה ואוכלים את הכובע. ולא שכחתי את דאקור, סטאנקוביץ' וזלאטן, אני עצמי אוכל את הכובע אחרי מה שאמרתי על השלושה הללו). בפעם הקודמת הסטיגמה הזאת ממש הפריעה לי, עכשיו כבר ממש לא.

3. -=Messi=- Member

כמה שמילאן קבוצה גדולה...ללא ספק הקבוצה בעלת ההישגים הרבים ביותר בשנים האחרונות ובטח שיותר מכל קבוצה באירופה. כמעט כל שנה היא מתמודדת קבועה בשנים האלה. מנצ'סטר פייבוריטים אבל זאת מילאן, בניגוד מוחלט לרומא זאת קבוצה בעלת ניסיון גדול וקבוצה עם הישגים אירופאים יותר מאשר מנצ'סטר. אני מהמר על מילאן לשלב הבא והיא תהיה נגד צ'לסי.

4. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל סטרטפורד, זה אולי מוקצן אבל לא לגמרי רחוק מהאמת. מנצ'סטר הייתה מסוכנת גם ב-01/02 ו-03/04 אבל תסכים שבכל שאר העונות אם היה צריך לבחור בינכם לבין מילאן קבוצות היו חותמות עליכם. כל זה כמובן לא קשור למאזן הכוחות בין היונייטד למילאן לקראת המשחק הקרוב. לגבי 98/99, כל העונה - לא פוקס, הגמר - כן. שוב פעם, לא שזה משנה משהו, מי ישמע מילאן לא חיה על מזל כמה שנים טובות כולל השנה.

5. Andrea21 Member

גם החצי גמר נגד יובנטוס זה פוקס.
    אם תזוכר תמשחק,יובה עשו להם בצפר.
    ושאמרתי פוקס התכוונתי רק לליגת האלופות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/4/07
  6. Wave Member

יובה עשו לנו בצפר, אז סתם פרגוסון אמר על המחצית הראשונה בזמנו שזאת המחצית הכי טובה שלו מאז שהגיע למועדון? אתה מבדר היום, היה שם קאמבק מדהים שמילאן רק יכולים לחלום עליו
    אתה מדבר על מזל? הגביע האחרון של מילאן בעשור האחרון היה מפנדלים

7. Andrea21 Member

שמע הגמר הזה היה מדהים,ובכלל כל העונה הזאת אבל יובה בדלה אלפי הייתה טובה יותר ממנצ'סטר.

היה קאמבק מדהים נכון.

אבל בגמר בברצלונה הייתה קבוצה אחת על המגרש 90 דקות,קוראים לה באיירן מינכן.

לגבי מילאן - באותו גמר של הפנדלים פסלו לשבה גול חוקי.

וב2005 גנבו לנו תתואר,זה היה פשוט גניבה ושקרן מי שאומר שלא.
    המחצית הראשונה זאת הייתה המחצית הכי מדהימה שראיתי בחיים שלי מקבוצת כדורגל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/4/07
  8. Wave Member

אולי במחצית השניה כי יונייטד התגוננו, אבל מה ציפית שנלך ונתקיף ונשאיר את החלק האחורי חשוף ? הרבה קבוצות היו נשברות אחרי ה2:0 של אינזאגי אבל קינו הוביל את הקאמבק המדהים, אתה מן הסתם לא תזכיר שבאולד טרפורד מנצ'סטר שכבה על השער של יובנטוס אחרי השער של קונטה, אבל זה בסדר, לא ציפיתי ממך לזה.

9. SeRgInHo Member

...אחרי שצ'לסי הבטיחה את האליפות עוד בחג המולד עם 53743 נקודות פור בפיסגה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/gives.Xxx
    כאילו מישהו באמת האמין שיונייטד תיקח את תואר האליפות...
    שטויות שמשטויותש של ונגר אה... ונגר בונה את הקבוצה לטווח הארוך. את המוצר המוגמר תוכל לראות בעוד שנתיים - שלוש כשכל הילדים יתבגרו. אף אחד בארסנל העונה לא הימר על האליפות. בין המקום שני-שלישי-רביעי אין הרבה הבדל גם ככה.

10. W.Rooney Member

פוקס ? זה הטיעון שלך לגבי אותו 3-2 מדהים בדלה אלפי ? תעשה טובה ותצטרף לפורום ברמה שלך.

11. Andrea21 Member

זה היה מדהים אבל זה היה פוקס.
    3 מצבים 3 גולים.

זה כמו הקאמבק של ליברפול בגמר של 2005
    מדהים אבל פוקס.

12. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

בתור אחד שמתעסק בליגה האיטלקית היית אמור לדעת שההאשמות הן על 04/05,כנראה שהאליפות האחרונה פשוט כאבה לך מדיי.מה עוד שבשתי השנים הללו יובנטוס הייתה לוקחת אליפות ככה או ככה אבל לא נכנס לזה.
    הליגה האיטלקית לא סבלה כזה שפל ברמה,בצופים ובעוד המון דברים כבר המון זמן,כן לאינטר לא הייתה תחרות אמיתית,כן הליגה השנה פתטית וכן האליפות הזו היא מעוררת רחמים.

חצי גמר זה אומנם לא תואר,אבל כשאתה נשאר כל שנה במעמד הזה אז אחרי 5 שנים אפשר לנפנף במעמד הזה "תזכירו לי מה עשיתם בליגת האלופות בזמן האחרון?" יישאל כל אוהד של מילאן עם חיוך מרוח על הפנים גם אותנו וגם את אוהדי אינטר.
    לגבי האליופת השנה,אין קבוצה אחת באיטליה שהסגל שלה משתווה לזה של אינטר,אין השנה קבוצה שהוציאה כלכך הרבה כסף ואין קבוצה גם לא מילאן שיכולה להרשות לעצמה לבזבז כלכך הרבה כסף.התקציב והסגל של אינטר היו גדולים מהליגה ב2 רמות.רומא הרפתקנים אבל לא יציבים,פאלרמו סופר הרפתקנים אבל חובבנים פיורנטינה קבלה כזו מכה מוראלית והתחילה להתאושש רק לקראת החורף(תוסיף לפיורנטינה 15 נקודות היא עם 6 נקודות בלבד מאחורי רומא).אפילו קבוצות הבטן נהיו חלשות יותר,ליבורנו בעונה לא משהו יחסית אטלאנטה ואמפולי לא מספיק חזקות לאירופה וכו'.לאציו נזכרו לשחק כדורגל רק בתקופה האחרונה אחרי שנתיים של דשדוש באמצע הטבלה וככה תקבל את הליגה האיטלקית השנה,פשוט חלשה.אינטר אולי תגיע ל100 נקודות,אבל בליגה של שנה שעברה,זה בחיים לא היה קורה.

13. MUFC - 1878 Member

זה לא פוקס חביביח, זאת עובדה .

תתחיל לשנן את ההבדל ..

מנצ'סטר הגיע לנו לזכות ב98\99 לקחו גם אליפות בעונה מדהימה , גם את הגביע בסטייל אחרי מילחמה שללא ספק הטובה בה ניצחה (בחצי אני זוכר,אבל זה כמו הגמר בחייכם) בליגת האלופות היינו כול העונה בלי הפסד. אחרי שעברנו את בית המוות עם באיירן מינכן ..ברצלונה אוקיי וברונדבי שאולי לא קבוצת צמרת באירופה אבל שלטה אז בדנמרק והושפלה בביתה ובביתנו בתבוסות חסרות תקדים(עד רומא שרשמה הצלחה גבוהה יותר)

איטלקים חמודים, אל תשחקו לי אותה פה מסיציליה, כי השנה על הגביע הזה רשום שם אחד, כמו ב99 .
    וזה לא משנה איך תשחקנו גם אם תשחקו הכי מדהים כול ה90 דקות על הגביע הזה רשום שם אחד.(כן גם לי יש ספקות גדולות אם נעבור או לא, אבל התחושה בלב זה ..שזהו זה, הפעם זה לא יקח 3 עשורים ..)

עריכה -
    אוקיי אני יגיב לעצמי על ההודעה הזאת שלי ,
    הטעות היחידה שלי זה שיקח לנו 180 דקות ואולי אפילו יותר כדי להעפיל ולא 90 כמו שרשמתי.

נערך לאחרונה ב: ‏13/4/07
  14. THE STRETFORD END Member

Wave
    "אולי במחצית השניה כי יונייטד התגוננו"(לגבי ה3-2 של יונייטד בדלה אלפי ב 99)

איזה התגוננו,איפה אתה חי?
    תקפנו ועוד איזה התקפנו,להזכיר לך למשל 2 קורות של דניס ארווין,במחצית השנייה!

אל תרד לרמה של הליצן הזה,
    כל מי שכותב לי פוקס ופוקסים(שלום כיתה א')בהקשר של כדורגל,בהקשר של עונה שלמה...אתה יודע מה,ליצן זו מחמאה,
    אז נסתפק במה שרשמתי מקודם,ההיפך מחכם.

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילאן עלתה לשלב הבא בצדק. באיירן מינכן לא באה כל כך מוכנה למשחק הזה וברוב ההתקפות, היה נראה שחסר לה השחקן שיכניס את הכדור לרחבה בצורה חכמה. מדי פעם מארק ואן בומל הפתיע עם בעיטה מרשימה מחוץ לרחבה, אבל לא היה שום מצב שבאמת יפריע להגנה הכל כך טובה שמילאן הציגה.

שמחתי נורא לראות את פיפו אינזאגי מבקיע את השער השני. המון אוהדי כדורגל נוטים לזלזל בו, אבל אני שבוי בקסם שלו וברצון שלו תמיד להבקיע כמה שיותר.