אלופות: תמונת חצי הגמר הושלמה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏10/4/07.

1. Andrea21 Member

יתרון קל למילאן בקישור?
    אתה משווה את פלטשר וקאריק לפירלו וגאטוסו תגיד לי אתה שומע את עצמך?
    צמד הבלמים של יונייטד שווה לצמד הבלמים של מילאן?הלו,אתה חי על הפלנטה הזאת?
    מאלדיני וסנטה?פרדיננד ווידיץ?מה אתה בכלל משווה?

נגיד שכ.רונאלדו שווה ערך לקאקא,לדעתי ממש לא,אבל אפשר להתווכח על זה.
    רוני יותר טוב מרונאלדו?רונאלדו יותר טוב גם מרוני וגם מסאהה.

2. Wave Member

בסדר, כבר ראינו כמה אובייקטיבי אתה בדיון הזה
    שכחת להדגיש גם שסרג'יניו עדיף על אברה והיינצה
    יאנקולבסקי הרבה יותר טוב מגארי ניוויל
    ואמברוסיני לא רואה ממטר את סקולסי, אה וכן, סידורף יכול לעשות בצפר של כדורגל לגיגס.
    אתה פשוט בדיחה

נערך לאחרונה ב: ‏12/4/07
  3. F-Sider Member

שכל אוהדי מילאן יסבירו לי מה זה חשוב אם רונאלדו הברזילאי יותר טוב או פחות טוב מהחלוצים של יונייטד אם בכל מקרה הוא לא יכול לשחק בצ'מפיונס? ובקשר לרונאלדו וקאקא, במקום לזיין ת'מוח, נראה כבר עוד שבועיים מי יספק את הסחורה.

4. Igi Member

תפסיקו עם הסובייקטיביות המעוררת רחמים הזאת.

קודם כל, גאטוסו לא משחק בתור קשר ימני במילאן בליגת האלופות? אז למה אתה משווה אותו בכלל בעמדה של מרכז שדה? אם כבר, תשווה בין פירלו וקאקה לסקולסי ולקאריק. בוא נגיד ופה במרכז המגרש יש יתרון למילאן, אבל באגפים? גם רונאלדו וגם גיגס מבחינת איכויות לוקחים את שני שחקני האגפים של מילאן אפילו לבד. כך שבקישור יש שוויון.

בהגנה? מלדיני ונסטה עולים על וידה וריו? אתה שומע את עצמך בכלל? או שאתה סתם עוד ליצן שלא ראה אפילו ליגה אנגלית ורק שומע את השם וידיץ' ליד מלדיני, וכבר בטוח שאין סיכוי בכלל שוידיץ' עולה עליו מבחינה אישית?
    התיאום בין וידה לריו הוא פשוט מדהים השנה. אין ספק בכלל שאיתו, מנצ'סטר הייתה פייבוריטית מוחלטת על מילאן מבחינת איכות הסגלים.. אבל מה לעשות, בראון הוא זה שיפתח כנראה במשחקים מול מילאן, ובגלל זה לרוסונרי יש יתרון בהגנה. אבל פה זה נגמר. בהתקפה ובשער ליונייטד יש יתרון ברור.

"רונאלדו יותר טוב גם מרוני וגם מסאהה."
    :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:
    נתחיל בזה שרונאלדו לא ישחק, אז אני מניח שעכשיו תאמר לנו שגם אינזאגי עולה בכל פרמטר אפשרי על ווין רוני ועל לואיס סאהה?.. תפסיקו לדבר שטויות. למנצ'סטר יש יתרון עצום בהתקפה.

אבל כמובן, היתרון של היונייטד הוא רק על הנייר וכולנו יודעים כמה שהיתרון הזה שווה ערך בשלבים כאלו של ליגת האלופות.

5. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגזמת גבר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx , פרדיננד ווידיץ' בכושר הנוכחי עדיפים ובהרבה על נסטה ומאלדיני(אבל כשנסטה בשיאו הוא לא רואה את פרדיננד ווידיץ' מחצי מטר), רונאלדו גם בכושר הנוכחי יותר טוב מקאקה,לגבי רונאלדו שלכם לדעתי הוא יותר טוב מסהא ורוני ובעיקר רוני(שאני חושב שהוא שחקן טוב אבל עשו ממנו מהשהו שהוא לא שווה לו).

6. Andrea21 Member

סקולס הרבה יותר טוב מאמברוסיני אבל זה בכלל לא קשור.
    אמברוסיני זה שחקן נשמה שתמיד יתן הכל והוא נמצא בהרכב אך ורק בשביל הגנה הגנה הגנה.

מה אתה מבין מהחיים שלך בכלל תגיד לי?
    הקבוצה של מילאן רצה כבר כמה שנים טובות ביחד באירופה וכל פעם מתפעלים מהאיכות מחדש.

נסטה,פירלו,אינזאגי,אודו,גאטוסו,אלופי עולם או לא אלופי עולם?
    רוב השחקנים בקבוצה גם זכו בליגת אלופות או הגיעו לגמר.

מנצ'סטר חוץ מהגמר הזה בברצלונה שכל העונה הזאת הייתה פוקס אחד גדול לא הייתה בכלל פאקטור באירופה,אז הנה מגיעה לה שנה אחת טובה וכל האוהדים הרדומים שלה מתעוררים.עוד שבועיים נחזיר אותכם למציאות.

גארי נוויל זה שחקן אפור תעשה לי טובה,יאנקו עדיף עליו.

ולעניין של סידורף עם גיגס,זה שתי שחקנים שונים,אחד שחקן קו אחד שחקן קישור התקפי,אבל עזוב,שלגיגס יהיה חצי ממה שיש לסידורף ברזומה תדבר איתי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/4/07
  7. לא מצאתי כינוי Member

ברכותיי אינטר, יש לך מתחרה רציני למועמד המשתמש הסובייקטיבי של השנה.

sheva7, כמה שטויות אתה יכול לפלוט בפעם אחת? בוא נגיד ככה, גם במידה שנסטה ומלדיני ביכולות האישיות יותר טובים מפרדיננד & וידיץ' (דבר שאני אישית לא מסכים, אבל הכל "בנגיד"), מבחינת התיאום, שהוא פקטור לא פחות חשוב מהיכולת - שניהם לא נופלים מנסטה ומלדיני. אני לא יודע בדיוק מתי וידיץ' יחזור מהפציעה, אבל אם הוא יחזור רק אחרי חצאי הגמר אז אין ספק שפה יש יתרון, כי מחליף בדמותו של ווסלי בראון הוא בהחלט לא משהו רציונלי.

למה אתה משווה את פלטשר וקאריק לפירלו וגאטוסו? למה אתה לא משווה את סקולס וגיגס לסיידרוף ופירלו?. הרי דארן פלטשר הוא בכלל לא שחקן הרכב, הוא בסך הכל החליף את סקולס. ובקטע הזה, לדעתי יש ליונייטד יתרון.

לגבי קאקה, הרשה לי לגחך. קאקה שחקן ענק, אין בכלל ספק בכך. אבל כיום רונאלדו הוא השחקן הכי טוב בעולם כיום. הכי טוב. אז להגיד שקאקה יותר טוב זה ליצנות לשמה.

וחוצמזה, אתה מתעסק ביותר מידי מה היה קורה "אם ואם ואם". תחייה עם העובדות, תסתכל איפה הקבוצה שלך נמצאת כרגע בטבלה במקום להוציא את התיסכול על אוהדי אינטר.

8. SeRgInHo Member

בטח שונגר לא פחות גדול מפרגוסון. היחיד שהצליח לעצור את השליטה של היונייטד באנגליה. שלוש אליפויות (ביניהם שני דאבלים והעונה הכי מדהימה בהסטוריה של הפרמיירליג), ארבעה גביעים (אם אני לא טועה), כדורגל בין היפים בעולם ועין חדה כ"כ למציאת כישרונות בגרושים. מאמן מדהים. תקרא לו שחצן, תקרא לו פדופיל, אבל לא תיקח ממנו את הגאונות שלו. חוץ מזה ונגר נמצא בארסנל פי שניים פחות מאשר פרגוסון ביונייטד, ולפרגוסון בכלל לקח 7 עונות בשביל לקחת את האליפות הראשונה שלו עם היונייטד.

9. Andrea21 Member

אתה בא ללמד אותי על השיטת משחק של מילאן?
    אני אוהד תקבוצה הזאת כבר כבר 7-8 שנים אני לא צריך שתסביר לי.

גאטוסו משחק על צד ימין אבל ברגע שהכדור אצל הקבוצה היריבה הוא נכנס למרכז לעשות לחץ.
    ככה גם אמברוסיני.

גאטוסו אמצע ימין אמברו אמצע שמאל סידורף וקאקא מתחת לחלוץ.

תשמע זה מאלדיני ונסטה,זה צמד הבלמים מספר אחד בעולם כבר 5 שנים.
    הם עולים בכל פרמטר על ריו פרדיננד ו-וידיץ וראיתי את היונייטד מספיק פעמים השנה.

אתה ממעיט בערכו של רונאלדו?הבן אדם פנומן,הבן אדם אלוף עולם סחב לבד את ברזיל לזכייה ב2002.

אז מי זה רוני שבכלל תשווה את רונאלדו אליו?סאהה??!?!
    חחח אתה עושה צחוק?

10. Wave Member

ומצד שני, מתי אתה זוכר בעשור האחרון עונה שלמנצ'סטר לא היה על מה לשחק כבר בפברואר?
    ונגר מאמן מצויין, אבל הוא לא בקליבר של פרגוסון, אתה אומר שיש לו עין לכשרונות צערים כאילו שזה משהו שחסר לפרגוסון, מי מאיתנו לא הרים גבה כאשר שמענו את הסכום ששילם פרגי לספורטינג עבור רונאלדו, סכום שכעת נראה זעום ומגוחך, קצת מוזר לי שאתה מאמין שוונגר באמת מאמן ברמה של פרגוסון, מאוד מוזר לי.

Sheva7
    אני כבר לא מגיב לך, אין לי מושג מאיפה אתה שולף את התגובות שלך, אבל זה לא ממקום שנקרא שכל

11. Andrea21 Member

נתראה עוד שבועיים ידידי שכל הבלוף יתפוצץ לך בפנים.

12. THE STRETFORD END Member

Sheva_7
    "מנצ'סטר חוץ מהגמר הזה בברצלונה שכל העונה הזאת הייתה פוקס אחד גדול לא הייתה בכלל פאקטור באירופה"

בתי הקברות מלאים באנשים שלא היה להם תחליף,
    בפורום הזה יש הרבה מאוד מחליפים אם יש צורך בכל בכל הנוגע לההיפך מחכמים,

אתמול בערב זה היה Makaay#10 בתפקיד הראשי הזה,
    עכשיו אתה,
    בין לבין Der Kaiser מככב,
    ויש עוד כמה לצערי,

מזל שיש לא מעט צדיקים שהגיעו מסדום בכדי לאזן במעט את הרמה שאותם ליצנים מורידים את הפורום הזה.

13. Andrea21 Member

אני אומר את מה שאני חושב.
    זאת דעתי ואף אחד לא יוכל לשנות אותה,ברור?

ואל תאיים עליי ואל תזלזל במה שאני אומר.

14. THE STRETFORD END Member

לאיים עליך?
    לא מספיק שאתה מסתכל על כדורגל ולא מבין שום דבר
    גם פה בפורום אתה קורא ולא מבין כלום?

ואני מזלזל ועוד איך מזלזל במה שאתה כותב,לו היה איזה תוכן סביר היה אפשר להתייחס אליו ברצינות הייתי עושה זאת,אבל ,לא כך הם פני הדברים!

15. SeRgInHo Member

אממ... עונה שעברה...?
    נו ומה תגיד על הנרי, ברגקאמפ, וויירה, פירס (אני כבר לא מדבר על הדור הנוכחי), ועוד רבים וטובים? אני לא בטוח שעל ארבעת אלה ביחד שולם סכום יותר גדול מאשר זה ששולם על טרטל מייק בלבד.
    עין כמו שיש לונגר בדברים האלה אין אצל אף מאמן, והוא גם יותר טוב מכל הסקאוטים למיניהם.