אלופות: תמונת חצי הגמר הושלמה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏10/4/07.

1. מיכל3 Member

אני לא מבינה בכלל את פשר ההשוואות האלה שאוהדים עושים כאן בין מילאן ליונייטד. זה לא משנה למי יש סגל יותר טוב, אלא מי בכושר יותר טוב כרגע. כרגע היונייטד בכושר הטוב בעולם ולכן הם יבואו כפייבוריטים למפגש. אבל מילאן זאת עדיין מילאן ולמרות שהיונייטד באים כפייבוריטים, הרבה תלוי במילאנזים גם. אם מילאן תהיה ביום גדול כמו נגד הבווארים בסן סירו-יהיה אפשרי לעבור את האנגלים..הכל פתוח.

2. Paolo Maldini שחקן ותיקים

בכל ההודעה בעצם פירטת למה מנצ'סטר טובה יותר ממילאן והבאת טיעונים מהליגות המקומיות.
    בוא אשאל אותך שאלה, האם מילאן של אתמול בערב דומה למילאן של הליגה? האם מילאן של שבוע שעבר דומה למילאן של הליגה? האם מילאן שהגיעה בשנה שעברה לחצי גמר שיחקה כמו מילאן של הליגה (באותה התקופה)?
    התשובה היא לא. מילאן של הצ'מפיונס ליג היא קבוצה אחרת לגמרי. קבוצה שיודעת להתעלות ברגעים הגדולים ולשים את הכל בצד.
    לא ממש מעניין אותי כרגע באיזה מקום מנצ'סטר בליגה וכמה נקודות אנחנו מאינטר. ההצלחות בליגה לא מביאות יתרון בצ'מפיונס ליג. ברור שמנצ'סטר יונייטד עושה עונה טובה יותר ממילאן, הרבה יותר טובה. אבל על מילאן אין להסיק מסקנות כאלו, כי מילאן זו מילאן. הקבוצה המצליחה ביותר בליגת האלופות, להזכירכם. זאת שכולכם הספדתם אותה (חוץ מהגרמנים) לאחר ההגרלה, וזו ששיחקה רבע גמר ענק.

3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש משהו שצריך להבין בקשר למילאן.
    אני לא יודע איזה קבוצה ואפילו לא מנצ'סטר יונייטד הייתה עומדת במה שעמדה מילאן השנה.
    הכל התחיל עוד בשני ביולי שאנדראה פירלו,ג'נארו גאטוסו,מאסימו אודו,אלסנדרו נסטה,אלברטו ג'ילארדינו ופיליפו אינזאגי היו שותפים לזכיה של איטליה בגביע העולם.הייתה להם פחות מחודש מנוחה,פחות מחודש.
    מילאן קבלה מכה מוראלית עצומה בדמות הפחתת נקודות(-17 במקור) ועונש שמילאן לא תהיה חלק מהצ'מפיונס,אני מאמין שחלק מהשחקנים כבר השלימו עם העובדה ולאחר העירעורים העונש הופחת ל-8 בלבד ומילאן הוזעקה למוקדמות ליגת האלופות.הדבר אומר ששחקניה של מילאן שהתאמנו עד ה2 ביולי לא זכו אפילו לא לחודש מנוחה! שלא נדבר על אנדראה פירלו שלא נח כבר בערך שנתיים וחצי.המכה המוראלית שהנחית העונש,החוסר במנוחה והחוסר בכוכב הגדול ביותר של הקבוצה ב9 שנים האחרונות שעזב השאירו את מילאן כלכך פגיעה.ובכל זאת מילאן התגברה על 8 נקודות,על אנדריי שבצ'נקו ועל החוסר במנוחה.היא התגברה על הכל והיא היום נקודה אחת בלבד מהמקום ה4 ובחצי גמר ליגת האלופות בעוד אינטר תאלץ להסתפק באחת האליפויות היותר מעוררות רחמים שייזכרו באיטליה.אני לא בטוח שמנצ'סטר הייתה מתגברת על מה שמילאן התגברה השנה,עם רונאלדו היה עוזב,או אולי רוני אתם תחליטו.אם היא הייתה מתחילה ב-8,שחקנים מרכזיים אצלה לא נחו והיא קיבלה מכה מוראלית(וזה וואחד מכה מוראלית).אני לא חושב שאז היא הייתה בדרך לאליפות,גם לא בטוח שהיא הייתה מגיע לחצי גמר,זה גם לא משנה.אבל צריך לקום ולהצדיע למילאן,כי ההתאוששות שמילאן עשתה העונה,לא הרבה יכולות לעשות.

4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתמול בפעם הראשונה בחיי ואולי האחרונה שהייתי עם המילאן במשחק, מילאן נתנה משחק גדול לא האמנתי בהתחלה שהם יעברו אבל אין מה לעשות מילאן של ליגת האלופות שונה ממילאן של הליגה האיטלקית, מכל הלב אני מאחל למילאן להצליח ולנצח את מנצ'סטר ובכך נחזיר את הכבוד לליגה האיטלקית.

5. SeRgInHo Member

חולק על דעתך. לובאנובסקי, קלאף, מיכלס, שנקלי (ואחרי זה פייזלי), הידינק, וסאקי לא פחות גדולים ממנו ואפילו אולי יותר גדולים.
    על סמך מה אתה אומר שפרגוסון הוא המאמן הגדול ביותר שידע עולם הכדורגל?

6. F-Sider Member

אוקיי, אז יכול להיות שבהסטוריה כולה יש הרבה מאמנים שמבחינת יכולת היו לא פחות טובים, אבל אתה חייב להסכים עם שני דברים:
    1) פרגי הוא המאמן הפעיל הכי טוב ובעל הכי הרבה קבלות.
    2) הוא מסוג שונה ומיוחד, בדרך כלל בקבוצות השחקנים הם לפני המאמן, אבל במנצ'סטר ויתרו על בקהאם הסמל בשביל פרגוסון, יונייטד זה מועדון גדול ועשיר ובעידן הזה ההנהלות יכולות להעיף מאמן על כל דבר קטן אבל לא את פרגוסון וזה מוכיח שפרגוסון הוא כמו אבא שאף פעם לא יעזוב את יונייטד.

נערך לאחרונה ב: ‏12/4/07
  7. SeRgInHo Member

יכול להיות? הלו, זאת עובדה. גם בהסטוריה כולה יש מאמנים שהפכו קבוצה בינונית + לאימפריה בסדר גודל העולמי.
    1. ונגר והידינק לא נופלים ממנו, ליפי לדעתי יותר גדול מפרגוסון.
    2. נו ו...? זה שהוא האבא והאמא של מנצ'סטר לא אומר שהוא המאמן הגדול בהסטוריה. שמות שציינתי בהודעה הראשונה ובהודעה הזאת, לא פחות גדולים ממנו.

8. Wave Member

ונגר לא נופל ממנו? מתי ונגר לקח 8 אליפויות ב10 שנים?
    פרגי הפך קבוצה בינונית לקבוצה הכי עשירה ומצליחה באירופה בשנות ה90

9. Jose Mourinho Member

להסתפק? מקום רביעי וחצי גמר ליגת האלופות עדיפים על סקודטו? אני מעדיף סקודטו איטלקי על ליגת האלופות בכל זמן ובכל מצב. מעוררת רחמים? שתי האליפויות הקודמות של יובנטוס היו הרבה יותר מעוררות רחמים ומלוכלכות, אינטר עושה זאת בצורה נקייה.

לגבי מילאן, באמת כל הכבוד לה על הההתאוששות, אבל זה עדיין לא אומר שהיא קבוצה טובה יותר ממנצ'סטר יונייטד העונה.

10. riquelme1 Member

לזכות באליפות, כאשר הליגה האיטלקית נמצאת בשיא השפל, בלי יובנטוס, ועם מילאן שהורידה לה נקודות, ורומא בינוניית(7-1 למנצ'סטר!!), ממש חוכמה גדולה. בהחלט מעוררר רחמים, כל אוהד נורמאלי היה מעדיף את ליגת האלופות, אבל כנראה שסוף סוף אינטר עושה את זה בצורה חוקית אחרי למעלה מ10 שנים, אז הסקודטו יותר חשוב.

11. Raulito Madridista

Bianconeri,

מילאן תגמור את העונה במקום טוב המוביל לליגת האלופות, אבל ככל הנראה לא תסיים שנייה, הפער שלה מרומא גדול מדיי ולמרות התבוסה של הג'ילארוסי למנצ'סטר, הם יישמרו על המקום השני. אבל, אתה צריך להבין, שחצי גמר ליגת האלופות לא מעניין אף אחד, זה לא תואר! אף אחד לא ייזכור במילאן ויגיד בשנה הבאה לדוגמא, שבשנת 07\2006 הם הגיעו לחצי הגמר. שום שלב גבוה בליגת האלופות שהוא לא זכייה בגביע, לא יותר שווה מאליפות. אם מילאן תודח אף אחד לא ייסתפק בחצי הגמר ותאמין לי שהם היו מעדיפים להיות במצב של אינטר, שהודחה מליגת האלופות בגלל חוסר מזל ברור.

דבר שני, אני לא מבין למה בכל פעם אתה מלכלך על האליפות הזו של אינטר. או.קיי, יובנטוס ירדה לליגה השנייה. זלאטן היה עוזב לאינטר בכל מקרה ותראה איזה עונה מדהימה הוא נותן. אחוזי צבירת הנקודות של אינטר השנה, הרבה יותר גבוהים גם מהאליפות של יובנטוס אשתקד(לא מתייחס שנייה לעובדה שאינטר קיבלה אותה, אף אחד באינטר לא שמח וקפץ מהאליפות הזו, להיפך יש אוהדים שמתביישים בזה והיו מעדיפים לא לקבל את האליפות הזו).
    האליפות של אינטר מרשימה השנה אפילו יותר משל יובנטוס אשתקד. אינטר לא הפסידו, ניצחו 17 משחקים רצוף, עדיין יש להם סיכוי קטן להגיע ל100 נקודות!
    אינטר ניצחה ברומא, במילאן(למרות שזה הסאן סירו המשחק נחשב למשחק חוץ), בלאציו(שברו נאחס אדיר שם, איצטדיון שלקח להם אליפות ב2002) ובפיורנטינה.

12. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה לא מבין כלום בכדורגל, כל הזמן אומרים שאינטר לקחה את האליפות בגלל יובה........., תבין דבר אחד אנו לא אשמים בכך שיובה ירדה ליגה ובכך שמילאן לא התחזקה, האליפות הזאת היא שלנו ואני(ולפחות אני) כאוהד אינטר גאה באליפות הזאת כי עשינו רצף נצחונות מדהים, ולפחות אנו משחקים ללא עזרת השופטים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/4/07
  13. Andrea21 Member

מה שאינטר עשתה העונה זה דבר מדהים והאליפות שלה היא אליפות מדהימה,על זה אין ויכוח.

אבל אין לדעת מה היה קורה אם לא היו מורידים למילאן נקודות.(אני לא מדבר על היחזוק שלא הגיע)
    חוץ מזה שמילאן הלכה מתחילת העונה על ליגת האלופות,זאת הייתה המטרה העיקרית,בינתיים אנחנו מתקדמים שם יפה.

ועוד משהו לסיום - אינטר זאת לא מילאן והיא אף פעם לא תהיה,לכן כל שנה באירופה הם מודחים על ידי קבוצות נחותות מהם,פרט לעונת 2002/3 אני לא זוכר את אינטר בשלבים הגבוהים של המפעל.

14. riquelme1 Member

תלמד לקרוא, אף אחד לא אמר שאינטר אשמים, פשוט הצבתי עובדות, האליפות של אינטר מגיעה בלי יובה ומילאן חלשה למדי, ועם הליגה שנמצאת ב שיא השפל שלה ב20 שנה האחרונות. זכיה בליגת האלופות הרבה יותר קשה מזכיה בליגת האיטלקית.

15. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא אמרתי לא אמרתי שהזכיה בליגת האלופות קלה יותר מזכיה בליגה האיטלקית, אבל בליגת האלופות טעות אחת קטנה תגרום לקבוצה לעוף מהטורניר ויש והמזל משחק את שלו בטורניר הזה, להיפך הליגה.