אלופות: תמונת חצי הגמר הושלמה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏10/4/07.

1. Bensh Member

אתה שוכח שמדובר כאן בכדורגל... מהמקומות הבודדים בחיים האלה שעדיין אפשר לראות בהם סטטיסטיקות נמעכות

2. Raulito Madridista

הניצחון של מילאן אתמול באמת היה יוצא מן הכלל, אבל אני אמרתי משהו אחרי המשחק של ריאל מדריד נגד באיירן. אם זו הייתה קבוצה אחרת זה לא היה מושג בכזאת קלות. באיירן מינכן העונה קבוצה מאוד בינונית, ראיתם שכל פעם שנעדר להם שחקן אחד מרביעיית הקישור הרגילה שלה, כל המשחק מסורבל. היצפלד לא יכול להפוך קבוצה בינונית בחודשיים לקבוצה מעולה. לנוכח המשחק הראשון חשבתי שבאיירן תעשה את העבודה, בכל זאת בבית יש לך היתרון עצום, אבל זה לא קרה, הקישור של מילאן עם כל זה שהעונה הוא בעיקר, לא עשה כלום, השחקנים הללו הם על הנייר הטובים בעולם והם בכל זאת מגיעים למשחקים גדולים.

אבל, אני לא מבין מה ההצהרות הטיפשיות פה. מילאן השנה ממש לא יותר טובה ממנצ'סטר יונייטד. אל תשכחו את כל הבושות שמילאן עשתה בליגה ושמנצ'סטר עושה צחוק מהפריימרליג. יכול להיות שבעמדת הקישור, מילאן טובה יותר, אבל אני לא בטוח שזה בהפרש אדיר. כריסטיאנו רונאלדו שחקן ענק, קאריק בעונה טובה מאוד, פלטצ'ר הראה לנו במשחק נגד רומא שהוא גם שחקן מהצורה הראשונה, ועל סקולס וגיגס אין מה להרחיב. קאקא דווקא העונה במילאן קצת מאכזב יש לי הרושם, והחוד של יונייטד עם רוני הרבה יותר טוב.

מילאן קבוצה מפוארת מאוז, היא התחילה לחזור לשלבים הגבוהים בעונת 03\2002, בליגת האלופות, אז זכתה בליגה. לכל אלו שאומרים חצי גמר ובלה בלה בלה. חצי גמר בליגת האלופות זה לא תואר, זה לא מעניין אף אחד וגם שחקני מילאן לא ייזכרו שהם הגיעו אשתקד לחצי הגמר. מבחינתם הם עפו ונכשלו במטרה להגיע לגמר, ולא עשו את שלהם.
    מה דווקא שאני כן זוכר ממילאן, ומצטער אם זה יישמע קצת בוטה, זה דווקא שליליות בליגת האלופות. ב03\2002, אם כל הכבוד על הניצחון המרשים הכפול על באיירן מינכן וניצחון גם בריאזור נדמה לי(עונה מדהימה של אינזאגי), היא לקחה את הגביע בהרבה מזל, וכדורגל שלילי ומכוער. את ריאל מדריד בכלל בשלב הבתים השני, היא עברה כי סיימה ראשונה, בגלל שנפסל שער חוקי של ראול בסאן סירו ואני עוד זוכר את זה. את אייקס היא עברה בשנייה האחרונה ברבע הגמר, ובחצי הגמר היו את המשחק הכי מכוערים בשנים האחרונות, שני הדרבים עם אינטר.
    עונה לאחר מכן, אחרי היתרון של 4-1 על דפור, היא הובסה 4-0 ועפה הביתי,
    לא צריך להזכיר מה היה באיסטנבול.

3. Spanish Weapon Member

אני כבר מתחיל לפטנז על שחזור הגמר מ2005 : ליברפול - מילאן
    ההזדמנות המושלמת של מילאן לנקום על ההפסד המביך ההוא באיסטנבול.

בכל אופן , משחק הגנה מושלם אתמול מילאן לצד מחדלים בהגנת באיירן הביאו למילאן נצחון מוצדק לכל הדיעות , כל הכבוד לאנצ'לוטי שהצליח להרים הרכב מצויין למשחק סופר קשה באליאנז כשהוא מצוייד בחלוץ בן 34 בדמותו של פיפו אינזאגי שלא מפסיק לכבוש נגד באיירן.

4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

למעט כריסטיאנו רונאלדו, כל מילה בסלע :aaa021:

5. Andrea21 Member

היצפלד הוסיף והחמיא ליריבתו: "הגענו בכושר טוב והיינו מוכנים, אבל אני חייב להודות שאין לנו את הקלאסה של מילאן. כשהם מניעים את הכדור הם מגיעים לשלמות טכנית. הם משחקים בצורה מאוד אינטילגנטית ומנצלים כל טעות של יריביהם. מילאן היא אחת מהקבוצות הגדולות בעולם.

איזה יופי לראות מאמן שלא מחפש תירוצים,כל הכבוד לאוטמאר היצפלד.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חברים אתם מביישים את הגזע הארי, רק בלבכות אתם עסוקים.

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

הוא בסך הכל ציין עובדות של שנים עברו.

אוטמאר ג'נטלמן אמיתי. במקום לבוא ולהתלונן כמו בכיינים על השיפוט בצמד המשחקים, צריך להסתכל על התמונה בצורה אובייקטיבית כמה שזה קשה אחרי הפסד. מילאן זה חומר אחר שמתחילת העשור כולם מרגישים אותו על בשרם.

אוטמאר יבנה באיירן עם קצת יותר אופי ממה שמגאת' עשה. יש בעיית אופי רצינית עם איך שנראנו אתמול. אפשר לסמוך על האדם הגדול הזה.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

סלע אני ממש לא אהבתי גם את המילים לאלכס פרגוסון ואם היה לי כח הייתי מתווכח על זה, אבל תחשוב רגע ברצינות ותבין בעצמך שהדברים שנאמרו הם קשקוש. לקרסוליים של היצפלד.. נו..

ואני מעריך את אוטמר היצפלד ומעריץ אותו בעיניים עצומות, לא פעם ולא פעמיים אמרתי שהוא הטקטיקן מספר אחד בעולם (לפחות בקדנציה הקודמת שלו בבאיירן), אבל להגיד דברים כאלה זאת.... עזוב. אם היה לי כח (וזמן) להיכנס לויכוח הייתי נכנס.

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

פרגסון מאמן גדול, וכמובן שיש כאן הקצנה של הדברים. ת'לוקח את זה קשה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

10. tiktin Member

את היצפלד עדין אי אפשר לשפוט, חכו שהוא יסים עונה ואז יש 3 חודשים של דיבורים.
    הקדנציה הקודמת שלו לא ממש נחשבת כי מאז הוא לא אימן שום קבוצה.
    בקשר לפרגוסון- הוא מאמן ענק, עובדה שהוא כל כך הרבה שנים במועדון ועובדה שלא החליפו אותו כשהקבוצה נקנתה על ידי זוג מלירדרים.
    גמר נוסטלגי זה הולך לקרות... ואני חושב שגם הפעם יהיה לנו משחק מאוד מאוד מעניין... לא 3:3 ולא 7:1 אבל יהיה מעניין...

נערך לאחרונה ב: ‏12/4/07
  11. F-Sider Member

תפסת תחת.
    אם השחקנים של רומא הם קונוסים השחקנים של באיירן מינכן זה אוויר האגפים הכי חלשים שלכם בכל ההיסטוריה, לל הטירון ואוטל שהוא בכלל קשר דפנסיבי, ואל תשכח את העובדה העצובה שאפילו שטוטגארט מתעלה מעליכם (עם עונה מצוינת), אתה תמיד יכול להמשיך לבכות ולתרץ או פשוט להודות במציאות העגומה שבאיירן כבר לא פאקטור בכדורגל האירופי.

היצפלד יותר טוב מפרגי? בדיחה ענקית, פרגי לקח קבוצה בינונית ועשה ממנה הקבוצה הכי גדולה של שנות ה90 והחזיק בקבוצה הגדולה הזאת 20 שנה והוא עדיין פה, בין 93'-03' הוא לקח 8 אליפויות אנגליה מתוך 10 אפשריות, ואל תשווה את הליגה האנגלית לליגה הגרמנית.
    אפילו מוריניו המצוין מחזיק בקושי 3 שנים בצ'לסי.

בקשר לכריסטיאנו, אני לא מסוג אלה שמתחילים להגיד השחקן הכי טוב בעולם, אבל אין שום ספק שהוא אחד הטובים והוא אחד הגורמים הגדולים לזכיה האפשרית של יונייטד (ולא היחיד, אי אפשר לשכוח את פרגסון ואת כל הותיקים הבריטים ששמרנו עליהם וגם החתמות גאוניות כמו אברה, וידיץ', VDS).

אני מבין שאתה מאוכזב מזה שהודחתם מהגביע, אבל השנאה שלך ליונייטד היא שנאת חינם.

נערך לאחרונה ב: ‏12/4/07
  12. Wave Member

:aaarofl:
    אתה רציני?
    כריסטיאנו רונאלדו לא עשה מהומה בכדורגל?
    פרגי לא מגיע לקרסוליים של היצפלד?
    באמת שנשברו פה שיאים

13. Number 8 Member

הידעתם שאינזאגי הבקיע שישה שערים בחמשת המשחקים האחרונים נגד באיירן? הולך טוב לפיפו נגד הבאוורים.

14. W.Rooney Member

אתה מתכוון לקבל על התגובה הזאת תגובה נורמלית בחזרה ? מה קרה, ההפסד אתמול מתחיל להשפיע עליך ?

מה שפרגוסון עשה, לא עשה וגם לא יעשה בקרוב אף מאמן בכדורגל העולמי. אני לא מוריד בערכו של היצפלד, אבל פרגוסון הוא המאמן הגדול ביותר שדרך אי פעם על מגרש כדורגל. אם מבחינתך זכייה בליגת האלופות הוא התואר היחיד אותו מאמן שמשיג נחשב למשהו, אתה בבעיות. מה עם הליגה ? מה עם הגביע האנגלי ? ליגת האלופות הוא לא המפעל היחיד בכל שנה בו יונייטד מתחרה. אם המדד שלך הוא עפ"י זכייה בגביע הזה, לך תצוד יתושים.

15. Jose Mourinho Member

אתה ממש, אבל ממש לא ריאלי. ושוב, אני בספק אם היית יכול להגיד את זה אם לא הייתם מנצחים במינכן. מנצ'סטר מוליכה את הליגה האנגלית בגאון השנה וכמעט לא מאבדת נקודות. מילאן רחוקה רחוקה מ2 המקומות הראשונים באיטליה(גם אם תחזיר לה 8 נקודות היא עדיין תהיה 7 פחות מרומא ו25 פחות מאינטר), ולפני הפגרה היא נעה בין המקומות 12-14 בליגה.
    מילאן ממש לא קבוצה טובה יותר ממנצ'סטר יונייטד העונה, גם אם מילאן תעלה לגמר. זה כמו שתגיד שמילאן קבוצה יותר טובה מאינטר העונה. ליגת האלופות לא קובעת איכות של קבוצה, אלא הליגה המקומית.
    תגיד, על ליגה מקומית וגביעים מקומיים שמעת? היצפלד מאמן גדול, פרגוסון לא נופל ממנו, הסקוטי מאמן ענק.
    רונאלדו כיום ממש, אבל ממש לא נופל מקאקה. אליפות עולם? כן, קאקה ישב על הספסל ועודד את החברים מברזיל ב2002 ובזכות זה הם זכו בגביע. לקאקה יש אליפות איטליה זה נכון, אבל זה לא רחוק שגם לרונאלדו תהיה אליפות אנגליה. ומנצ'סטר כן זכתה בתארים ב3 שנים האחרונות, גביע אנגלי וגביע הליגה.
    בעמדת השוער יונייטד טובה יותר. בהגנה מילאן טובה יותר בעמדת המגן הימני אבל יונייטד טובה יותר בעמדת המגן השמאלי. צמד בלמים? מילאן לא נופלת מיונייטד ולא ההיפך. קישור הגנתי יתרון קל למילאן, בקישור התקפי כ.רונאלדו כיום שווה ערך לקאקה. חלוצים? רונאלדו ממש לא יותר טוב מוויין רוני, וסאהה העונה מתפקד טוב הרבה יותר משאר החלוצים של מילאן. גם בספסל אין יתרון למילאן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/4/07