הסגל של ליברפול נופל מזה של צ'לסי ושל יונייטד. אך בינוניים? צ'אבי אלונסו הוא בינוני? קארגר הוא בלם בינוני? פינאן הוא מגן בינוני? סיסוקו?קראוץ'?קויט? שחקנים מהטופ.
כל השחקנים שאמרת בטופ פרט לקויט,זה לא חלוץ מהטופ עם כל הכבוד.חלוץ נחמד לא יותר. ושכחת את הגדול מכולם - סטיבן ג'רארד,אחד השחקנים הגדולים בעולם ללא ספק.
חלוץ נחמד לא יותר? איזה שטויות, אתה כנראה לא רואה את הליגה האנגלית, קויט הוא אחת הסיבות המרכזיות לכושר המצויין של ליברפול, חלוץ חכם עם ראיית משחק מצויינת. לליברפול אין מה להתבייש בסגל שלה
הסגל שלהם לא מתקרב לזה של צ'לסי/מילאן/יונייטד. יכול להיות שבינוני זאת מילה קצת קשה, אבל צריך להבדיל בין הטופ של רונאלדו, גיגס, רוני, פירלו, קאקה, באלאק, דרוגבה ושאר שחקנים כאלה ששלושת האחרות משופעות בהם לבין הטופ הבינוני יותר שזה שחקנים בסגנון של קראוץ', סיסוקו, קראגר, אודו, קאריק ודומיהם לצורך העניין. ליברפול מגיעה למעמדים האלה תודות לבניטז - הסגל שלה ממש לא שווה את זה.
קויט הוא החלוץ המוביל של ליברפול. לא יודע כמה פעמים ראית אותו העונה, אולי אתה מסתמך על זה שהוא הגיע מהליגה ההולנדית, אבל הוא אחד מהשחקנים המצטיינים של ליברפול העונה. אפילו אוהדי ליברפול עצמם מופתעים מהמהירות בה הוא התאקלם במועדון. לגבי ג'רארד- מי שציטטתי ציין את ג'רארד, כך שלא היה צורך להוסיף. מיותר- הווינר הכי גדול בכדורגל העולמי, ואחד הקשרים הטובים בעולם.
סקאלה זה דבר יחסי. ביחס לשלב חצי גמר ליגת האלופות, כן, קויט, ופינאן, וקראוץ' וסיסוקו וקראגר הם שחקנים בינוניים, מי יותר ומי פחות. חביבים, אם בא לך. סבירים. ביחס לרמה הדרושה, הם נחותים משמעותית. זה הספיק לפגיעת ברק אחת, לא פעמיים.
אני האחרון שמזלזל בליברפול,קבוצה מצויינת וכל מי שאומר שהם קבוצה מגעילה ואפורה אני מתווכח איתו על זה. אבל קויט זה לא חלוץ מהטופ לא משנה מה תגיד,אתה יכול להשוות אותו לדרוגבה?הנרי?שבצ'נקו?וייה?אטו?ואן ניסטלרוי? תעשה לי טובה...
אז פתאום קראוץ' שחקן כדורגל, מה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx קארגר בלם ענק, סיסוקו קשר אחורי ענק(נעדר בחודשים הקריטיים של העונה, אחת הסיבות שליברפול נפלה), וגם פינאן מגן מעולה. אז הם לא משחקים את הכדורגל הקלאסי של ברצלונה. זה לא אומר שהם בינוניים.
ואן ניסטלרוי, ברגקאמפ, רונאלדו, רומאריו ועוד רבים וטובים הפציצו בליגה ההולנדית בדיוק באותן כמויות כמו שעשו אחר כך בליגות יותר חזקות