נכון, בגלל זה אני חושב שיש רק קבוצה אחת שהיא פיבורטיית נגד ריאל ומורניו, וזאת ברצלונה, ריאל ומנצ'סטר זה מפגש שקול עם היתרון לריאל. אני חושב שההישג העצום של שאלקה יסתיים במפגש הבא נגד היונייטד או צ'לסי, אני מעדיף שזאת תיהיה יונייטד כי היא עדיפה על צ'לסי, אבל אי אפשר לדעת לאן המשחק הזה ילך. וברצלונה קודם צריכה לעבור את שחטאר...
אני חושב שמוקדם מאוד להגיד שנגמר עידן באינטר. סה"כ ראו במשחק הזה מה שרואים כל העונה, במיוחד שאין את לוסיו - ההגנה שלהם זוועתית. זה לא משהו שאי-אפשר לתקן אותו - קונים איזה אלביול, לוסיו וסמואל חוזרים מפציעה, מוכרים לריאל את מייקון ומביאים משהו נורמלי במקומו, פלוס מאמן אמיתי. אני לא מסכים עם הזלזול הזה בשאלקה - "הייתי מעדיף מישהי אחרת בחצי הגמר". היא באה לסן-סירו וניצחה את אלופת אירופה 5-2! היא שיחקה נהדר מול ולנסיה, ועלתה בצדק מוחלט. גם בבית המוקדם היו לה הופעות טובות מאוד בגלזקירשן, ולמרות שהיא הייתה מדורגת שלישית היא סיימה במקום הראשון. המסע המופלא שלהם ייגמר נגד מנצ'סטר? אמרו את זה גם על לברקוזן... מה לא פייר? ככה יש שני משחקים במקום אחד, ועוד באצטדיונים ביתיים במקום באצטדיון מלא יפנים ועובדי מאסטרקארד. הכי פייר בעולם.
אז מה יותר משפיל? לאכול 6:2 בבית מברצלונה או 5:0 בחוץ מברצלונה ללא מענה אפילו? לא סתם המאניטה נחשבת ליותר גדולה מההגצה ההיא...אם כבר משווים בין תבוסות.
ההבדל הוא בגישה. ריאל הפסידה 6-2 כי היא הלכה קדימה ללא הרף וכדורי העומק של צ'אבי הרגו אותה, כמו גם הטיפשות של לסאנה דיארה. ב-5-0 ריאל לא נראו כמו קבוצה, זה היה פשוט בושה. אפילו לא הלכו על המגרש, רק עמדו.
לא ספציפית עליך. גם בין האנשים שראיתי את המשחק, גם באולפן ליגת האלופות וגם בטח בעיתונים של מחר. הרי אם שחטאר ינצחו את בארסה, אפילו באופן משכנע, כולם ייבכו למה אין קלאסיקו, כאילו שאר הקבוצות הן כלום. כמו שבשידור של ריאל רמי וייץ אומר 5 פעמים "הבושה הגדולה מול גיחון". אז הפסידו לספורטינג חיחון, אפילו בברנבאו. צריך להזכיר לו שעדיין מדובר על קבוצה מאותה ליגה. הירידה ברמה של 18 הקבוצות האחרות בליגה הספרדית גרמה לאנשים לאבד פרופורציות.
לגיטמי לגמרי שירצו קבוצה בסדר גודל של אינטר מאשר את שאלקה,כי אחרי הכל זה חצי גמר. אבל אני בטוח ששאלקה עוד תשחק כדורגל חיובי בחצי,ראגניק הוא לא מגאת' אחרי הכל..
רמי וויץ לא מכיר שחקן אחד מגיחון, באמת מגוכח. אין שום ירידה ב18 קבוצות אחרת בספרד, הסיבה שריאל ובארסה שולטות בספרד בלי מתחרות היא העבודה שהם קבוצות עצומות שיש אולי קבוצה אחת בעולם שמתקרבת לרמה שלהם.
וסלטיק לא אכלה במוקדמות ליגת האלופות תבוסת שיא 5:0 מארטמדיה בראטיסלבה? נו. עוד יום בהיסטוריה מה שנקרא. אינטר כבר קיבלה 1:5 מארסנל אם שכחתם. אחרי השיא של שנה שעברה, עצם זה שלא הודחנו בשמינית עם כל מה שעברנו, זה מבחינתי ההישג הגדול, גם אם אכלנו תבוסת שיא משאלקה, בדיעבד אני עדיין מעדיף את ההישג הסנסציוני מול באיירן ולקבל תבוסה שכזו מאשר להיפרד מהצ'מפיונס כבר לפני 3 שבועות.
ממש אבל ממש לא. יום יבוא והתבוסה הזאת של ה-5:2 תישכח אי שם בארון כמו ה-5:1 של ארסנל ב-2003, בסאן סירו. אם כבר מי שתזכור את זה, זו תהיה שאלקה, באינטר ישכחו את זה, במיוחד אם תהיה הצלחה בשנה הבאה. אבל לנצח אינטר תיזכר כקבוצה היחידה בהיסטוריה, בינתיים, פרט לאייאקס, שחזרה מהפסד ביתי לניצחון בגומלין.
יזכירו את זה בתור סטטיסטיקה שולית בכל פעם שקבוצת הבית במשחק הראשון תפסיד... התבוסה לשאלקה תצרוב בכל פעם שתעלה.