אלופות: ריאל מנצחת את סיטי בתום מותחן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Raulito, ‏18/9/12.

1. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפציעה של וידאל נראית לא טוב, והוא השחקן הכי חשוב שלנו מול האנגלים. sucks. השער הראשון הובקע כשהוא לא היה על המגרש (וניכר שאם כן היה לאוסקר היה הרבה פחות מקום וזמן) אבל זה חלק מהמשחק והיינו צריכים להימנע מהגולים השטותיים האלה.

בסה"כ משחק טוב, יש מקום רב לשיפור והעובדה שאין לנו סקורר מנעה מאיתנו לפחות 2 מצבים מצוינים, חבל מאוד.

2. Mellow29 Kopite

טוב, תיארתי לעצמי שברצלונה יצטערו על המעבר של אלכס סונג לשורותיהם די מהר. אמצע ספטמבר, מספיק מהר? מביך לגמרי, למרות שהשער לא לגמרי באשמתו כי לא צריך לשים אותו בלם, שיקנו בלם טבעי עם משחק רגל טוב וזהו. נראה כמו שכונה מוחלטת.

ספרטק עם קצת מזל, באים לכסח אבל מסי באגף ימין בכלל לא מורגש, מצד שני טייו פשוט מתעלל במגן שלו עם משחק נהדר.

באטה מובילה 3:0 בליל, קלוז' 2:0 בבראגה, WTF קורה במחזור הזה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏19/9/12
  3. riquelme1 Member

1-1 בקמאפ נאו, תוצאה לא מפתיעה בהתחשב בהרכב של ברצלונה.

מאז שפיקה יצא אין לבארסה הגנה, רק שהוא לא נמצא אפשר לראות כמה פיקה משמעותי, כמו בחצי גמר נגד צ'לסי שפויול תפס את היד ובארסה ספגה שער אחרי היציאה שלו, בטח לא שסונג שהוא קשר אחורי בכלל משחק כבלם, וגם מאסצ'רנו למרות שהוא לא רע כבלם הוא ממש לא יכול להחזיק לבד את ההגנה.

בקישור ססק פברגאס ממשיך להיות חושך מצרים, אני מת על השחקן הזה אבל זה פשוט לא אותו שחקן שאני מכיר, ה' יודע גם איך שחקן בינוני כמו טייו עושה בהרכב של בארסה, וטיטו כנראה מאמין בו כי הוא משחק פשוט יותר מדי ומשאיר שחקן כמו אלכסיס סאנצ'ס בספסל, טייו שחקן טיפש של תנועה אחת, לא מגוון ושקוף כמו מים שחי על מהירות ותנועה אחת, קשה להבין מה טיטו מוצא בו.

1-0 באליינז ארנה לבאיירן, אני לא רואה את המשחק אבל הבנתי שולנסיה לא עשתה הרבה, לא מפתיע כמובן, בלי קשר אחורי וקישור חזק באליינז ארנה אי אפשר לנצח, פיגולי השחוק כבר עייף מאוד ואין לו שום תחליף, גם על גוארדאדו הסימני שאלה שלי רק ממשיכים לעלות, לא הרבה כלום בינתיים מאז שהגיע.

4. skyday20 Member

ריקלמה איך זה הגיוני שכל הדברים לא מפתיעים אותך.?
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

5. golding מנהלים

השער של אוסקר הוא אחד היפים שיצא לי לראות בשנים האחרונות. גאון.

6. איגור .פ. Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

7. skyday20 Member

מהלך יפה של מסירות שקאריק היה גורם מרכזי בו, בשער של מנצ'סטר יונייטד מול גלאטאסאריי.
    בסוף המהלך קאריק קיבל את הכדור לבד מול השוער, הצליח לעקוף אותו, ולמצוא את הרשת,
    למרות מיני הכשלה של השוער שהפריעה לו לבעוט בצורה יציבה. :aaa12:
    ---
    באמת שער מדהים של אוסקר, מזכיר את ברגקאמפ.

8. מזגן Member

לפרקים ספרטק עומדים בלחץ ונראים טוב

9. מזגן Member

א-י-ז-ה ש-ע-ר ע-נ-ק של ספרטק!

10. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתי היה ההפסד האחרון של יובנטוס?

11. FelaKaT Member

גמר גביע מול נאפולי.

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

בגמר הגביע מול נאפולי אשתקד.

חזרה הירואית, כל הכבוד לשחקנים שלנו, אבל קשה שלא להתבאס על המשקוף של קוואליירלה בסוף. סה"כ תוצאה די משקפת.

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הקבוצה הארורה הזאת גידלה תחת גם באירופה, ובמילים אחרות משחק טוב מאוד של יובה, זה יכל בקלות ללכת לפה ולשם אבל נקודה במשחק הכי קשה בשלב הבתים זה מאוד חיובי.

14. VAR Member

קבוצה מצוינת יובנטוס. כל כך קשה לשבור אותם שזה לא להאמין. שאפו.

והקהל שלהם היה יוצא מהכלל, שמעו רק אותם מבין כל הרבבות הלונדונים. זה למה אני אוהב את הכדורגל באיטליה.

יהיה מאוד קשה לנצח אותם השנה, כמו שנה שעברה.

15. JohnTerry26 Member

ברמת העיקרון זו לא תוצאה רעה כי יובנטוס קבוצה מצויינת, אבל חבל, אני חושב שהיינו טובים יותר ולהפתעתי השתלטנו מצויין על מרכז המגרש עם לחץ מצויין, חילוצי כדור, אם כי הרבה איבודים, כשעל המלאכה אחראי מיקל בעיקר (משתי הבחינות- משחק נפלא בהגנה, רק המסירות...). אך המינוס הגדול שלנו היה שוב מרכז ההגנה, שנפרץ בלי סוף פשוט. לואיז וטרי שיחקו טוב כל אחד לחוד, אבל משהו שם לא עובד כמו שצריך. וזה עוד מול התקפה באמת לא מבריקה, אבל ליובה יש את השחקנים להכניס את הכדורים והם ניצלו את זה טוב. היתה לי הרגשה שאוסקר ייתן משחק, אבל לזה לא היה אפשר לצפות. שער מהיפים שאני זוכר בברידג' בשנים האחרונות ובכלל היה המצטיין על המגרש לטעמי. יותר מזה הייתי מרוצה כמו שאמרתי מהקישור שמול אחד הקישורים החזקים באירופה פשוט שלט להוציא את הדקות בהן הלכנו אחורה במחצית השנייה, זה היה צריך לתת לנו את הניצחון. לא נעים לא נורא, אנחנו בהחלט יכולים להוציא תוצאה באיטליה.