אלופות: צ'לסי משלימה מהפך!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏21/2/12.

1. riquelme1 Member

מאטה סוחב את הביצים שלי, היה פשוט חלש היום ולא עשה כלום, טוב שהוא הוחלף לפני הארכה.

דרוגבה. :aaa8:

שתי ספרדיות ברבע. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

2. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

סוחב את הביצים שלי אולי, איפה קאקה של מילאן ואיפה מאטה. דידייה דרוגבה הוא החיה הכי רעה בכדורגל העולמי. צ'לסי שוב נותנת שמינית גמר לפנתאון.

3. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

טורס נראה כאילו הוא התגבר מנטלית על הבצורת, הוא נלחם והוא לא מתרגש מההחמצות.
    פשוט כואב לראות שזה האל ניניו ממדריד, שדאז לדמיין אותו במדים של כל קבוצה אחרת פשוט היה דבר בלתי נתפס.

שאפו ענקי לצ'לסי שהייתי איתה מתחילת הערב ופשוט נהנתי לראות אותה. טוב שיש נציגה אנגלית, אומנם לא שלוש אנגליות בחצי גמר כמו לפני מספר שנים אבל גם משהו.

4. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוי השאננות, אוי השאננות...
    בתחילת העונה הזכרנו בפורום האיטלקי שההגנה של נאפולי רחוקה מלהיות מספיקה לדרגים האלה. בשלב הבתים זה עוד איכשהו עבד, אבל היום הבלוף התפוצץ. יעשה בחכמה די-לאורנטיס אם ישאיר את הסגל על כנו ויקנה בלם או שניים.
    שכר הלימוד שולם - אם נאפולי עולה לאלופות בעונה הבאה היא תהיה באמת מעולה. ומברוק לצ'לסי.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אחד הערבים המרגשים שלנו בשנים האחרונות. אין בלופים, איכות מופלאה לא הייתה פה, כי איך שלא נסובב את זה, אין לנו את זה ואין קסמים בכדורגל. אבל הייתה פה לחימה אדירה, היה פה שחקן אחד, דרוגבה, שנכון, גם סיפק רגעים דוחים ומרגיזים של הצגות מיותרות, אבל בעיקר הראה, שגם בגילו, לבלמים אין פיתרון אליו, הוא מאיים, הוא מפחיד, והוא מנצח בכל קרב שהוא רק רוצה, הוא ניצח לנו את המשחק הזה, כמו שניצח הרבה בעבר. שחקני ההגנה של נאפולי יחלמו עליו עוד הרבה לילות, אין על העוצמות שלו, אין על הפיזיות שלו- מספר אחד- ואגדה.

זה היה מרגש כי לא האמנתי, ראיתי את נאפולי מגיעה לפה ושמה לפחות שער אחד, לא ראיתי אותנו שמים 4, השחקנים שרפו את הדשא עם מוטיבציה ולחימה, פרננדו טורס מקבל בכבוד כל הערכה שאני שולח אליו, הוא כל כך משקיע, הוא כל כך רוצה, הוא כל כך מתאמץ, מגיע לו חיבוק חם ואוהב.

ערב מרגש, לזכות אנחנו לא נזכה, כי אנחנו לא טובים מספיק, אבל השחקנים באו והצילו מעט מהכבוד שאבד.

6. Selby Member

אז אחרי כל הטררם וההשוואות בין הליגות יש קבוצה אנגלית אחת ברבע הגמר, קבוצה איטלקית אחת, גרמנית, צרפתית, פורטוגלית, ניקוסיה בתקפיד הסינדרלה וברצלונה וריאל מדריד שהן רמה אחת מעל כולם.

7. skyday20 Member

יפה מאוד 'בלוז'. ערב ענק בברידג',!
    די מטאו ביחד עם העוזר מאמן ג'ון טרי מצליח לתקן את המשחק של AVB ולהעיף את האיטלקים.
    מגיע להם, כל הכבוד. השחקנים המנוסים התעלו על עצמם, דרוגבה טרי, צ'ך ולאמפס.
    המאמן של נאפולי, אמר שהם לא ישחקו כמו מילאן, אבל דיבורים ומעשים לחוד.
    אם צ'לסי יקבלו קבוצה לא חזקה בשלב הבא, הם יכולים להתקדם עוד.

AW מה זה משנה אם זה מכדור רוחב, מכדור עומק או מבעיטה חופשית.

נערך לאחרונה ב: ‏14/3/12
  8. alexshw Member

זה בדיוק המשחק שמוכיח את המילכוד של צ'לסי. מצד אחד הותיקים מסרטנים את חדר ההלבשה ומצד שני עם רומאו במקום למפרד המהפך לא היה קורה.

9. AW forever Member

לא משנה, הכוונה הייתה שכל הכדורים האלה שהתעופפו לרחבה טופלו בצורה די חובבנית ע"י ההגנה, ושהכיסוי של הבלמים היה לא טוב. בכל מקרה water under the bridge http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

10. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף אחד לא מסרטן אף אחד. שיטת המשחק לא התאימה לשחקנים, ובצדק. טרי לא צריך לרוץ מהחצי אחרי חלוצים, רק כי וילאש בואש צריך אותו כקשר אחורי.

11. alexshw Member

הופכים את חייו של מאמן לגהנום אחרי 2-3 תוצאות לא טובות.

12. skyday20 Member

ג'ון טרי, החל להעביר הוראות טקטיות לקראת הסוף.
    אם מוריניו היה שם הוא היה אומר לו: שב בשקט... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    ------------------------------------
    מילה טובה לריאל שניצחו את המשחק בפער גבוה עם הופעה משכנעת בלי להסתבך.
    https://p.twimg.com/An-tdP3CQAE5cq5.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏14/3/12
  13. Ricky van Wolfswinkel Member

אני רוצה לציין לטובה את איבה (שחקן העונה שלי) ואת לואיז שכנארה אחרי הבישול לקבאני הפך למאוד אחראי.
    אני עדיין לא חושב שצ'לסי בדרך הנכונה, אנחנו נעלה על דרך המלך מתי שיהיה ניקוי אורוות שיעיף מהקבוצה סוסים מתים כמו אשלי קול, בוסינגווה ותסלחו לי, גם למפארד שהיה היום אנמי לחלוטין.

14. VAR Member

כנראה שבסוף אין תחליף לניסיון. נאפולי שילמה על ההחמצה ההיא של מאג'יו במשחק הראשון, היא שילמה על ההחמצה הגדולה של קבאני בתחילת המשחק (מחלוץ ברמתו אני מצפה לשים את זה בפנים ולא משנה שזה בא לו לרגל שמאל) והיא שילמה בענק על ההגנה הגרועה שלה. כל 4 השערים של צ'לסי (אני לא מדבר על השער של איבאנוביץ' אלא על השער של מאטה בסן פאולו) ממתנות שבלתי נתפס לראות דברים כאלה בשמינית הגמר. ארוניקה בלם חלש ביותר והיה אשם ב-2 הראשונים של צ'לסי היום.

בסופו של דבר הקבוצה הפחות טובה אך היותר מנוסה עלתה לרבע הגמר. באסה, מקווה שיקבלו את אחת הספרדיות.

15. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

וילאס בואש האמין בקו הגנה גבוה שלא יכל להתמודד עם לאבצי. די מטאו עשה את הדבר המתבקש. ולאבצי לא הורגש. אין מצב שבמשחק מסודר נאפולי הייתה מבקיעה גול.