אלופות: מסי מכאיב לריאל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Raulito, ‏26/4/11.

1. 亚历山大帕托 Member

http://i52.tinypic.com/10hlxxh.Xxx

מכירים את זה שאתם מאמצים את אופי הקבוצה שאתם אוהדים?

2. אבו Member

אבל טעויות שיפוט מתאזנות, לא?

3. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקלות המשחק החלש מבין השלושה ששוחקו עד כה ברצף הזה. כשהעולה לגמר כנראה כבר נקבעה, אפשר לקוות לפחות שהמשחק הרביעי יזכיר את ההצגה שהייתה בגמר הגביע.

ומה הקטע של ארגנטינאים קטנים עם סלאלומים גדולים? זה כבר מתחיל להיות נדוש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

4. Jack Wilshere Member

כנראה שמדובר בקבוצת הכדורגל הגדולה בהיסטוריה, אבל הם כל כך מגעילים ומרגיזים. כל עבירה נגדם גוררת מינימום שלושה גלגולים באוויר, חצי קבוצה עטה על השופט, הספסל מזנק ממקום מושבו. הרבה זמן לא ראיתי דבר כזה.

לגופו של משחק. עד ההרחקה ריאל הצליחה לשבש לברצלונה את המשחק. עם שחקן פחות זה כמעט בלתי אפשרי לעצור את ברצלונה. מסי עם עוד שער לפנתאון. מרסלו שחקן התקפה טוב, אבל הגנתית הוא חור. בגול הראשון הוא פשוט ליווה את אפלאי שבישל למסי.

אם לא יקרה משהו באמת דימיוני, הגמר יהיה ברצלונה יונייטד. לטעמי ברצלונה פייבוריטים ובכל זאת ליונייטד יש את ההגנה הטובה והמנוסה בעולם, כך שיש להם כלים לשבש את המשחק של ברצלונה, ובמשחק אחד הכל יכול לקרות.

5. קטלוני Member

ברור שחוץ מהתגובה הזו אתה לא תעקוב אחרי מה שרשמתי.
    כתבתי שלא היה אדום,כתבתי שהגיע הזמן שפיפ"א יחליפו שופטים שרמת לא מתאימה לליגה למקומות עבודה כבר מאז מונדיאל 2006.אבל אתה לא תראה את זה.אתה לא.כמו האדום.אתה לא תראה את כניסה של אדבאיור לפנים של בוסקטס שחייבה אדום,אתה לא תראה שגם די מאריה צלל בלי הפסקה.
    אני לפחות מסוגל לומר שאני נגעל מהשיפוט.חבל שאתה לא יכול לראות שום דבר בגלל שנאה לברצלונה.

6. THE STRETFORD END Member

אבו

טעויות שיפוט מתאזנות חוץ מנגד ארסנל כי כולם אוהבים לדפוק אתכם,דווקא.

7. avdz7 Member

אחרי 20 דקות הפסקתי לראות את השעמומון הזה כשהבנתי לאן המשחק הזה הולך, ואז האדום המרגיז הזה והלא מוצדק, שהותיר לריאל רק להתגונן ולקוות לסיים את המשחק ב0-0, ובמשחק השני לנסות להוציא משהו. בקיצור, אדום לא מוצדק שהרס את התוכניות ואשכרה העלה את ברצלונה לגמר. מגעיל... שנה אחר שנה ודבר לא השתנה. ליצנים שם באופ"א

8. aloneli Member

3 משחקי הקלאסיקו היו מאכזבים מאוד.

אני לא יכול להבטיח שב-3 המשחקים ביחד כל קבוצה הגיעה ל-10 מצבים,סטטיסיטקה הזויה שיש כאלו שחקנים על המגרש.
    מזל שיש מסי שהעיר אותנו ממשחק טקטי בצורה קיצונית.

לגבי השיפוט לא מגיע אדום לפי דעתי,וכמעט כל משחק שאני רואה בזמן האחרון נקבע לפי טעות שיפוט(לא רק לבארסה) וזה קצת הורס לי מהערך של המשחק.

אגב האדום מזכיר את האדום שקיבל ריברי שנה שעברה מול ליון.מעניין אם הוא גם יקבל הרחקה מ-3 משחקים..

נערך לאחרונה ב: ‏27/4/11
  9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת, אני חושב שאיך שהמשחק התפתח, עם האווירה החמה, עם הטענות על כל פאול ועם הצורה שפפה הלך לכדור, אדום נראה בזמן העבירה כצעד הנכון. אולי לאחר צפייה בהילוכים החוזרים זה לא נראה אדום, אבל במראה ראשון, מבין לחלוטיין את ההרחקה.

אז כן, ברצלונה קבוצה טובה יותר, הייתה טובה יותר לאור המשחק ולכן הגיע לה לנצח.

10. xavi6 Member

קנינו את השופט וככה ניצחנו. רק ככה ברצלונה מסוגלת לנצח משחקים גדולים, עוד לא הבנתם? אני בכלל לא מבין למה אתם טורחים לראות את המשחקים האלה, יש סטנגה באנגליה, מספרים הליגה הטובה בעולם. אני בכלל לא מבין למה אתם מופתעים מכל אדום גבולי לטובת ברצלונה? הרי שחקני ברצלונה צריכים שישברו להם רגל ורק אז, אולי אולי, השחקן ראוי לקבל צהוב. כניסה ברוטאלית לרגל של שחקן בלי קשר לכדור לא מצדיקה אדום ישיר. בכלל, פפה לא שחקן מלוכלך ואגרסיבי, הוא מאוד הוגן.

שחקני ברסה צריכים לנצח משחקים כשרגליהם קשורות, ידיים כבולות באזיקים, ושהיריבה תשחק עם 15 שחקנים. רק אז יגידו שמגיע לה. תמיד זוכרים מה שנוח. האדום לפפה היה מוצדק, וככה גם לאדביור שבא ונתן תצוגת קרב מדהימה. בלחימה משולבת הוא לפחות חגורה כתומה. מרסלו? הבחור דורך על שחקנים. ארבלואה נותן להם קטנות בלי קשר לכדור. אבל העיקר שלפפה לא הגיע אדום.

תרשום תרשום-שופט ******. מוריניו.

11. George Best Member

מה מדד זיהום האוויר בבירת הנגב בימים אלו?
    הכל בסדר איתך?

גם שנה שעברה בארסה הייתה קבוצה יותר טובה מאינטר, ולא היה ספק שהאיטלקים היו ראויים להעפיל לגמר, אחרי כל הניסיונות של הפודלים (השופטים) של פלאטיני להעלות את הברביות שלהם (בארסה) בכל מחיר.

זה כדורגל, לא כדורסל.
    בכדורסל הקבוצה היותר טובה תנצח, בכדורגל לא, זה השוני ומה שיפה בענף המופלא הזה.

12. Los Che Member

http://up352.siz.co.il/up1/zte1dniztmgz.Xxx

לא פעם, לא פעמיים וגם לא שלושה. הקבוצה הטובה יותר ניצחה היום, אבל מצטיירת כאן מגמה עם ריח מסריח. חבל.

13. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

בגול הראשון, השני, או השלישי שהם זחלו להוציא מהרשת בסן סירו?

14. קטלוני Member

בוא תסביר מה זה יתן לאופ"א שברצלונה תגיע לגמר?
    לא אותן טענות היו נגד פיפ"א שהיא רוצה את ספרד בגמר?

15. George Best Member

לא הבנת.
    בארסה הייתה קבוצה יותר טובה באופן כללי (לאורך עונה שלמה ובכלל), שים לב שכתבתי "ולא היה ספק שהאיטלקים היו ראויים להעפיל לגמר".

נערך לאחרונה ב: ‏28/4/11