צריך להוציא חוק חדש שלקבוצות שמשחקות נגד ברסה מותר לעלות עם 13 שחקנים כדי שאחרי שהשחקן ה-12 של ברסה (להלן: השופט) ירחיק לה כרגיל שחקן ישחקו על המגרש 12 מול 12.
האדום הלא מוצדק של פפה טרף את הכל לריאל מדריד, פפה הוא חולה נפש, שחקן מפגר, אבל זה לא אדום, צהוב כן. המניפולציה של הבלרינות מקאטלוניה עשתה את שלה לשופט. אבל לא יודע אם זה גורם ישיר לשער היתרון כמה דקות אחרי כן, כי מרסלו מגן מאוד חלש הגנתית, אפלאיי עבר אותו כמו מים והשאר היסטוריה. השער השני, קלאסיקה נוספת לספר של מסי וברצלונה, איאפשר לעצור סללום משחקן כזה בלי עבירה(דווקא כאן לאסנה דיארה היה חייב לבצע עבירה לפני שהוא נכנס עם הכדור לרחבה) לי לא נראה שמוריניו בא לנצח את המשחק, ההתקפה שלו הייתה זוועתית, כולל כל שחקניה, שום מתפרצת, משחק מסירות, אף דאבל פס או משחק עם המגנים. עם לכל הכבוד זאת ברצלונה, גם לפני הרחקתו של פפה לא ראינו משהו מיוחד מעבר לכדורים על הגוף של רונאלדו ואדביור(אירוניה שהוא לא הורחק ופפה כן). מוריניו שיחק על תיקו וקיבל זבנג לפרצוף. לפחות יש לו את מי להאשים.
אני חושב שזה המשחק הראשון מבין כל הקודמים שבארסה קיבלה עזרה מהשופט שהוא לא החזיר לה. אולי אדום לאדבאיור הגיע, אבל זה לא יעניין אף אחד. מבחינתי נסגר החשבון עם הניצחון שנגנב מריבאלדו ב2001, נסגר החשבון על ההתעלמות מהתפיסה של קרבאליו ב2005, שאף אחד לא יזכור את זה כי זה היה נגד בארסה. קל לכתוב שבארסה נהנית כל הזמן מהשופט, אבל קל גם לשכוח שבכל אחד מהמשחקים האלה גם נדפקה מהשופט. שטארק שופט גרוע, עוד מצ'לסי 2009 ראו את זה. מי שלא זוכר או לא רוצה לזכור את מה שקרה ב2009, קרו דברים דומים למשחק הזה רק שאז כמעט וצ'לסי לא ראו צהובים ולא היה פנדל לבארסה. לא קשור לבארסה, אופ"א פשוט לא יודעים לבחור שופטים. וכרגיל יבואו אנשים לטעון שבארסה לא ראויה לתואר אם וכאשר. לא אכפת לי, הרי אם זה היה הפוך ושחקן בארסה היה מורחק וזה היה משפיע, היו באים בטענות לאוהדי בארסה שהם בכיינים. אה כן, וומבלי 2011, קרוב יותר מאי פעם.
אין ספק שברצלונה קבוצה עדיפה בין השתיים, ומקומה בגמר ראוי לה. אבל חבל שזה הגיע בדרך הזאת. לא בצורה הזו, קבוצה כה גדולה ומהוללת ששמה הולך למרחקים, צריכה לצבור הישגים. לא בנהי ובבכי לאיש עם המדים- אלא בזכות אותו כדורגל יפה שהפך אותה למותג כל כך מצליח ברחבי העולם.
*משחק גרוע, זה חצי גמר ליגת אלופות, לא הקרב המכריע בWWE. כדורגל לא ממש היה שם. * מסי גאון. אפשר לשנוא, אפשר לתעב, אפשר לאהוב- אי אפשר שלא להעריך * פדרו-בוסקטס-אלבס- כל להקת המתחזים הזאת של ברצלונה- בא לי להקיא. איכס! * השיפוט,כמובן. אפשר לכתוב ספר כבר על כל טעויות השיפוט הקריטיות לטובת ברצלונה. פשוט לא יאומן, ומה שמצחיק זה עד כמה מגוחכות ההחלטות האלה- אדום!? בושה. השופט הכריע את המשחק הזה, והכריע את ההתמודדות כולה!ולא מעניין אותי לשמוע למי מגיע ומי טובה יותר ובלה בלה בלה. זה פשוט לא רלוונטי לנושא, אז חדל!
על כל שריקה קטנה, אפילו חוץ, כל השחקנים במגרש רצו לשופט, על כל נגיעה השחקנים התעופפו לדשא והתפתלו. לא נהנתי. אני לא מתלהב לראות את ברצלונה מניעה כדור כמו כל המחצית הראשונה - על החצי ומטה לכיוון הרחבה. מוריניו שוב סגר אותם נהדר אפשר קשה לעקוץ שיש את פויול ופיקה מאחורה. טעויות שיפוט, שיהיה. ההתנהגות של השחקנים הייתה מגעילה. כמה התחזויות, על כל שטות התחילו מריבה, השוער המחליף קיבל אדום! איזה ליצן. נתראה בוומבלי בע"ה ופרגי.
אין מה לעשות, חייבים לתרגל משחק של 10 מול 12 לפני משחקים מול ברצלונה, כי זה מה שיהיה במשחק. גול ענק של מסי, אבל איך אפשר לתת אדום על הליכה לכדור? נו באמת, ומה עם הפאולים של מסי, זה אפילו לא צהוב? חרא משחק באופן כללי.
ברצלונה קבוצה טובה יותר ולכן מגיעה לה להגיע לגמר. מוריניו יכול להאשים רק את עצמו. ברגע שמוריניו פתח את תיבת הפנדורה שנקראת שיפוט, כשבחודש האחרון הוא התעסק בשופטים תחת כל עץ רענן, שלא יתבכיין אם אחרי זה הוא יפגע מהשיפוט. מה שהיה היום במדריד זה אנטי כדורגל, זה גנון. שחקנים מחפשים את ההצגות, הגלגולים על הדשא ובזבוז בזמן במקום לשחק כדורגל. מוריניו תרם לזה בכך שבכל הראיונות האחרונים שלו הוא לא חיפש במפגשים האלה כדורגל אלא את המסביב. לא יודע, אולי זאת הייתה הדרך שלו לעצור קבוצה טובה יותר, אבל למעט הזכייה בגביע, הוא נכשל לחלוטיין. אגב, כל הדברים למעלה לא מנוגדים לעובדה שלדעתי מדובר במאמן גדול. אבל, ואנשים שוכחים את זה, גם במאמן יחסית צעיר שלמרות ההצלחות שלו יש לו עוד הרבה ללמוד.
איזה אובייקטיביות? זה פשוט מרתיח שנותנים אדום ישיר(!) על הליכה של פפה לכדור. שופטים שאין להם מושג בכדורגל, וזה לא הוגן שמשחק מוכרע ככה. כן משה אתה צודק בגלל שקבוצה היא טובה יותר אז מגיע לה לעלות. זה ספורט, בספורט תקרא אם יש דבר כזה מגיע. מה זה מגיע? זה כדורגל, צריך לשים את הכדור ברשת. אתה יודע כמה משחקים חרא היו ליונייטד העונה? אז מה לא מגיע לה להיות מקום ראשון?
לא ראיתי את המשחק, נהנתי ממשחק נהדר בקרייבן קוטג' בין פולהאם לבולטון, אבל את ההרחקה כן ראיתי, ואי אפשר שלא להתעצבן. עד מתי בארסה תקבל מתנות מהשופטים במשחקים גדולים?לא מספיק שהם קבוצה כ"כ מפחידה? העתק של מכבי כדורסל בארץ. אותו ערב ביזיוני בגשר, שנה שעברה ההרחקה של מוטה, חודש שעבר האדום ההזוי לואן פרסי, היום האדום (בקושי פאול) לפפה, די, בחיי שנמאס. מסי...לא אנושי.
כל כך צפוי..... וכרגיל מוריניו שוב יחזור על המנטרה הרגילה"אכלו לי,שתו לי..." ככה זה כשמשאירים שחקן כמו קאקא על הספסל במשחק ביתי מול קבוצה שחסרה שלושה משחקניה הבכירים,ככה זה כשנותנים לשחקן כמו פפה להשתולל כאוות נפשו כשהופכים שחקן כמו מרסלו לפרא אדם שדורך חופשי על רגליים של שחקנים... נכון,גם אני לא אהבתי את התיאטרליות של אלבס,בוסקט ואחרים אבל אם לרעל מדריד מותר לכסח כל מה שזז אזי גם לבארסה מותר להחזיר אם כי בנשק אחר. כמה טחנתם כאן את המוח בשבועיים האחרונים! עכשיו עלה עשן לבן ומה שנשאר זה אליפות שלישית רצופה פלוס גמר הצ'מפיונס לבארסה וגביע שוקו מסכן ושבור למוריניו המתוסבך וחבר כסחניו, זה מה שנקרא סדר עולמי לא חדש.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/champions.Xxx