אלופות: מסי מכאיב לריאל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Raulito, ‏26/4/11.

1. Zizou10 Member

אני מסכים עם בלאוגרנה, מסי כמעט אף פעם לא צולל, ולפעמים מנסה לסחוט עבירה מנגיעות קלות ברגליים (כמו כל כדורגלן-וממש אין עם זה בעיה), אבל בד''כ הבנאדם ממשיך עם הכדור למרות שמנסים להכשיל אותו שוב ושוב, זה מה שמדהים אצלו.

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ואתם עוד מעיזים לדבר על מותר ואסור?

3. Emile Zelicky Member

קודם כל, בלאוגרנה, מאיפה קבעת שברסה הקבוצה הטובה בעולם?
    את זה הם יצטרכו להוכיח.
    שנה שעברה אינטר ניצחה את ברצלונה ועלתה לגמר וזכתה בגביע.
    אז בעונה שעברה אינטר הייתה הקבוצה הטובה באירופה!
    ברצלונה תיחשב לקבוצה הטובה באירופה אם תנצח בגמר ליגת האלופות.
    כל עוד הם לא עשו את זה, אין לך שום בסיס להגיד שברצלונה הקבוצה הכי טובה בעולם.
    אף אחד לא אומר שדריכות כמו של מרסלו על פדרו זה בסדר.
    אבל מה ששינה את מאזן הכוחות במגרש היה ההרחקה של פפה שהגיעה כתוצאה מצלילה ו-17 גלגולים של דני אלבס, כאשר פפה בכלל נגע בכדור!
    ועל זה הטענות.

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/11
  4. Blaugrana Blood Member

אכן מההודעות האחרונות שלי ניתן להסיק שדעתי היא שבארסה ויונייטד הקבוצות הטובות
    באירופה (וריאל לא רחוקה בכלל). אתה לא חייב להסכים ואני גם לא אובייקטיבי....

רק שאלה קטנה..אתה חושב שפורטו של מוריניו או ליברפול של בניטס היו הקבוצות הטובות
    באירופה כשזכו בצ'מפיונס? אם כן אז אין לי מה להוסיף....

5. Emile Zelicky Member

לא יודע אם הן היו או לא, אבל הן ניצחו את המשחקים שלהן בדרך לזכייה וזכו בליגת האלופות.
    מחזיקת ליגת האלופות=אלופת אירופה, לא הקבוצה הטובה באירופה.
    אפשר להיות הקבוצה הטובה באירופה אבל לא לזכות אף פעם בליגת האלופות, אבל זה המשחק, המטרה לנצח, כל עוד אתה לא עושה את זה, את אף אחד לא מעניין שאתה הכי טוב.

6. Ian Wright Member

הייתי אומר שדיי הוכחת את הטענה שלו וסתרת את עצמך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

7. Blaugrana Blood Member

העיקר שאתה סגור על עצמך אחי....

8. Emile Zelicky Member

אבל אז אין דבר כזה הקבוצה הטובה בעולם, כמו שהוא קורא לברצלונה.
    כי יכול להיות שהיא כן, אבל אם בתוצאות זה לא מתבתא, אז למי אכפת?
    ואמרתי שאם ברסה תזכה, היא תחשב לקבוצה הטובה באירופה.
    כי לרוב מי שזוכה באליפות של ליגה מסויימת הוא באמת היה הכי טוב בליגה הזאת, אבל זה לא מחייב,.

9. Ian Wright Member

לפני שנתיים היא זכתה בליגת האלופות. בעונה שעברה היא הייתה מרחק שער אחד מעלייה לגמר(השלימה באותה עונה גם 6 תארים - הקבוצה היחידה שעשתה זאת בהיסטוריה), העונה היא תהיה בגמר בוומבלי. תוך כדי היא גם זוכה בפעם השלישית ברציפות באליפות ספרד(דבר שממש לא מובן מאליו), זוכה פעם אחת בגביע המלך ופעם אחת גם מפסידה. היא מציגה מספרים לא אנושיים וכמויות אדירות של רגעים בלתי נשכחים מבחינה מקצועית. כל השלד בנוי משחקני בית שגם המאמן עצמו היה שחקן בית. לא רק שיש קונצנזוס(ככה אני רואה את זה לפחות) שברצלונה היא הקבוצה הטובה ביותר בעולם גם אם לא תזכה בליגת האלופות העונה, היא אחת הקבוצות הגדולות בהיסטוריה ואת זה אנשים יותר מבוגרים ממני וממך אומרים.

תרצה לשנוא אותה או לא היא קבוצת כדורגל נדירה.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ברצלונה היא אחת הקבוצות הטובות בהיסטוריה ומי שאומר שלא שילך לענף אחר.

אבל,אני חושב שריאל מדריד של דל בוסקה הייתה הרבה יותר חזקה ממנה בעיקר בגלל הבדלי הרמות.אז אירופה הייתה בשיאה מבחינת איכות כדורגל והרמה שלו והכי חשוב-הכדורגל היה הרבה יותר מאוזן.
    אם ריאל מדריד של אז הייתה משחקת מול הרמות האלה באותה תקופה,היא הייתה לוקחת אליפויות בלי מאמץ בכלל.

11. M_T_A Member

למי אכפת?
    לכל מי שאוהב כדורגל, ומעריך את המשחק עצמו ורואה בו משהו מעבר למספרים על הלוח אחרי 90\120 דקות\פנדלים.
    אם כדורגל בשבילך זה רק תוצאות אז למה דווקא כדורגל? למה בכלל להשקיע זמן, כסף, אנרגיה או כל דבר אחר בכדורגל אם זה רק תוצאות? עדיף לראות שחמט לא? גם שם יש תוצאות, וגם שם אפשר לדעת מי הכי טוב בעולם לפי התוצאות האלה

12. Emile Zelicky Member

קודם כל אני לא שונא אותה.
    זכייה באליפות ספרד=הקבוצה שלקחה הכי הרבה נקודות ב38 מחזורים בלה ליגה.
    סבבה היא מציגה מספרים לא אנושיים בליגה הספרדית, אבל זה רלוונטי לליגה הספרדית.
    היא תהיה אלופת ספרד 3 פעמים ברציפות, זה באמת מעיד על זה שהיא הטובה בעולם?
    אינטר לדוגמא בין 2006 ל2009 גם כן, 4 שנים רצוף אלופת איטליה ואף אחד לא חשב עליה כאפשרות לקבוצה הטובה בעולם.
    ברצלונה קטפה שישה תארים ב2009, הקבוצה היחידה בהיסטוריה, זה היה רלוונטי לעונה ההיא, היא גם נהנתה מאיזה 5 פנדלים שלא נשרקו לטובת צ'לסי אבל לא נכנס לזה, שאם לפחות אחד מהם היה נשרק, יכול להיות שברצלונה בכלל לא הייתה זוכה באלופות באותה עונה ולא הייתה זוכה בסופר קאפ ובגביע העולמי.
    אני רק באתי להגיד לו שהוא אומר שברצלונה הקבוצה הטובה בעולם.
    זה להגיד משהו שהוא לא מבוסס על אמת, כי איך אפשר לדעת שהקבוצה היא הטובה בעולם?
    בוא תסביר לי איך יודעים שקבוצה מסויימת היא הכי טובה בעולם?
    כדורגל זה משחק, מי שמנצח בו זה מי שכובש יותר גולים מהיריב, זה כל הסיפור.

13. Blaugrana Blood Member

לא שיש לי או לך דרך להוכיח את הטענה שלך פה...אבל ריאל של דל בוסקה ברוב העונות לא הייתה אלופת
    ספרד, בשנים הראשונות הם באמת היו קבוצה גדולה (כשראול היה הכוכב לפני ה"גלקטיקוס")
    אבל לא משהו שהיה לגביו קונצנזוס כזה גדול....

אתה יכול לראות את זה בהבדל בין נבחרות ספרד של אז והיום, בזמנו השלד היה של שחקני ריאל - ראול,
    היירו, מוריינטס, סלגדו וכו' והיום השלד הוא מבארסה ויש הבדל בתוצאות בשורה התחתונה.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

למה הם לא זכו באליפות כל עונה?כי אז היו קבוצות חזקות מאוד כמו ולנסיה ולה קורוניה שהיו ברמה של שתי הקבוצות הגדולות של ספרד,וזה בדיוק מה שאני אומר-אז לא היו פערי רמות אדירים כמו שיש היום ובעיקר בלה ליגה.

15. Ian Wright Member

כאשר כ"כ הרבה אנשים טוענים שזו הקבוצה הטובה בעולם היום אז כנראה שהיא באמת הקבוצה הטובה בעולם.

יש קבוצה שלדעתך מציגה כדורגל יותר טוב ממנה בשנים האחרונות ובו זמנית גם בצורה תכליתית שגורמת לה לזכות בתארים?